• Latest
Δικαστήριο δικη

Στο εδώλιο η «γυναίκα αράχνη» που εξαπάτησε συνταξιούχο και του άρπαξε 120.000 ευρώ

24 Ιανουαρίου 2020
Καστοριά: Φορτηγό συγκρούστηκε με αγελάδα κοντά στο Επταχώρι

Καστοριά: Φορτηγό συγκρούστηκε με αγελάδα κοντά στο Επταχώρι

16 Οκτωβρίου 2025
 34η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

51η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

16 Οκτωβρίου 2025
Το Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διασφάλισης Ποιότητας

Ημερίδα με θέμα «Η Ελληνική Χειροτεχνία στη Δυτική Μακεδονία του σήμερα»

16 Οκτωβρίου 2025
λιρες

Φλώρινα: Απάτη με λεία λίρες αξίας 35.000 ευρώ

16 Οκτωβρίου 2025
Κινηματογράφος Σινεμά

Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης: Σινεμά Δευτέρα βράδυ – «Ο Υπέροχος Γκάτσμπι»

16 Οκτωβρίου 2025
Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υγείας για την ψυχική υγεία και τις εξαρτήσεις

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2025

16 Οκτωβρίου 2025
Γέφυρα Ζωής: Καλοκαιρινή 19η Αιμοδοσία του 2025

Γέφυρα Ζωής: 27η Αιμοδοσία στο Δ.Δ. Καισαρειάς και Κήπου

16 Οκτωβρίου 2025
Βέττα Καλλιόπη

Καλλιόπη Βέττα: «Η κυβέρνηση της Ν.Δ. νομοθετεί την εξάντληση του ανθρώπου – Το νέο νομοσχέδιο καταλύει το Εργατικό Δίκαιο και καταργεί το 8ωρο»

16 Οκτωβρίου 2025
Δήμος Κοζάνης: Το χάντμπολ επιστρέφει στην Κοζάνη!

Δήμος Κοζάνης: Το χάντμπολ επιστρέφει στην Κοζάνη!

16 Οκτωβρίου 2025
Κοζάνη: Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Υπηρεσιών στην Αιανή

Προσοχή! Ψεύτικες κλήσεις από «Google» για αλλαγή κωδικών

16 Οκτωβρίου 2025
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)

Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Κοζάνης: Θερμές ευχαριστίες προς το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης

16 Οκτωβρίου 2025
υπολογιστης

Από 1η Νοεμβρίου σε λειτουργία η πλατφόρμα δημοσίευσης διαθηκών

16 Οκτωβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Στο εδώλιο η «γυναίκα αράχνη» που εξαπάτησε συνταξιούχο και του άρπαξε 120.000 ευρώ

sierafm by sierafm
24 Ιανουαρίου 2020
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
Δικαστήριο δικη
3
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου επί κακουργημάτων θα καθίσουν στις 4 Φεβρουαρίου η «γυναίκα αράχνη» η οποία εξαπάτησε συνταξιούχο τραπεζικό στη Ρόδο και του απέσπασε 120.000 ευρώ μαζί με τον φερόμενο ως συνεργό της.

Η εν λόγω γυναίκα μαζί μαζί με έναν άνδρα ελληνικής καταγωγής κατηγορούνται για απάτη από κοινού, με περιουσιακό όφελος και αντίστοιχη ζημία, που υπερβαίνει συνολικά τα 120.000 ευρώ μετά από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος τους ένας έγγαμος συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος πατέρας τριών παιδιών, που υποστηρίζει ότι «πείσθηκε» να επενδύσει στη λειτουργία νυχτερινού μπαρ – κονσομασιόν και όχι μόνο, πέφτοντας θύμα «γυναίκας αράχνης».

Η Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου προσδιόρισε τη δίκη για την 4η Απριλίου 2019 και κίνησε την διαδικασία αποστολής των κλήσεων ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες η κατηγορούμενη έχει διαφύγει και καταζητείται με ένταλμα.

Πώς η «γυναίκα αράχνη» του απέσπασε τα χρήματα

O μηνυτής είχε στη διάθεσή του 150.000 ευρώ από στεγαστικό δάνειο που είχε συνάψει η σύζυγός του για τις ανάγκες επισκευής οικίας του στη Νότια Ρόδο.

Σε ένα σουβλατζίδικο, όπως αναφέρει, συστήθηκε με μια αλλοδαπή, η οποία για να του δείξει ότι είχε οικονομική επιφάνεια φέρεται να του είπε ότι βρισκόταν στη διαδικασία αγοράς ενός Mercedes C200 Coupe, αξίας 25.000 ευρώ και πως περίμενε να της εγκριθεί δάνειο ποσού 18.300 ευρώ.
Διατείνεται ότι αυτός πείσθηκε να αναλάβει σαν εγγυητής για την αγορά του, έχοντας δικαίωμα να το μεταβιβάσει στο όνομά του.

Ενώ εξοφλήθηκε το αυτοκίνητο και περίμενε την επιστροφή των χρημάτων του, όπως υποστηρίζει, του είπε ότι ήθελε να μισθώσει ένα κατάστημα για να το λειτουργήσει σαν καφετέρια και του ζήτησε να της δανείσει τα χρήματα υποσχόμενη ότι θα του κατέβαλλε και 1.000-2.000 ευρώ μηνιαίως.
Συναντήθηκε σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του με έναν αρχιτέκτονα- διακοσμητή, ο οποίος τον έπεισε ότι ήταν διατεθειμένος να παραιτηθεί από τη μίσθωση αν προηγουμένως καταβάλλονταν στον εκμισθωτή του τα οφειλόμενα μισθώματα και ο ίδιος θα ανελάμβανε τη διακόσμηση και τον εξοπλισμό του καταστήματος, που θα ήταν της τάξης των 25.000-30.000 ευρώ.

Ο μηνυτής διατείνεται ότι με συνοπτικές διαδικασίες κάμφθηκαν οι αντιστάσεις του γιατί θα μπορούσε να διαχειριστεί και να δανείσει χρήματα από τον κοινό λογαριασμό που είχε με τη σύζυγό του χωρίς να γίνει αντιληπτή η πράξη του.

Τον Αύγουστο του 2008 συντάχθηκε ιδιωτικό συμφωνητικό μισθώσεως μεταξύ της αλλοδαπής και του εκμισθωτή αρχιτέκτονα, ο οποίος επιπρόσθετα ανέλαβε και την διακόσμηση του καταστήματος.

Ο μηνυτής διατείνεται ότι εκτός από τα μισθώματα που κατέβαλε, πλήρωσε με επιταγές και τις εργασίες στο μίσθιο.

Μέσα σε δυόμιση μήνες, όπως κατήγγειλε, είχε αναλάβει από τον κοινό λογαριασμό που είχε με τη σύζυγό του και από λίρες που πώλησε 80.800 ευρώ και είχε αναλάβει υποχρεώσεις με έκδοση επιταγών συνολικού ποσού 55.495 ευρώ εκ των οποίων ορισμένες, αξίας 12.785 ευρώ, ανεκλήθησαν.
Δαπάνησε, όπως υποστηρίζει ακόμη 31.000 ευρώ με αναλήψεις από πιστωτικές κάρτες για την αγορά μέρους του εξοπλισμού.

Συνολικά δαπάνησε 167.225 ευρώ, όπως ισχυρίζεται, ενώ ανέμενε την έκδοση της άδειας λειτουργίας του καταστήματος για να του επιστραφούν τα χρήματα και να μην αντιληφθεί τίποτα η σύζυγός του. Τον Οκτώβριο του 2009 μετά από έλεγχο στο κινητό του τηλέφωνο αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί η σύζυγός του και ο μηνυτής αναγκάστηκε να της αποκαλύψει τις δοσοληψίες που είχε με την αλλοδαπή, εν αγνοία της.

Συνομίλησε εξάλλου με τον αρχιτέκτονα, ο οποίος την διαβεβαίωσε πως δεν είχε σεξουαλικές σχέσεις με την αλλοδαπή και πως ήθελε μόνο να τη βοηθήσει για να ανοίξει την καφετέρια και πως θα του επέστρεφε τα χρήματα και μάλιστα θα του έδινε και 1.000 έως 2.000 ευρώ μηνιαίως…
Στην πορεία η σύζυγος του μηνυτή κίνησε τις διαδικασίες για να αποδοθεί το αυτοκίνητο που είχε αγοράσει ο σύζυγός της στην οικογένειά της και τελικώς αφού έλαβε 6.500 ευρώ το άφησε στην έκθεση αυτοκινήτων.

Εντύπωση προκαλεί ο ισχυρισμός του ότι η σύζυγός του, παρουσία του, εξιστόρησε ορισμένα περιστατικά σε έναν ιερέα ο οποίος τους είπε ότι γνώριζε την αλλοδαπή και ότι του είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η θρησκευτική της κατάνυξη γιατί κατά τη διάρκεια του αγιασμού στο νυχτερινό κέντρο τόσο αυτή όσο και οι άλλες δύο κοπέλες, που ήσαν μαζί της, ήσαν, γονατιστές.

Ο μηνυτής απέστειλε το Δεκέμβριο του 2009 εξώδικο σε τράπεζα με το οποίο γνωστοποιούσε την εις βάρος του απάτη και κάλεσε την τράπεζα να μην πληρώσει επιταγές ύψους 12.785 ευρώ.

Προκειμένου να μην καταγγελθεί από την τράπεζα η σύμβαση του στεγαστικού δανείου και για να αντιμετωπιστούν οι οικογενειακές του υποχρεώσεις αναγκάστηκε να πωλήσει ένα διαμέρισμά του στην Αθήνα.

Η αλλοδαπή υποστήριξε ότι ουδέποτε η ίδια υπεξαίρεσε χρήματα από τον μηνυτή ή ότι τον εξαπάτησε. Ο φερόμενος ως παθών σύμφωνα με όσα υποστήριξε η ίδια στην απολογία της στην ανακρίτρια αλλά και κατά την προανάκριση, ήταν ερωτευμένος μαζί της και οικειοθελώς προσφερόταν να τις καταβάλει τα ποσά με τη μορφή δώρου (δεν πήρε η ίδια ποτέ χρήματα στα χέρια της), στράφηκε εναντίον της δικαστικά όταν η σύζυγός του αντιλήφθηκε την παράνομη σχέση.

Πηγή:Newsbeast.gr

Tags: ΔΙΚΗ
Previous Post

Βιταμίνη D: Ποιες ασθένειες καταπολεμά – Ποιες τροφές είναι απαραίτητες

Next Post

Πανελλαδικές: Τι αλλάζει στο εξεταστικό σύστημα – Μεταβατική χρόνια το 2020

Next Post
εξετασεις, σχολειο

Πανελλαδικές: Τι αλλάζει στο εξεταστικό σύστημα - Μεταβατική χρόνια το 2020

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Καστοριά: Φορτηγό συγκρούστηκε με αγελάδα κοντά στο Επταχώρι
  • 51η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
  • Ημερίδα με θέμα «Η Ελληνική Χειροτεχνία στη Δυτική Μακεδονία του σήμερα»
  • Φλώρινα: Απάτη με λεία λίρες αξίας 35.000 ευρώ
  • Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης: Σινεμά Δευτέρα βράδυ – «Ο Υπέροχος Γκάτσμπι»

Πρόσφατα σχόλια

  1. ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ στο Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Δημήτρη (Τάκη) Τσιώνα στη Χρυσαυγή Βοΐου
  2. C.A.SAMPSONIDIS στο Δυο αγρότες από Γρεβενά και Βόιο φέρονται εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
  3. Κωστας στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  4. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  5. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr