• Latest
ζευγαρι Βιασμός

Σοκ για τους «δράκους» της Αθήνας -Βίαζαν, χτυπούσαν και λήστευαν ιερόδουλες -Πώς δρούσαν

6 Φεβρουαρίου 2020
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υπογραφή των Συμβάσεων Αποχιονισμού για την περίοδο 2025-2026  από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Αμανατίδη

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υπογραφή των Συμβάσεων Αποχιονισμού για την περίοδο 2025-2026  από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Αμανατίδη

17 Οκτωβρίου 2025
Στις εκδηλώσεις για την 113η Επέτειο της Απελευθέρωσης της Σιάτιστας η Φιλαρμονική Κέρκυρας

Στις εκδηλώσεις για την 113η Επέτειο της Απελευθέρωσης της Σιάτιστας η Φιλαρμονική Κέρκυρας

17 Οκτωβρίου 2025
Κοζάνη: Σπάνια εμφάνιση αρκούδας στα νερά της λίμνης Πολυφύτου- Ο ψαράς που την κατέγραψε μιλά στην ΕΡΤ3

Κοζάνη: Σπάνια εμφάνιση αρκούδας στα νερά της λίμνης Πολυφύτου- Ο ψαράς που την κατέγραψε μιλά στην ΕΡΤ3

17 Οκτωβρίου 2025
Η 15η τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων

Δικαστική απόφαση δικαιώνει, τελεσιδίκως πλέον, το Δήμο Σερβίων, με την απόρριψη αγωγής κατά του Δήμου, αιτούμενου ποσού, ύψους…… 589.042,08 ευρώ

17 Οκτωβρίου 2025
Γ’ Εθνική: Νίκη για την Κοζάνη- Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

5η αγωνιστική στη Γ’ Εθνική. Το πρόγραμμα

17 Οκτωβρίου 2025

Η κλήρωση του Κυπέλλου ΕΠΣ Κοζάνης

17 Οκτωβρίου 2025
ΕΠΣ Κοζάνης: Μοιράζονται την κορυφή Σιάτιστα και Εορδαϊκός

ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Σιάτιστας – ΑΕΚ Κοζάνης το Σάββατο. Όλο το πρόγραμμα

17 Οκτωβρίου 2025
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Φανός Σκ’ρκας» σας προσκαλεί στη Συναυλία της Χορωδίας του Φανού

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Φανός Σκ’ρκας» σας προσκαλεί στη Συναυλία της Χορωδίας του Φανού

17 Οκτωβρίου 2025
Ηχηρό μήνυμα ζωής, δύναμης, αγάπης και ελπίδας, στην εκδήλωση «Pink Gala», που διοργάνωσαν ο Στάθης Κωνσταντινίδης και η Μελίνα Χατζηπαντελή, για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Ηχηρό μήνυμα ζωής, δύναμης, αγάπης και ελπίδας, στην εκδήλωση «Pink Gala», που διοργάνωσαν ο Στάθης Κωνσταντινίδης και η Μελίνα Χατζηπαντελή, για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

17 Οκτωβρίου 2025

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2025

17 Οκτωβρίου 2025
Κοζάνη: Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Υπηρεσιών στην Αιανή

Γρεβενά: Απατεώνας πήρε 5.000 κάνοντας το λογιστή. Εξιχνιάσθηκε η υπόθεση

17 Οκτωβρίου 2025
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υπογραφή σύμβασης για το πολιτιστικό κέντρο Αηδονιών Γρεβενών

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υπογραφή σύμβασης για το πολιτιστικό κέντρο Αηδονιών Γρεβενών

17 Οκτωβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ για τους «δράκους» της Αθήνας -Βίαζαν, χτυπούσαν και λήστευαν ιερόδουλες -Πώς δρούσαν

sierafm by sierafm
6 Φεβρουαρίου 2020
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ζευγαρι Βιασμός
2
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τους «δράκους» της Αθήνας, οι οποίοι αφού έκλειναν ραντεβού με ιερόδουλες, στη συνέχεια τις βίαζαν, τις χτυπούσαν βάναυσα και τις λήστευαν.

Δράστες δύο αδίστακτοι κακοποιοί με καταγωγή από τη Βουλγαρία, οι οποίοι μάλιστα είναι σεσημασμένοι. Αμφότεροι, αφού ομολόγησαν, εν συνεχεία αποδέχθηκαν τις κατηγορίες που τους καταλογίστηκαν.
Τα θύματα των «δράκων» της Αθήνας

Η Boja και Daria, αμφότερες 23 ετών, με καταγωγή από την Αλβανία και τη Ρωσία αντίστοιχα, καθώς και η Ουκρανή Anna, 24 ετών, αποτελούν μέχρι στιγμής τα επιβεβαιωμένα θύματα των «δράκων» από τη Βουλγαρία. Ωστόσο τα θύματα των δύο συλληφθέντων, 40 και 35 ετών, αναμένεται να αυξηθούν μετά τη δημοσιοποίηση των προσωπικών τους στοιχείων και των φωτογραφιών τους.

Η 24χρονη Anna είναι το θύμα των κακοποιών που ξυλοκοπήθηκε με απίστευτη αγριότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις αντιλήφθηκε τι θα συνέβαινε αντιστάθηκε στον 40χρονο και τον χτύπησε στο πρόσωπο και τα μάτια. Αυτό προκάλεσε την οργή του δράστη, που με ένα ξύλινο ρόπαλο άρχισε να ξυλοκοπά την 24χρονη ιερόδουλη η οποία υπέστη κάταγμα κρανίου, αριστερού χεριού, εκδορές και μώλωπες σε όλο το σώμα, ακόμη και ρήξη τυμπάνου.
Γνώριμοι των Αρχών οι «δράκοι» της Αθήνας

Μόλις οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη κατάλαβαν ότι είχαν να κάνουν με έναν παλιό γνώριμο. Ο 40χρονος είχε στο παρελθόν συλληφθεί με τέσσερα διαφορετικά επώνυμα και… έξι ονόματα, ενώ είχε απασχολήσει για διαρρήξεις γραφείων και διαμερισμάτων και είχε αποφυλακιστεί το 2019.

Ο δεύτερος δράστης, ο 35χρονος, είχε απασχολήσει τις Αρχές για διακίνηση παράνομων μεταναστών και ναρκωτικά. Και οι δύο συνελήφθησαν την περασμένη Τετάρτη από στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών κατηγορούμενοι για αρπαγή, ληστεία και βιασμούς αλλοδαπών εκδιδομένων γυναικών. Σημειώνεται ότι ο 40χρονος στις 24 Απριλίου 2019, με παραγγελία εισαγγελέα, είχε εισαχθεί στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί, καθώς είχε κριθεί επικίνδυνος για τον εαυτό του και το περιβάλλον του.
Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τις ιερόδουλες

Το πρώτο θύμα του επικίνδυνου «διδύμου» καταγράφηκε στις 19 Ιανουαρίου. Θύμα τους η 23χρονη Boja. Το ραντεβού κλείστηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο γραφείο αρχιτεκτονικής της οδού Λουκάρεως. Ο 40χρονος την ξυλοφόρτωσε και έδεσε τα χέρια και τα πόδια της με ταινία. Τη βίασε παρά φύσιν 5 φορές για τουλάχιστον 3 ώρες. Δεν σταμάτησε να τη χτυπά στο πρόσωπο και στο σώμα για να πετύχει τον σκοπό του.

Στη συνέχεια άρπαξε το κινητό της και επικοινώνησε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με φιλικό της πρόσωπο, απαιτώντας 1.000 ευρώ προκειμένου να την αφήσει ελεύθερη. Φεύγοντας της άρπαξε 150 ευρώ, το κινητό της τηλέφωνο, την ταυτότητα και το διαβατήριό της. Την εγκατέλειψε δεμένη. Η 23χρονη είχε τραύματα σε όλο το σώμα και κυρίως στο κεφάλι. Τα συνεργεία της Σήμανσης ταυτοποίησαν αποτύπωμα του 40χρονου, ενώ τον αναγνώρισε το θύμα.
Η 23χρονη Daria βιάστηκε και από τους δύο

Το δεύτερο 23χρονο θύμα έπεσε στα χέρια και των δύο δραστών το απόγευμα της 28ης Ιανουαρίου, σε εγκαταλελειμμένο ιατρείο της οδού Φειδιππίδου. Αμέσως μετά την είσοδο της 23χρονης στον χώρο, ο 40χρονος άρχισε να τη χτυπά, ενώ στα χέρια κρατούσε ένα κατσαβίδι. Η 23χρονη, αφού δέθηκε με ταινία, βιάστηκε από από τους δράστες διαδοχικά κατά φύσιν και παρά φύσιν.

Ο 40χρονος πήρε την κάρτα του δωματίου της σε ξενοδοχείο και ο συνεργός του πήγε σε αυτό αρπάζοντας προσωπικά της αντικείμενα, ενώ με τις πιστωτικές της κάρτες, αφού με τη βία την ανάγκασαν να τους πει τους κωδικούς, έκαναν αναλήψεις 4.300 ευρώ από τους λογαριασμούς της. Επειτα έφυγαν αφήνοντας δεμένο το θύμα. Στον χώρο του μαρτυρίου ταυτοποιήθηκαν αποτυπώματα του 40χρονου, ενώ το θύμα αναγνώρισε και τους δύο δράστες.
Η 24χρονη Anna βιάστηκε ακόμα και λιπόθυμη

Το τρίτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της 1ης Φεβρουαρίου. Θύμα η 24χρονη Anna από την Ουκρανία, η οποία έκλεισε ραντεβού σε εγκαταλελειμμένο δικηγορικό γραφείο στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου. Η 24χρονη ήταν εκείνη που χτυπήθηκε με ιδιαίτερη βαρβαρότητα. Μάλιστα, από τα χτυπήματα (με ξύλινο ρόπαλο) η νεαρή έπεσε λιπόθυμη. Οπως κατέθεσε η ίδια, βιάστηκε διαδοχικά κατά φύσιν και παρά φύσιν, ακόμη και όταν δεν είχε τις αισθήσεις της.

Ο 40χρονος πήρε και πάλι την κάρτα του ξενοδοχείου που έμενε, την ανάγκασε να αποκαλύψει τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου και ο συνεργός του πήγε εκεί, αλλά εγκατέλειψε την προσπάθεια γιατί υπήρχαν άλλα άτομο στο εσωτερικό του δωματίου. Ακολούθησε επικοινωνία του δράστη με φίλο της, απαιτώντας 5.000 ευρώ για να την αφήσει ελεύθερη. Η άτυχη κοπέλα μετά το περιστατικό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Σημειώνεται ότι και στη συγκεκριμένη περίπτωση ταυτοποιήθηκαν αποτυπώματα του 40χρονου, ενώ η 24χρονη αναγνώρισε τους δράστες.
Η σύλληψη των δύο «δράκων» της Αθήνας

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών συνέλαβαν τον 40χρονο σε ξενοδοχείο της οδού Κεραμέων, παρότι αντιστάθηκε, ενώ παρόμοια αντίσταση είχε και ο 35χρονος που συνελήφθη στην οδό Μιχαήλ Βόδα στο κέντρο της Αθήνας. Στο ξενοδοχείο βρέθηκαν αντικείμενα των θυμάτων, όπως κοσμήματα, κινητό τηλέφωνο και κάρτα ξενοδοχείου. Οπως προαναφέρθηκε, και οι δύο δράστες ομολόγησαν τις πράξεις τους.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία -κακουργηματικού χαρακτήρα- για βιασμούς, αρπαγές, βαριές σωματικές βλάβες, ληστείες και αντίσταση, καθώς κατά τη σύλληψή τους αντιστάθηκαν σθεναρά στους αστυνομικούς.

Πηγή: iefimerida.gr

Previous Post

Βίαζε την ανήλικη κόρη του αφού την έβαζε να του κάνει στριπτίζ

Next Post

Καταγγελία για βιασμό ανηλίκου στη δομή φιλοξενίας μεταναστών στην Κορησό Καστοριάς

Next Post
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Καταγγελία για βιασμό ανηλίκου στη δομή φιλοξενίας μεταναστών στην Κορησό Καστοριάς

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υπογραφή των Συμβάσεων Αποχιονισμού για την περίοδο 2025-2026  από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Αμανατίδη
  • Στις εκδηλώσεις για την 113η Επέτειο της Απελευθέρωσης της Σιάτιστας η Φιλαρμονική Κέρκυρας
  • Κοζάνη: Σπάνια εμφάνιση αρκούδας στα νερά της λίμνης Πολυφύτου- Ο ψαράς που την κατέγραψε μιλά στην ΕΡΤ3
  • Δικαστική απόφαση δικαιώνει, τελεσιδίκως πλέον, το Δήμο Σερβίων, με την απόρριψη αγωγής κατά του Δήμου, αιτούμενου ποσού, ύψους…… 589.042,08 ευρώ
  • 5η αγωνιστική στη Γ’ Εθνική. Το πρόγραμμα

Πρόσφατα σχόλια

  1. ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ στο Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Δημήτρη (Τάκη) Τσιώνα στη Χρυσαυγή Βοΐου
  2. C.A.SAMPSONIDIS στο Δυο αγρότες από Γρεβενά και Βόιο φέρονται εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
  3. Κωστας στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  4. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  5. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr