• Latest
Δημαρχείο Σιάτιστας

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Βοΐου την Τρίτη 17 Μαΐου

13 Μαΐου 2022
ΚΚΕ

Εκδήλωση ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ και ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ στην Καλαμιά

19 Ιουλίου 2025
Αβδέλλα Γρεβενών: 83η Πανελλήνια Ορειβατική Διαδρομή σε μονοπάτια

Αβδέλλα Γρεβενών: 83η Πανελλήνια Ορειβατική Διαδρομή σε μονοπάτια

19 Ιουλίου 2025
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Δημοσκόπηση aftodioikisi.gr: Σε αρνητική τροχιά τρεις δήμαρχοι, σε θετική ο Ζευκλής(πίνακες)

19 Ιουλίου 2025
Γρεβενά: Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2025: «Μουσικό Ταξίδι στην Παράδοση»

Γρεβενά: Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2025: «Μουσικό Ταξίδι στην Παράδοση»

19 Ιουλίου 2025
ΓΑΜΟΣ, ΝΥΦΗ

Η νύφη ανησυχούσε ότι η έγκυος φίλη της θα την επισκιάσει στον γάμο και έτσι ακύρωσε την πρόσκληση: «Έχω μείνει άφωνη»

19 Ιουλίου 2025
ΥΠΝΟΣ

Ύπνος: Η Νο1 συμβουλή από ειδικό για να κοιμάστε καλά εν μέσω καύσωνα – Αποτελεσματικές λύσεις για περισσότερη δροσιά το βράδυ

19 Ιουλίου 2025
εξετασεις, αιμοδοσια

Υψηλή χοληστερίνη: Το Νο1 φρούτο που πρέπει να αποφεύγουν όσοι λαμβάνουν στατίνες λόγω επικίνδυνης αλληλεπίδρασης, σύμφωνα με ειδικό

19 Ιουλίου 2025
Όλες οι αλλαγές σε επίδομα παιδιού, επίδομα ενοικίου, ελάχιστο εγγυημένο και ανεργίας

ΟΠΕΚΑ – Επίδομα παιδιού: Ποιοι θα επιστρέψουν χρήματα – Τι αλλάζει με τις φορολογικές δηλώσεις

19 Ιουλίου 2025
ΑΤΜ, ΤΡΑΠΕΖΑ, χρημα

Κυβερνητική παρέμβαση για τα ATM Τραπεζών: «Κανένα παράθυρο χρεώσεων δύο ταχυτήτων δεν πρόκειται να ισχύσει»

19 Ιουλίου 2025
Υγειονομική βόμβα η Ιατροδικαστική Πάτρας: Ξεχασμένα πτώματα και οστά – Ποντίκια έκοβαν βόλτες

Υγειονομική βόμβα η Ιατροδικαστική Πάτρας: Ξεχασμένα πτώματα και οστά – Ποντίκια έκοβαν βόλτες

19 Ιουλίου 2025
ΟΠΕΚΕΠΕ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Με διαδικασίες εξπρές οι κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων – Ξεκινούν τον Αύγουστο

19 Ιουλίου 2025
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Συνεργός στη ληστεία ο υπάλληλος του βενζινάδικου – Έδινε πληροφορίες στους δράστες

19 Ιουλίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 20 Ιουλίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Βοΐου την Τρίτη 17 Μαΐου

sierafm by sierafm
13 Μαΐου 2022
in ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Δημαρχείο Σιάτιστας
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Βοΐου την Τρίτη 17 Μαΐου 2022 στο Δημαρχείο του Δήμου Βοΐου, στη Σιάτιστα,, στις 09:00, με 24 θέματα ημερήσιας διάταξης. 

 

ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

  1. Κατάρτιση σχεδίου 4ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου Βοΐου έτους 2022.
  2. Διαγραφή οικονομικών υποχρεώσεων (οφειλών) Δήμου.
  3. Έκκριση μετακίνησης και διαμονής του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου για συμμετοχή στο Αναπτυξιακό Συνέδριο ΟΤΑ με θέμα: «Επενδυτικός – Αναπτυξιακός Προγραμματισμός και Διοίκηση Οικονομικών Αξιών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».
  4. Συμμετοχή του Δημάρχου στην εκδήλωση του Δήμου Σιντικής για την αναβίωση του δρώμενου – αναπαράσταση μάχης κα παράδοσης οχυρού Ρούπελ.
  5. Έγκριση της αριθμ. 3/2022 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του “Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμου Γρεβενών και Κοινοτήτων” με θέμα: «Κατάρτιση και ψήφιση προϋπολογισμού έτους 2022 του Συνδέσμου Ύδρευσης  Δήμου Γρεβενών και Κοινοτήτων καθώς και ψήφιση του Πίνακα Στοχοθεσίας Οικονομικών Αποτελεσμάτων για το έτος 2022 στο Πλαίσιο του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Συνδέσμου».
  6. Έγκριση της αριθμ. 9/2022 απόφασης του Δ.Σ της Σχολικής Επιτροπής Επιτροπής Β/θμιας εκπαίδευσης με θέμα: «Έγκριση Απολογισμού οικονομικού έτους 2020».
  7. Έγκριση της αριθμ. 10/2022 απόφασης του Δ.Σ της Σχολικής Επιτροπής Επιτροπής Β/θμιας εκπαίδευσης με θέμα: «Έγκριση Απολογισμού οικονομικού έτους 2021».
  8. Επιλογή υποτρόφων του κληροδοτήματος του Δήμου Βοΐου με την επωνυμία Κληροδότημα «ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ι. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ».
  9. Πρόσληψη πληρεξουσίου δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου Βοΐου ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.
  10. Λύση μίσθωσης ακινήτου συνιδιοκτησίας του κληροδοτήματος «Γεωργίου Ι. Καραγιάννη».
  11. Αποζημίωση πολίτη (εξωδικαστική συμβιβαστική επίλυση διαφοράς).
  12. Έγκριση πρακτικών Επιτροπής Δημοπρασίας για τη διάθεση δασικών προϊόντων του Συνιδιόκτητου, κατά το 1/5 μετά του Δημοσίου, Δημοτικού Δασοτεμαχίου Βουχωρίνας στη θέση «Καραούλι», της Τοπικής Κοινότητας Βουχωρίνας, του Δήμου Βοΐου για το έτος 2022.
  13. Ενημέρωση της οικονομικής επιτροπής και λήψη απόφασης για το πρόβλημα σχετικά με την υλοποίηση των εργασιών των συστημάτων αυτοματισμού, έλεγχου και καταγραφής του συστήματος θέρμανσης του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση του Γυμνάσιου – Λυκείου Τσοτυλίου Δήμου Βοΐου».
  14. Έγκριση ή μη 1ης παράτασης προθεσμίας του έργου: «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΣΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ».
15. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ  Δ.Ε.  ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ».
  1. Έγκριση Πρωτοκόλλου ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ και ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ Παραλαβής του έργου: «ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ “ΜΠΟΥΝΟΣ”, “ΑΗ-ΓΙΑΝΝΗΣ”, “ΔΟΥΚΑΣ”, “ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ” ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ».
  2. Έγκριση του πρακτικού ηλεκτρονικής αποσφράγισης και αξιολόγησης προσφορών ανοικτού διαγωνισμού μέσω του ΕΣΗΔΗΣ για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ – ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΛΥΛΑΚΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ» (Α/Α: 188101)
  3. Έγκριση του πρακτικού Ι του ανοικτού διαγωνισμού μέσω του ΕΣΗΔΗΣ για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ» (Α/Α: 188007) – Απόρριψη προσφοράς.
  4. Υποβολή πρότασης στο Πράσινο Ταμείο για τη χρηματοδότηση της υπηρεσίας «Εκπόνηση Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) στο Δήμο Βοΐου», στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 2 «Αστική Αναζωογόνηση και Λοιπές Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος:  «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ 2022».
  5. Έγκριση μελέτης, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης, καθορισμός όρων δημοπρασίας για την εκτέλεση του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ» – Συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού.
  6. Έγκριση μελέτης, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης, καθορισμός όρων δημοπρασίας για την εκτέλεση του έργου: «ΓΗΠΕΔΟ 5Χ5 ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ» – Συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού.
  7. Έγκριση μελέτης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ Δ. ΒΟΪΟΥ».
  8. Καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης της μελέτης με τίτλο: «Αρχιτεκτονική μελέτη του έργου: Ανάπλαση περιοχής “Μπούνος” Σιάτιστας».
  9. Οικονομική βοήθεια άπορων δημοτών.

 

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

 ΖΕΥΚΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΪΟΥ

Tags: Δήμος ΒοΐουΟικονομική Επιτροπή
Previous Post

Δήμος Γρεβενών: Στην Κοινότητα Βάρης ο Δήμαρχος Γιώργος Δασταμάνης – 27 χρόνια πέρασαν από τον μεγάλο σεισμό

Next Post

Ο Δήμος Καστοριάς μέλος του  Δικτύου Ιστορικών Πόλεων κατά των Πλαστικών Αποβλήτων (“Network of Historic Cities Against Plastic Waste – HISCAP)

Next Post

Ο Δήμος Καστοριάς μέλος του  Δικτύου Ιστορικών Πόλεων κατά των Πλαστικών Αποβλήτων (“Network of Historic Cities Against Plastic Waste – HISCAP)

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Εκδήλωση ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ και ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ στην Καλαμιά
  • Αβδέλλα Γρεβενών: 83η Πανελλήνια Ορειβατική Διαδρομή σε μονοπάτια
  • Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Δημοσκόπηση aftodioikisi.gr: Σε αρνητική τροχιά τρεις δήμαρχοι, σε θετική ο Ζευκλής(πίνακες)
  • Γρεβενά: Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2025: «Μουσικό Ταξίδι στην Παράδοση»
  • Η νύφη ανησυχούσε ότι η έγκυος φίλη της θα την επισκιάσει στον γάμο και έτσι ακύρωσε την πρόσκληση: «Έχω μείνει άφωνη»

Πρόσφατα σχόλια

  1. Xri στο Σιάτιστα: Λαμπάδιασε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Γυμνασίου
  2. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει μόνο ποδόσφαιρο: Η ποδηλασία κατακτά τους φιλάθλους - SieraFM στο 3ος ο Δημήτρης Σελέτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου στο Καρπενήσι. Βίντεο
  3. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  4. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  5. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr