• Latest
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Στη Βουλή από τον Π. Κουκουλόπουλο η πρόταση για Κέντρο Ακτινοθεραπείας στο Μποδοσάκειο

11 Νοεμβρίου 2025
Συγκέντρωση τρακτέρ στη Νεάπολη

Συγκέντρωση τρακτέρ στη Νεάπολη

3 Δεκεμβρίου 2025
Ο εορτασμός του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας

Ο εορτασμός του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας

3 Δεκεμβρίου 2025
Τον πολιούχο και προστάτη της Άγιο Νικόλαο γιορτάζει η Κοζάνη

Κοζάνη: Ο εορτασμός για τον Πολιούχο Άγιο Νικόλαο

3 Δεκεμβρίου 2025
4η Συνεδρίαση Επιτροπής Παρακολούθησης Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2027: Απτά αποτελέσματα για τις τοπικές κοινωνίες

4η Συνεδρίαση Επιτροπής Παρακολούθησης Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2027: Απτά αποτελέσματα για τις τοπικές κοινωνίες

3 Δεκεμβρίου 2025
Γρεβενά: Εορταστικό Πρόγραμμα Εμπορικών Καταστημάτων Πάσχα 2025

Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών: Το ωράριο για την περίοδο των γιορτών

3 Δεκεμβρίου 2025
Ατύχημα με νταλίκα γεμάτη με…πυρομαχικά του στρατού μέσα στο Καπνοχώρι-Έπεσε σε κολόνα της ΔΕΗ!-Φωτογραφίες

Ατύχημα με νταλίκα γεμάτη με…πυρομαχικά του στρατού μέσα στο Καπνοχώρι-Έπεσε σε κολόνα της ΔΕΗ!-Φωτογραφίες

3 Δεκεμβρίου 2025
Οι αγρότες του Φιλώτα, κλείνουν το τελωνείο της Νίκης

Μπλόκο Φιλώτα: Πότε θα κλείσει ο δρόμος

3 Δεκεμβρίου 2025
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους

Φλώρινα: Ανήλικος έβαζε φωτιά σε θυροτηλέφωνα

3 Δεκεμβρίου 2025
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: «Η αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας απαιτεί αλλαγή νοοτροπίας, αναβάθμιση υποδομών κι έμφαση στην εκπαίδευση, όχι μόνο καταστολή και πρόστιμα» – Ομιλία στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης

3 Δεκεμβρίου 2025
αστυνομια, συλληψη

Συνελήφθη 36χρονος στην πόλη της Κοζάνης, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του Ένταλμα Σύλληψης

3 Δεκεμβρίου 2025
Τα Σέρβια και οι Κοινότητες του Δήμου ζωντανεύουν με τις γιορτές των Χριστουγέννων

Τα Σέρβια και οι Κοινότητες του Δήμου ζωντανεύουν με τις γιορτές των Χριστουγέννων

3 Δεκεμβρίου 2025
ευαγγελιο εκκλησια

Πανήγυρη Παρεκκλησίου Αγίας Βαρβάρας πλησίον Υψηλής Γέφυρας Σερβίων

3 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στη Βουλή από τον Π. Κουκουλόπουλο η πρόταση για Κέντρο Ακτινοθεραπείας στο Μποδοσάκειο

sierafm by sierafm
11 Νοεμβρίου 2025
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής
0
SHARES
14
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Τη στήριξή του στην πρόταση της “Πρωτοβουλίας Πολιτών Πτολεμαΐδας/Εορδαίας για την Ανάπτυξη” όσον αφορά την κατασκευή και λειτουργία Κέντρου Ακτινοθεραπείας στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, διατύπωσε με τον πιο επίσημο τρόπο ο Πάρις Κουκουλόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο Βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κατέθεσε στη Βουλή ως Αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας την Επιστολή του “Συντονιστικού Οργάνου της Πρωτοβουλίας Πολιτών Πτολεμαΐδας/Εορδαίας για την Ανάπτυξη” και τη συνημμένη σε αυτήν Μελέτη – πρόταση των Δρ. Θ. Μπαγκατζούνη και Στ.Νικολετόπουλου, για την αναγκαιότητα και βιωσιμότητα της κατασκευής και λειτουργίας Κέντρου Ακτινοθεραπείας.

