• Latest

Στη Νεάπολη του Δήμου Βοΐου πραγματοποιήθηκε τακτική συνεδρίαση του ΔΣ του Επιμελητηρίου Κοζάνης

21 Ιουνίου 2019
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: «Οι αγρότες της Π.Ε. Κοζάνης ζουν σε μια μόνιμη ανασφάλεια κι έλλειψη προοπτικών»

17 Δεκεμβρίου 2025
κωστας ντιος

Κώστας Ντιός: «Ο ζωγράφος είναι ένας μεσολαβητής. Μεταφέρει σφραγισμένες επιστολές αγνώστου περιεχομένου σε άγνωστους παραλήπτες που, ενδεχομένως, θα δεχτούν να τις παραλάβουν»

17 Δεκεμβρίου 2025
Νικόλαος Λυσσαρίδης

Απολογισμός Εκθέσεων 2024–2025 και Στρατηγική Εξωστρέφειας 2026 από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

17 Δεκεμβρίου 2025
Στο 145% η τελική απορρόφηση του Leader που υλοποιήθηκε από την ΑΝΚΟ

Στο 145% η τελική απορρόφηση του Leader που υλοποιήθηκε από την ΑΝΚΟ

17 Δεκεμβρίου 2025
Συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Κοζάνης

Αγροτικές κινητοποιήσεις και ανάδειξη του έργου των γεωπόνων ως βασικών συμπαραστατών του αγροτικού κόσμου

17 Δεκεμβρίου 2025
Συλλυπητήρια από το σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ” για τον Πενταλοφίτη μάστορα Κώστα Ταρνανά

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών για την απώλεια του Στέλιου Ψευτογκά

17 Δεκεμβρίου 2025
Σιάτιστα: Ίδρυμα Δημητρίου  και Θεολογίας Τσιστοπούλου – Χρηματική ενίσχυση σε αριστούχους αποφοίτους Λυκείων

Ο Δήμος Βοΐου τιμά την επιθυμία του Ευεργέτη Γεωργίου Καραγιάννη, δίνοντας και φέτος υποτροφίες σε φοιτητές

17 Δεκεμβρίου 2025
Ο Σπάρτακος ζητά από την κυβέρνηση να αποσύρει το σχέδιο νόμου που φαλκιδεύει το δικαίωμα της συλλογικής διαπραγμάτευσης

Η ΔΕΗ παρακάμπτει επιχειρήσεις της περιοχής

17 Δεκεμβρίου 2025
ΤΣΑΙ

7 τροφές και ροφήματα με περισσότερα αντιοξειδωτικά από το πράσινο τσάι

17 Δεκεμβρίου 2025
Ο Σπάρτακος ζητά από την κυβέρνηση να αποσύρει το σχέδιο νόμου που φαλκιδεύει το δικαίωμα της συλλογικής διαπραγμάτευσης

Συνέντευξη Προέδρου ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στην τηλεόραση FLASH

17 Δεκεμβρίου 2025
ΑΝΑΒΟΛΗ της εκδήλωσης “Γουρουνοχαρά Γρεβενών 2025.

ΑΝΑΒΟΛΗ της εκδήλωσης “Γουρουνοχαρά Γρεβενών 2025.

17 Δεκεμβρίου 2025
Ανακαίνιση σπιτιών

Νέο «Ανακαινίζω»: Πλήρης ανακαίνιση του σπιτιού – Ποιες «δουλειές» θα περιλαμβάνει

17 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Στη Νεάπολη του Δήμου Βοΐου πραγματοποιήθηκε τακτική συνεδρίαση του ΔΣ του Επιμελητηρίου Κοζάνης

sierafm by sierafm
21 Ιουνίου 2019
in ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
5
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

 Στη Νεάπολη του Δήμου Βοίου πραγματοποιήθηκε τακτική συνεδρίαση του ΔΣ του Επιμελητηρίου Κοζάνης, την περασμένη Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019, με την τιμητική παρουσία του Δημάρχου Βοίου, κ. Δημ. Λαμπρόπουλου, και του νεοεκλεγέντα, κ. Χρήστου Ζευκλή, αλλά και των «επικεφαλής» των συνδυασμών, που θα συμμετέχουν στο Νέο Δημοτικό Συμβούλιο Βοίου, κ.κ. Δημ. Κοσμίδη, Λάζαρου Γκερεχτέ και Μιχάλη Καραμπατζιά.

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, που κρίθηκε ως ιδιαίτερα θετική από όλους τους παρισταμένους,  ήταν να καταγραφούν τα προβλήματα των παραγωγικών τάξεων της περιοχής, των εμπόρων, βιοτεχνών και επαγγελματιών του Βοίου, και συνάμα να ακουστούν προτάσεις  αναφορικά με την αναπτυξιακή  ώθηση που θα πρέπει να δοθεί για την επίτευξη  ευνοϊκότερου επιχειρηματικού περιβάλλοντος στο Βόιο, τέτοιου που θα επιτρέψει στους νέους ανθρώπους να μείνουν και να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά  στον τόπο τους.

Πράγματι όλοι οι εκπρόσωποι των Εμπορικών και Επαγγελματο- Βιοτεχνικών Συλλόγων και Σωματείων της περιοχής που παραβρέθηκαν, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της Διοίκησης του ΕΒΕ,  εκφράστηκαν με ανησυχία για το μέλλον της περιοχής. Μεταξύ αυτών το «παρών» έδωσαν ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σιάτιστας κ. Θεόδωρος Λιάτος, ο πρώην Πρόεδρος του Εμπορικοί Συλλόγου Εράτυρας κ. Κων/νος Τζημόκας, η Πρόεδρος του Σωματείου Λογιστών και Φοροτεχνικών Βοίου κα Ανδρομάχη Τσιώρα.

Το συμπέρασμα που εν κατακλείδι προέκυψε από  τις τοποθετήσεις όλων είναι ότι θα πρέπει να υπάρξουν κοινές πρωτοβουλίες και συνέργειες από πλευράς Επιμελητηρίου και Δήμου Βοίου,  ώστε με κάθε τρόπο να στηριχθούν προς  κάθε κατεύθυνση αρμοδίων και ιδιαίτερα στη νέα Περιφερειακή Αρχή και στη Νέα Κυβέρνηση, που θα προκύψει από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, τα αιτήματα των  παραγωγικών τάξεων, που εμπεριστατωμένα αφορούν σε μια σειρά θεμάτων που αποσκοπεί στη δημιουργία κινήτρων για την ενίσχυση των επενδύσεων στην περιοχή Βοίου και τη στήριξη των νέων επιχειρηματιών που οραματίζονται ένα καλύτερο μέλλον στον τόπο τους. Εκτός αυτού, όλοι οι εκπρόσωποι των επιχειρηματικών – επαγγελματικών φορέων που  παραβρέθηκαν εστίασαν στην ανάγκη  για ένα περισσότερο δίκαιο φορολογικό και ασφαλιστικό σύστημα που θα δώσει χώρο και ανάσα δημιουργίας στην ιδιωτική πρωτοβουλία και εξωστρεφή ώθηση στις παραδοσιακές και καινοτόμες παραγωγικές επιχειρήσεις της περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης, κ. Νικόλαος Σαρρής. αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, δεσμεύτηκε  ότι  το Επιμελητήριο θα συνεχίσει την πρωτοβουλία πραγματοποίησης συνεδριάσεων σε όλες τις πόλεις της ΠΕ Κοζάνης, σε μια προσπάθεια  διαρκούς και «ζωντανής» επαφής με τα μέλη, αλλά και τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών, καθώς όπως χαρακτηριστικά τόνισε «θα πρέπει όλοι μαζί να συνεργαστούμε, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να παλέψουμε για να πετύχουμε την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας που είναι μονόδρομος για τη συγκράτηση του πληθυσμού στον τόπο μας και τη δημιουργία νέων και βιώσιμων θέσεων εργασίας, ικανών να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα και να δημιουργήσουν ελπίδα και προοπτική. Το Επιμελητήριο Κοζάνης με τη δύναμη του θεσμικού του ρόλου, ως συμβούλου της Πολιτείας, για  κάθε θέμα που αφορά στην ανάπτυξη του εμπορίου, των επαγγελμάτων, της μεταποίησης και γενικά την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής αρμοδιότητάς του, επιδιώκει να είναι κοντά στις επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες για να αφουγκράζεται τους προβληματισμούς τους και να τους στηρίζει μεταφέροντας στα τοπικά και κεντρικά κέντρα λήψης αποφάσεων τις προτάσεις και τα δίκαια αιτήματά τους  με σκοπό τη διαμόρφωση από κοινού των συνθηκών της επόμενης ημέρας για ένα υγιές, βιώσιμο  και φιλικό επιχειρηματικό περιβάλλον  στην Περιφερειακή  Ενότητα Κοζάνης ».

 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Tags: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
Previous Post

Γιώργος Αμανατίδης: Συνάντηση με τους γουνοποιούς στη Σιάτιστα

Next Post

Υπογράφτηκε η ΚΥΑ για την παράταση ωρών λειτουργίας του ΑΗΣ Καρδιάς

Next Post

Υπογράφτηκε η ΚΥΑ για την παράταση ωρών λειτουργίας του ΑΗΣ Καρδιάς

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Καλλιόπη Βέττα: «Οι αγρότες της Π.Ε. Κοζάνης ζουν σε μια μόνιμη ανασφάλεια κι έλλειψη προοπτικών»
  • Κώστας Ντιός: «Ο ζωγράφος είναι ένας μεσολαβητής. Μεταφέρει σφραγισμένες επιστολές αγνώστου περιεχομένου σε άγνωστους παραλήπτες που, ενδεχομένως, θα δεχτούν να τις παραλάβουν»
  • Απολογισμός Εκθέσεων 2024–2025 και Στρατηγική Εξωστρέφειας 2026 από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
  • Στο 145% η τελική απορρόφηση του Leader που υλοποιήθηκε από την ΑΝΚΟ
  • Αγροτικές κινητοποιήσεις και ανάδειξη του έργου των γεωπόνων ως βασικών συμπαραστατών του αγροτικού κόσμου

Πρόσφατα σχόλια

  1. Αντώνης Φωτόπουλος στο Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής. Βίντεο
  2. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  3. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

 

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr