Στα Γρεβενά σήμερα με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρίστο Δήμα και την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άννα Ευθυμίου για τις επισκέψεις σε τρία σημαντικά έργα που εκτελούνται και ολοκληρώνονται σύντομα βρέθηκε ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης.
Στο τμήμα των 45χλμ, Καλαμπάκα-Γρεβενά του Ε65 οι εργασίες έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό και μέσα στο 2ο εξάμηνο του 2026 τα Γρεβενά και η Δυτική Μακεδονία θα συνδέονται σε έναν σύγχρονο και ασφαλή οδικό άξονα που θα φέρει ακόμη πιο κοντά την Θεσσαλία και την Στερεά Ελλάδα.
Είχαμε επίσης τη δυνατότητα μαζί με τον Βουλευτή Γρεβενών Αθανάσιο Σταυρόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών Ιωάννη Τσακνάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων Λαζαρο Γκερεχτε και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γιώργο Γεωργίτση να συζητήσουμε θέματα που αφορούν τον σχεδιασμό μας για την βελτίωση-εκσυγχρονισμό του τμήματος του οδικού άξονα που θα συνδέει τον Ε65 (Έξοδος Αγιόφυλλου) με τη Δεσκάτη.
Μέριμνα μας από την πρώτη στιγμή ήταν η Δεσκάτη και οι Οικισμοί του Δήμου να «έρθουν» πιο κοντά στον Ε65.
Καταφέραμε να εντάξουμε στα έργα του ΠΥΛΩΝΑΙΙΙ το τμήμα Νησί-Καρπερό (6,3εκ. €) και στόχος μας είναι να βελτιωθεί ανάλογα και το τμήμα μετά την έξοδο του Ε65 στο Αγιόφυλλο.
Στο 1ο Γυμνάσιο Γρεβενών όπου αυτές τις ημέρες ολοκληρώνονται οι εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης που εκτελούνται μέσα από το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιάννακου» του Υπουργείου Παιδείας.
Στις νέες εργατικές κατοικίες Γρεβενών (Κυρακαλή), ένα ανοιχτό ζήτημα από το 2008 που όπως επιβεβαιώσαμε και σήμερα θα κλείσει οριστικά όσον αφορά την κατασκευή τους μέχρι τέλος του έτους.