«Σας γνωρίζω, κ. Υπουργέ, ότι ως Βουλευτής του νομού Κοζάνης στηρίζω πλήρως το αίτημα για την κατασκευή Κέντρου Ακτινοθεραπείας στο Μποδοσάκειο. Σας καλώ, λοιπόν, όπως μελετήσετε όσα αναλυτικά και τεκμηριωμένα περιλαμβάνονται στη συνημμένη επιστολή και μελέτη, όπως αποδεχτείτε το εν λόγω αίτημα και δρομολογήσετε όλες τις αναγκαίες ενέργειες -σε διαβούλευση και συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με τους τοπικούς φορείς και με εμάς τους Βουλευτές- ώστε το Κέντρο Ακτινοθεραπείας στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας να γίνει πράξη, προς όφελος πρωτίστως των καρκινοπαθών συμπολιτών μας και των οικογενειών τους», τονίζει μεταξύ άλλων ο Π. Κουκουλόπουλος.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ

ΚΑΙ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ:

Προς:

– Υπουργό Υγείας, κ. Άδ. Γεωργιάδη

Σας καταθέτω ως Αναφορά την επιστολή του “Συντονιστικού Οργάνου της Πρωτοβουλίας Πολιτών Πτολεμαΐδας/Εορδαίας για την Ανάπτυξη” και τη συνημμένη σε αυτήν μελέτη – πρόταση των Δρ. Θανάση Μπαγκατζούνη και Στέλιου Νικολετόπουλου, για την αναγκαιότητα και βιωσιμότητα της κατασκευής και λειτουργίας Κέντρου Ακτινοθεραπείας στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Στην επιστολή τονίζεται, μεταξύ άλλων, ότι «η υποστελεχωμένη Ογκολογική κλινική με την προσθήκη νέου ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και την κατασκευή του Κέντρου Ακτινοθεραπείας θα αποτελέσει ένα νοσοκομείο πρότυπο για θέματα ακτινοθεραπείας και όχι μόνο, λύνοντας τα όποια προβλήματα των ασθενών του καρκίνου αλλά και της πρόληψης σε ό,τι αφορά τον καρκίνο».  Επιπλέον, το Συντονιστικό Όργανο της Πρωτοβουλίας, παραπέμποντας στο περιεχόμενο της -κατατεθειμένης στη διαβούλευση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας- μελέτης, υπογραμμίζει πως «πέρα από την θεραπευτική και προληπτική μεριά του θέματος, η δημιουργία και νέων θέσεων εργασίας, αλλά και ειδικοτήτων εξειδικευμένης ιατρικής, θα δώσει ένα ισχυρό κίνητρο όχι μόνο να μείνουν οι νέοι επιστήμονες στην από την βίαιη απολιγνιτοποίηση μεγάλη μετανάστευση τους, αλλά και προσέλευση και άλλων νέων επιστημόνων είτε από το εσωτερικό είτε και το εξωτερικό. Φυσικά μέσα στο πλαίσιο αυτό δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι θα αναβαθμιστεί και το τμήμα Ιατρικών σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με καινούργιες και καινοτόμες ειδικότητες». Επισημαίνει, επίσης, ότι βάσει της μελέτης «η απόσβεση αυτού του τόσο σημαντικού έργου θα γίνει το πολύ σε λιγότερο από 5 χρόνια για την ακρίβεια 4,6 χρόνια».

Υπό το ανωτέρω πλαίσιο, σας γνωρίζω, κ. Υπουργέ, ότι ως Βουλευτής του νομού Κοζάνης στηρίζω πλήρως το αίτημα για την κατασκευή Κέντρου Ακτινοθεραπείας στο Μποδοσάκειο.

Σας καλώ, λοιπόν, όπως μελετήσετε όσα αναλυτικά και τεκμηριωμένα περιλαμβάνονται στη συνημμένη επιστολή και μελέτη, όπως αποδεχτείτε το εν λόγω αίτημα και δρομολογήσετε όλες τις αναγκαίες ενέργειες -σε διαβούλευση και συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με τους τοπικούς φορείς και με εμάς τους Βουλευτές- ώστε το Κέντρο Ακτινοθεραπείας στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας να γίνει πράξη, προς όφελος πρωτίστως των καρκινοπαθών συμπολιτών μας και των οικογενειών τους.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΔΤ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Ο Αναφέρων Βουλευτής

Κουκουλόπουλος Παρασκευάς (Πάρις)

Tags: ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
Previous Post

Καλλιόπη Βέττα: «Να αρθούν οι δρακόντειες ποινές για τους αναπληρωτές και τους ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς που παραιτούνται από τις υπηρεσίες τους»

Next Post

5 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να καθαρίζετε με χλωρίνη

Next Post
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

5 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να καθαρίζετε με χλωρίνη

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • Συγκέντρωση τρακτέρ στη Νεάπολη
  • Ο εορτασμός του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας
  • Κοζάνη: Ο εορτασμός για τον Πολιούχο Άγιο Νικόλαο
  • 4η Συνεδρίαση Επιτροπής Παρακολούθησης Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2027: Απτά αποτελέσματα για τις τοπικές κοινωνίες
  • Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών: Το ωράριο για την περίοδο των γιορτών

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  2. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr