• Latest
παιδι,βια, βιασμος

Σε ημερολόγιο κατέγραφε ο 10χρονος τη φρίκη που ζούσε από τον θείο του

16 Απριλίου 2019
Μιχάλης Παπαδόπουλος: Επαναλειτουργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Κοζάνης!

Μιχάλης Παπαδόπουλος: Έξι Σχολεία της ΠΕ Κοζάνης στην πρώτη φάση του προγράμματος  “Μαριέττα Γιαννάκου”. Το Δημοτικό Νεαπολης, ένα από αυτά!

2 Ιουνίου 2025
Συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου και της Χορωδίας Γυναικών Σιάτιστας στο 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Φλώρινας

Συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου και της Χορωδίας Γυναικών Σιάτιστας στο 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Φλώρινας

2 Ιουνίου 2025
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Στις 5 Ιουνίου συνεχίζεται η δίκη για την δολοφονία του 31χρονου στην Φλώρινα

2 Ιουνίου 2025
Συλλυπητήρια από το σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ” για τον Πενταλοφίτη μάστορα Κώστα Ταρνανά

ΔΙΑΔΥΜΑ: Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Αναστασίου Κορεντσίδη, πατέρα του  Δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη

2 Ιουνίου 2025
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: Να μην υπάρχουν εξαιρέσεις και αδικίες στην καταβολή επιδόματος απομακρυσμένων παραμεθόριων και προβληματικών περιοχών

2 Ιουνίου 2025
Εθιμοτυπική συνάντηση του Δημάρχου Γρεβενών με τον Διοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ»

Εθιμοτυπική συνάντηση του Δημάρχου Γρεβενών με τον Διοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ»

2 Ιουνίου 2025
Η 15η τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διαγράμμισης σε οδούς των Σερβίων (04–05/06/2025)

2 Ιουνίου 2025
Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας τίμησε το Νικόλα Ρίζο

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας τίμησε το Νικόλα Ρίζο

2 Ιουνίου 2025
Δήμος Γρεβενών – Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2025: “ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ”

Δήμος Γρεβενών – Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2025: “ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ”

2 Ιουνίου 2025
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Κοζάνης, 38χρονος  για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά στη Δυτική Μακεδονιά

2 Ιουνίου 2025
Μακεδονικός

Νέα Διοίκηση στον Μακεδονικό Σιάτιστας. Τα ονόματα

2 Ιουνίου 2025
Δήμος Βοΐου: Έναρξη λειτουργιάς των Παιδικών Σταθμών και των ΚΔΑΠ

Εισαγγελική παρέμβαση για κρούσματα γαστρεντερίτιδας σε βρεφονηπιακούς σταθμούς

2 Ιουνίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Δευτέρα, 2 Ιουνίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Σε ημερολόγιο κατέγραφε ο 10χρονος τη φρίκη που ζούσε από τον θείο του

sierafm by sierafm
16 Απριλίου 2019
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
παιδι,βια, βιασμος
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Στη φυλακή ο 59χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε τον 10χρονο ανιψιό του – Αρνήθηκε τις κατηγορίες.
Εν μέσω εντάσεων πήρε χθες τον δρόμο για τη φυλακή ο 59χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε τον ανήλικο ανιψιό του, ηλικίας μόλις… 10 ετών! Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε χθες σιδηροδέσμιος – και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο – στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου απολογήθηκε ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών Αρχών. Ο 59χρονος αρνήθηκε πεισματικά τα όσα του αποδίδονται, ωστόσο τα λεγόμενά του δεν έπεισαν, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η προσωρινή του κράτηση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του από δικαστήριο.
Ας σημειωθεί ότι στα Δικαστήρια έδωσαν χθες το “παρών” μέλη της οικογένειας του 59χρονου, τα οποία στηρίζουν ολόψυχα τον άνθρωπό τους, ισχυριζόμενοι ότι είναι αθώος. Στο άκουσμα, μάλιστα, της απόφασης περί προφυλάκισής του η σύζυγος του 59χρονου έχασε τις αισθήσεις της και κατέρρευσε, πριν παραληφθεί τελικά από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέβη εσπευσμένα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο.
Ο 59χρονος απολογήθηκε χθες στον ανακριτή Ηρακλείου, αρνούμενος τα όσα του αποδίδονται. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι – σύμφωνα με πληροφορίες – ο κατηγορούμενος δεν μπορεί να εξηγήσει για ποιον λόγο έγινε η καταγγελία σε βάρος του. Τελικά, αποφασίστηκε η προφυλάκιση του 59χρονου με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.
Η απόφαση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις στους συγγενείς τού κατηγορουμένου, οι οποίοι ανέφεραν, μεταξύ άλλων, ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να ενοχοποιούν τον άνθρωπό τους. Αξίζει να τονιστεί σ’ αυτό το σημείο ότι στο άκουσμα της προφυλάκισης του 59χρονου, η σύζυγός του δεν άντεξε… Έχοντας καταβληθεί ψυχολογικά τα τελευταία 24ωρα, κατέρρευσε και σωριάστηκε στο πάτωμα. Άμεσα, πάντως, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου μετέβη τάχιστα έξω από τα Δικαστήρια και παρέλαβε τη γυναίκα.
Υπενθυμίζεται σ’ αυτό το σημείο ότι ο 59χρονος άνδρας κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κάτω των 12 ετών, κατ’ εξακολούθηση, αλλά και για αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 12 ετών, κατ’ εξακολούθηση. Ο 59χρονος κατηγορείται, ακόμη, για παράνομη οπλοκατοχή, πράξη η οποία αποτελεί πλημμέλημα.
Κατέγραφε τα δεινά του το αγοράκι
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας  “Ν.Κ.”, πάντως, επιβαρυντικά για τον 59χρονο άνδρα φέρονται να ήταν τα όσα ανέφερε γι’ αυτόν στο ημερολόγιό του ο 10χρονος ανιψιός του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ανήλικος φέρεται να είχε γράψει σε χειρόγραφα αναφορικά με τα όσα φέρεται να βίωνε στα χέρια του κατηγορουμένου.
Μιλώντας χθες στη “Νέα Κρήτη”, ο συνήγορος υπεράσπισης του 59χρονου κατηγορούμενου, Βαγγέλης Γιάνκοβιτς, επισήμανε ότι ο εντολέας του αρνείται όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Ειδικότερα, ο κ. Γιάνκοβιτς ανέφερε ότι οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πελάτης του είναι ειδεχθείς, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη παρατηρούνται συχνά υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. Εντούτοις, ο κ. Γιάνκοβιτς υπογράμμισε ότι στην προκειμένη περίπτωση ο πελάτης του είναι αθώος.
Συγκεκριμένα, ο κ. Γιάνκοβιτς είπε ότι η πράξη για την οποία κατηγορείται ο 59χρονος «είναι η χειρότερη που υπάρχει στον Ποινικό Κώδικα. Είναι ανησυχητικό από πολλές απόψεις ότι τα τελευταία χρόνια, ειδικά στην Κρήτη, καταγράφονται συχνά τέτοιου είδους περιστατικά. Εξάλλου, φαντάζομαι ότι υπάρχουν αρκετά τέτοια περιστατικά τα οποία δεν έρχονται ποτέ στο “φως”. Καλό είναι, πάντως, ο κόσμος να βγαίνει και να μιλάει», τόνισε ο κ. Γιάνκοβιτς, προτρέποντας τους πολίτες που έχουν γνώση τέτοιων υποθέσεων να τις καταγγέλλουν άμεσα στις Αρχές.
Ωστόσο, σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του 59χρονου κατηγορούμενου, στην προκειμένη περίπτωση ο εντολέας του «αρνείται όλες τις κατηγορίες». Όπως μάς εξήγησε ο δικηγόρος του 59χρονου, ούτε ο παιδοχειρουργός, αλλά ούτε και ο παιδοψυχολόγος που εξέτασαν το 10χρονο αγοράκι παρατήρησαν κάτι μεμπτό σε βάρος του εντολέα του.
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η πλευρά της υπεράσπισης του 59χρονου περιμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, όπως μας είπε ο κ. Γιάνκοβιτς.
Το χρονικό – Τον κακοποιούσε για τρία χρόνια!
Ο 59χρονος φέρεται να βρισκόταν υπό παρακολούθηση το τελευταίο διάστημα από τις διωκτικές Αρχές. Προ ημερών, αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του και τον συνέλαβαν. Την περασμένη Παρασκευή, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., που έκαναν έφοδο στην οικία του 59χρονου, εντόπισαν ένα όπλο, με αποτέλεσμα να του περάσουν χειροπέδες.
Το πρωί του περασμένου Σαββάτου, ο 59χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Υπηρεσίας, ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί χθες, όπως κι έγινε.
Όπως έγινε, πάντως, γνωστό, ο 59χρονος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τον 10χρονο ανιψιό του τα τελευταία τρία χρόνια.
Πηγή:neakriti.gr
Tags: ΠΑΙΔΙ
Previous Post

Πρόσκληση του Δήμου Βοΐου προς τους Συλλόγους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην τελετή ενθρόνισης του νεοκλεγέντος Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ.κ.Αθανασίου

Next Post

Γιατρός ”μαϊμού” ξάφριζε ηλικιωμένους στην Κοζάνη

Next Post
ΓΙΑΤΡΟΣ

Γιατρός ''μαϊμού'' ξάφριζε ηλικιωμένους στην Κοζάνη

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • Μιχάλης Παπαδόπουλος: Έξι Σχολεία της ΠΕ Κοζάνης στην πρώτη φάση του προγράμματος  “Μαριέττα Γιαννάκου”. Το Δημοτικό Νεαπολης, ένα από αυτά!
  • Συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου και της Χορωδίας Γυναικών Σιάτιστας στο 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Φλώρινας
  • Στις 5 Ιουνίου συνεχίζεται η δίκη για την δολοφονία του 31χρονου στην Φλώρινα
  • ΔΙΑΔΥΜΑ: Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Αναστασίου Κορεντσίδη, πατέρα του  Δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη
  • Καλλιόπη Βέττα: Να μην υπάρχουν εξαιρέσεις και αδικίες στην καταβολή επιδόματος απομακρυσμένων παραμεθόριων και προβληματικών περιοχών

Πρόσφατα σχόλια

  1. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  2. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
  3. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ στο Ο Δήμος Κοζάνης απαγορεύει ποδήλατα, πατίνια & μπάλες στην κεντρική πλατεία
  4. Νικοςασπραδακης ετών 80 στο Μπαράζ Ανόδου: Ο Εορδαϊκός ξανά στη Γ’ Εθνική
  5. Σιάτιστα: Καίγεται σπίτι στην περιοχή του 3ου Δημοτικού Σχολείου – kastoria365 – καστορια 365 στο Σιάτιστα: Καίγεται σπίτι στην περιοχή του 3ου Δημοτικού Σχολείου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr