• Latest
ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ

Στην ολοκλήρωση του έφτασε το έργο προϋπολογισμού 100.000,00€, για την ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων των Κέντρων Υγείας Σιάτιστας, Σερβίων και Τσοτυλίου.

12 Ιουλίου 2022
Πτολεμαΐδα: Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Το κράνος δεν είναι επιλογή … είναι ανάγκη»

Πτολεμαΐδα: Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Το κράνος δεν είναι επιλογή … είναι ανάγκη»

8 Αυγούστου 2025
Κοζάνη: Αισιόδοξα τα μηνύματα για τον 55χρονο που δηλητηριάστηκε από μονοξείδιο του άνθρακα(βίντεο)

Πρωτοφανές περιστατικό στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης-Εφημερεύων ειδικός γιατρός φέρεται να αρνείται να εξετάσει γυναίκα-ασθενή αν και αυτό κρίθηκε αναγκαίο άμεσα από την παθολόγο-Εξετάζει και μήνυση ο σύζυγός της

8 Αυγούστου 2025
Δήμος Σερβίων: Υπογραφή σύμβασης για αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στην Δ.Κ. Τρανοβάλτου

Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου για την απώλεια του Στάθη Χατζηιωαννίδη

8 Αυγούστου 2025
Ο Γιώργος Κασαπίδης στη σήραγγα Κλεισούρας

Ο Γιώργος Κασαπίδης στη σήραγγα Κλεισούρας

8 Αυγούστου 2025
Την Κυριακή, 18 Αυγούστου, στο Ύψωμα Αννίτσα, η Ετήσια Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Γρεβενιώτες Πεσόντες κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο

Στις 17 Αυγούστου στο Ύψωμα Αννίτσα η ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους Γρεβενιώτες Πεσόντες κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο

8 Αυγούστου 2025
Δήμος Βοΐου: Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων – Καλοκαίρι 2025

Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό καλοκαίρι – Κυριακή 10 Αυγούστου

8 Αυγούστου 2025
Δήμος Βοΐου: Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων – Καλοκαίρι 2025

Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό καλοκαίρι – Σάββατο 09 Αυγούστου

8 Αυγούστου 2025
Συλλυπητήρια από το σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ” για τον Πενταλοφίτη μάστορα Κώστα Ταρνανά

Φτωχότερη η οικογένεια του Σπάρτακου. Καλό ταξίδι φίλε Χάρη

8 Αυγούστου 2025
ηλικιωμένοι

Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο – Το φαινόμενο της «ραγισμένης καρδιάς» ισχύει και εξηγείται επιστημονικά

8 Αυγούστου 2025
Άγριος καυγάς οδηγού ταξί με ηλικιωμένο στην Κοζάνη-Μετά από έντονη λογομαχία ο ταξιτζής φέρεται να τον έσπρωξε-Τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Στιγμές τρόμου για 21χρονη φοιτήτρια: Την ξυλοκόπησε άγρια οδηγός ταξί

8 Αυγούστου 2025
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ασυνήθιστη υπόθεση revenge porn: Πρώην σύζυγος και πεθερά του έστειλαν ταχυδρομικώς «ακατάλληλες» φωτογραφίες του

8 Αυγούστου 2025
Αποκαλύψεις για τον αστυνομικό της Βουλής: «Τα παιδιά δεν εξετάστηκαν ποτέ ιατροδικαστικά»

Ζευγάρι άρπαξε τσάντα με 2.000 ευρώ από τουαλέτα καταστήματος

8 Αυγούστου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 8 Αυγούστου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην ολοκλήρωση του έφτασε το έργο προϋπολογισμού 100.000,00€, για την ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων των Κέντρων Υγείας Σιάτιστας, Σερβίων και Τσοτυλίου.

sierafm by sierafm
12 Ιουλίου 2022
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ  ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Στην ολοκλήρωση του έφτασε το έργο προϋπολογισμού 100.000,00€, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, για την ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων των Κέντρων Υγείας Σιάτιστας, Σερβίων και Τσοτυλίου.

Σύμφωνα με το διοικητή της 3ης ΥΠΕ, Δρ. Παναγιώτη Μπογιατζίδη, «δυναμική είναι η επέμβαση μας στη γενικότερη και ευρύτερη αναβάθμιση των δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, εξοικονομώντας χρηματοδοτήσεις από το Π.Δ.Ε. και διοχετεύοντας τις σε κτίρια παλιά και με αρκετές ανάγκες. Δε σταματάμε εδώ. Θα συνεχιστούν οι προσπάθειες μας σε αυτό το σκοπό»

Τα έργα αφορούσαν αποκατάσταση φθορών, καθαίρεση υπαρχόντων επιχρισμάτων  και εφαρμογή νέων, επιμελή καθαρισμό, απόξεση επιφανειών και ελαιοχρωματισμό,  τοποθέτηση ψευδοροφής και επανατοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων, αντικατάσταση επιτοίχιων κεραμικών πλακιδίων αλλά και αποκατάσταση σωληνώσεων σε περιοχές που εμφανίζεται υγρασία.

Ως απόρροια αυτών των παρεμβάσεων ήταν βεβαίως -και πέρα από την επίλυση πρακτικών ζητημάτων, το θέμα υγιεινής -πάντα επίκαιρο αλλά κυρίως τώρα με την πανδημική κρίση (απολύμανση επιφανειών, καταπολέμηση μικροοργανισμών κλπ.), καθώς και ο εξωραϊσμός των χώρων αλλά και η ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων. Έχει ήδη διαφανεί η τρομερή εξοικονόμηση που παρουσιάζεται τόσο σε καύσιμη ύλη, όσο και σε ηλεκτρική ενέργεια, καθώς περιορίστηκε αισθητά η χρήση θερμαντικών και ψυκτικών συσκευών.  

 «Είναι διττή η ωφέλεια που προκύπτει από αυτές τις εργασίες, τόνισε ο υποδιοικητής της 3ης ΥΠΕ και υπεύθυνος Π.Φ.Υ, Δρ. Κωνσταντίνος  Χρίστογλου, καθώς επιτυγχάνεται ένα λειτουργικό και όμορφο περιβάλλον τόσο για τους ασθενείς όσο και για τους εργαζομένους των Κέντρων Υγείας, ενώ οι ανακατασκευές των WC AMEA δίνουν  απαραίτητη πρόσβαση σε συμπολίτες μας, που δεν υπήρχε πριν»

«Το κτίριο είχε πολλά χρόνια να βαφτεί», τόνισε αναφερόμενος στο Κ.Υ. Σιάτιστας, ο επιστημονικά υπεύθυνος-γιατρός Δ. Ζιώκος, εξηγώντας την αιτία που η νέα όψη του εσωτερικού του κτιρίου, προκάλεσε σε όλους αισθήματα ενθουσιασμού. «Μοιάζει με καινούριο, είχε υποστεί πολλές φθορές με το πέρασμα του χρόνου», είπε χαρακτηριστικά.

Για μια ενεργειακή εξοικονόμηση της τάξεως του 40% στο Κ. Υ. Σερβίων έκανε λόγο ο επιστημονικά υπεύθυνος-γιατρός, Λ. Πάσχος. «Η κατανάλωση του πετρελαίου  μειώθηκε περίπου στο μισό κατά τους χειμερινούς μήνες, ενώ και το καλοκαίρι, ακόμη και με 36 βαθμούς Κελσίου έξω, μέσα στο κτίριο δεν απαιτείται κλιματιστικό, γεγονός που δείχνει και την οικολογική προέκταση που υπάρχει σε αυτό το έργο».

Στην ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου στάθηκε και η επιστημονικά υπεύθυνη του Κ.Υ. Τσοτυλίου, γιατρός,  Ευ. Φιλέλη καθώς με την τοποθέτηση ψευδοροφής μειώθηκε περίπου στο 1μέτρο το ύψος του εσωτερικού χώρου, με αποτέλεσμα να μειωθούν και οι ενεργειακές του ανάγκες, ενώ το βάψιμο του έδωσε μια εντελώς ανανεωμένη όψη.

Tags: ανακαίνισηΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ
Previous Post

Δήμος Κοζάνης: Rapid tests την Τετάρτη 13 Ιουλίου, 10:00-13:00, στην κεντρική πλατεία

Next Post

14 Συμβουλές για να χάσετε λίπος στην κοιλιά χωρίς δίαιτα

Next Post
ΔΙΑΙΤΑ

14 Συμβουλές για να χάσετε λίπος στην κοιλιά χωρίς δίαιτα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Πτολεμαΐδα: Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Το κράνος δεν είναι επιλογή … είναι ανάγκη»
  • Πρωτοφανές περιστατικό στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης-Εφημερεύων ειδικός γιατρός φέρεται να αρνείται να εξετάσει γυναίκα-ασθενή αν και αυτό κρίθηκε αναγκαίο άμεσα από την παθολόγο-Εξετάζει και μήνυση ο σύζυγός της
  • Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου για την απώλεια του Στάθη Χατζηιωαννίδη
  • Ο Γιώργος Κασαπίδης στη σήραγγα Κλεισούρας
  • Στις 17 Αυγούστου στο Ύψωμα Αννίτσα η ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους Γρεβενιώτες Πεσόντες κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο

Πρόσφατα σχόλια

  1. Χρυσα στο Αυγερινός: Έξω οι παιδεραστές από το χωριό, έγραψαν κάτοικοι. Η επιστολή της κοπέλας που βιάστηκε πριν 15 χρόνια!!
  2. Ευδοκία στο Αυγερινός: Έξω οι παιδεραστές από το χωριό, έγραψαν κάτοικοι. Η επιστολή της κοπέλας που βιάστηκε πριν 15 χρόνια!!
  3. Θανος στο Σε εξέλιξη το πανελλήνιο πρωτάθλημα Αγωνιστικού αλεξίπτωτου πλαγιάς σε Σιάτιστα και Γαλατινή. Βίντεο
  4. Θανατηφόρο τροχαίο κοντά στο Βογατσικό Καστοριάς – NEA KASTORIAS στο Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς
  5. Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς - kastoria365 - καστορια 365 στο Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr