ΚΕ.Π.ΚΑ.: Πρόσκληση σε τακτική Γενική συνέλευση.
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Συνάντηση του Περιφερειάρχη με αγρότες και εκπροσώπους του ΕΛΓΑ
Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης: Κώστας Χατζής και  Daniela:  «Τα χρόνια της μπουάτ σε δύο βράδια»
ΚΚΕ
Π. Κουκουλόπουλος από τον ΑΗΣ Μελίτης: «Κυνική η αδιαφορία της Κυβέρνησης για 120 εργολαβικούς εργαζομένους και τις οικογένειές τους»
1η Εθελοντική Αιμοδοσία  Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Αγώνας ποδοσφαίρου Γυναικών στο δημοτικό στάδιο Σιάτιστας
Αγώνας ποδοσφαίρου Γυναικών στο δημοτικό στάδιο Σιάτιστας
γυμνασιο λυκειο σιατιστας
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Επίσκεψη του Γυμνασίου Νεάπολης στη ΔΥΠΡΑ.
Πέντε νεαρούς ταυτοποιήθηκαν από την  αστυνομία για την εισβολή και επίθεση σε σχολείο της Πτολεμαΐδας

Σε κώμα το 4χρονο αγοράκι που ξυλοκοπήθηκε άγρια – Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 23χρονου

Διασωληνωμένος και σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 4χρονος από τα Μέγαρα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον 23χρονο σύντροφο της μητέρας.

Το 4χρονο αγοράκι από τα Μέγαρα μεταφέρθηκε γύρω στις 17.30 το απόγευμα της Τετάρτης (10/01/2024) με ασθενοφόρο του Δήμου Μεγαρέων στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, συνοδεία ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και από εκεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως ήταν σε κωματώδη κατάσταση, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Την ίδια στιγμή ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία, με τη συνδρομή ανδρών της ΟΠΚΕ, για να εντοπίσει τον 23χρονο δράστη και σύντροφο της 29χρονης μητέρας του παιδιού.

Με εισαγγελική εντολή βρίσκονται στο νοσοκομείο και τα άλλα 3 παιδιά της 29χρονης.

Πηγή: Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako