Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κοζάνης, 18χρονη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Ο Δήμος Βοΐου καλωσορίζει την Άνοιξη με διήμερες εκδηλώσεις στο Νησάκι Νεάπολης
Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας Εγγραφές στην Α Γυμνασίου 2025-2026
Άγιος Δημήτριος
Δήμος Κοζάνης: Προσλήψεις και εξοπλισμό για πολιτική προστασία ζήτησε ο Κοκκαλιάρης – Τι είπε σε Κεφαλογιάννη και Γκιουλέκα
Δήμος Κοζάνης: Συνεδρίαση λογοδοσίας την Τετάρτη 21-8-2024
Το έργο NEUTRON συγκεντρώνει δεδομένα για τις ενεργειακές κοινότητες και καταγράφει στοιχεία για την ενεργειακή φτώχεια στην Κοζάνη.
Καμπάνια Δράσης για το Κλίμα: Η Εμπειρία του Δάσους Κουρί
Δυναμική παρουσία του Δημάρχου Γρεβενών, στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Ρόδο
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Σύσκεψη των εκπροσώπων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Φορέων της Δυτικής Μακεδονίας παρουσία  του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Κεφαλογιάννη  και του Υφυπουργού Εσωτερικών Κώστα Γκιουλέκα
Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου

Σε ρόφημα οι ναρκωτικές ουσίες που έδωσαν στη Μαρκέλλα – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη η 33χρονη που κατηγορείται την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας. Σε ανακοίνωση της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, τονίζει ότι η υπόθεση αρπαγής της 10χρονης εξιχνιάστηκε και σε βάρος της 33χρονης σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα. Η “κοκκινομάλλα” χορήγησε στο παιδί τις ναρκωτικές ουσίες μέσω ενός ροφήματος.

Χθες το μεσημέρι η 33χρονη εντοπίσθηκε στην περιοχή της Κατερίνης και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή της ναρκωτικά δισκία, οπότε και συνελήφθη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συλληφθείσα λάμβανε ιδιαίτερα μέτρα κάλυψης-απόκρυψης των μετακινήσεων της, ενώ πραγματοποίησε αλλαγές στο παρουσιαστικό της, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, καθώς και σε κάδο απορριμμάτων, όπου επιχείρησε να πετάξει και να καταστρέψει σε βάρος της στοιχεία, βρέθηκε μεταξύ άλλων και κατασχέθηκε ρουχισμός τον οποίο φορούσε η 33χρονη κατά την αρπαγή και απελευθέρωση της ανήλικης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση αρπαγής ανήλικης ημεδαπής, που έλαβε χώρα την 11-06-2020 στην περιοχή της Τούμπας και συνελήφθη η δράστιδα, καθώς στην κατοχή της βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες.

Πρόκειται για 33χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα – και οδηγείται σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, η 33χρονη, μεσημβρινές ώρες της 11-06-2020 προσέγγισε την ανήλικη και αφού την εξαπάτησε την έπεισε να την ακολουθήσει σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, όπου, μεταξύ άλλων, της χορήγησε ναρκωτικές ουσίες, μέσω ανάμειξής τους σε ρόφημα.

Μεσημβρινές ώρες χθες (17-06-2020) η 33χρονη εντοπίσθηκε στην περιοχή της Κατερίνης και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή της ναρκωτικά δισκία, οπότε και συνελήφθη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συλληφθείσα λάμβανε ιδιαίτερα μέτρα κάλυψης-απόκρυψης των μετακινήσεων της, ενώ πραγματοποίησε αλλαγές στο παρουσιαστικό της, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, καθώς και σε κάδο απορριμμάτων, όπου επιχείρησε να πετάξει και να καταστρέψει σε βάρος της στοιχεία, βρέθηκε μεταξύ άλλων και κατασχέθηκε ρουχισμός τον οποίο φορούσε η 33χρονη κατά την αρπαγή και απελευθέρωση της ανήλικης.

Την υπόθεση χειρίστηκε το Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας, από κοινού με το Τμήμα Αναζητήσεων και την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πηγή:Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *