Ο Όμιλος Vasko Luxury Suites στη Σιάτιστα. Δύο υπερπολυτελείς σουίτες με υπηρεσίες υψηλής αισθητικής και άψογης φιλοξενίας
παιδι
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πού πήγαν τα 22,6 εκατ. ευρώ – Σχεδόν 1 εκατομμύριο σε 72χρονο από την Κοζάνη, 620.000 ευρώ σε 69χρονο από τα Τρίκαλα
Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου
Προσφορά ειδών διατροφής από τις διευθύνσεις Αστυνομίας στη Δυτική Μακεδονία
Μαλούτας: Ποιος εμπιστεύεται πλέον τη Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη
Η 15η τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων
Το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης με τον «Άγιο Βασίλη» στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης
Το μήνυμα του Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη για την πρεμιέρα του έργου «Η αγάπη άργησε μια μέρα» που ανεβαίνει την Παρασκευή 15/11
Ο Μπούνος κόβει την Βασιλόπιτα το Σάββατο

Στη φυλακή 60χρονη που άνοιξε πυρ όταν πήγαν να της κόψουν το ρεύμα

Στη φυλακή οδηγήθηκε, με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης, μία 60χρονη, η οποία πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο προκειμένου να ματαιώσει έλεγχο του ΔΕΔΔΗΕ για ρευματοκλοπή, σε χωριό των Σερρών. 

Η ίδια καταδικάστηκε σε συνολική φυλάκιση 5 ετών, ποινή την οποία το δικαστήριο δεν ανέστειλε ούτε μετέτρεψε, αλλά αποφάσισε να την εκτίσει.

Το επεισόδιο διαδραματίστηκε τον Φεβρουάριο του 2020, όταν η 60χρονη στη θέα των υπαλλήλων του ΔΕΔΔΗΕ, τους οποίους συνόδευαν αστυνομικοί, άρπαξε ένα όπλο, τύπου φλόμπερ, με το οποίο πυροβόλησε μία φορά σε ευθεία βολή εναντίον αστυνομικού, χωρίς όμως να τον τραυματίσει.

«Ήθελα να φύγουν και πίστευα ότι με τον τρόπο αυτό θα το πετύχαινα. Ήταν μία πράξη διαμαρτυρίας, δεν ήθελα να σκοτώσω», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η 60χρονη στην απολογία της ενώπιον των δικαστών. Η ίδια, όταν κλήθηκε να λογοδοτήσει στον ανακριτή Σερρών που με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα την άφησε ελεύθερη, έκανε δηλώσεις, εκτοξεύοντας απειλές, λέγοντας ότι έχει δικαίωμα ακόμη και να εκτελέσει. Με βάση τη δήλωση αυτή, είχε συλληφθεί εκ νέου και κρατήθηκε.

Το Εφετείο την έκρινε ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βία κατά υπάλληλων, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, επιβάλλοντάς της ποινή φυλάκισης 5 ετών- μέρος της οποίας εξέτισε ως προσωρινά κρατούμενη και το υπόλοιπο καλείται να το εκτίσει, σύμφωνα με την ετυμηγορία του δικαστηρίου.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορήθηκε και ο 64χρονος σύντροφός της που καταδικάστηκε για πλημμεληματικές πράξεις και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης με αναστολή.

Πηγή: Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *