• Latest
δημαρχειο κοζανης

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Κοζάνης Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

5 Ιουλίου 2019
Κοζάνη: Ανατράπηκε νταλίκα στην Εγνατία οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (βίντεο)

Άνοιξε η Εγνατία. Απομακρύνθηκε η νταλίκα

18 Ιουλίου 2025
αστυνομια, συλληψη

Συλλήψεις αστυνομικών για διακίνηση ναρκωτικών: Έπαιρναν κατασχεμένες ουσίες και τις πωλούσαν

18 Ιουλίου 2025
Κοζάνη: Ανατράπηκε νταλίκα στην Εγνατία οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (βίντεο)

Κοζάνη: Ανατράπηκε νταλίκα στην Εγνατία οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (βίντεο)

18 Ιουλίου 2025
Φλώρινα: Συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός ο οποίος μετέφερε παράνομα έναν αλλοδαπό

Φλώρινα: Συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός ο οποίος μετέφερε παράνομα έναν αλλοδαπό

18 Ιουλίου 2025
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του

Νεκρό βρέφος 3 μηνών στο Αμύνταιο – Από το Κέντρο Υγείας στη Θεσσαλονίκη

18 Ιουλίου 2025
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Π. Κουκουλόπουλος: «Ταύτιση ελεγκτή και ελεγχόμενου με την ενσωμάτωση ΣΔΟΕ – ΟΠΕΚΕΠΕ στις υπερεξουσίες της ΑΑΔΕ»

18 Ιουλίου 2025
Καστοριά: Συνελήφθη 44χρονος για διακίνηση ναρκωτικών

Καστοριά: Συνελήφθη 44χρονος για διακίνηση ναρκωτικών

18 Ιουλίου 2025
Ξεκίνησε η τοποθέτηση των ποτιστρών στον ορεινό όγκο των Γρεβενών

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Οι Πρέσπες στο επίκεντρο των Διεθνών Περιπατητικών Τεχνών – Ολοκληρώθηκε το WAC 25

18 Ιουλίου 2025
Ξεκίνησε η τοποθέτηση των ποτιστρών στον ορεινό όγκο των Γρεβενών

Ξεκίνησε η τοποθέτηση των ποτιστρών στον ορεινό όγκο των Γρεβενών

18 Ιουλίου 2025
Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δ. Μακεδονίας και το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση του έργου “RRI-LEADERS: Leadership for Territorial Development through Responsible Science and Innovation”

Έκτακτη συνεδρίαση της ΠΕΔ για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού

18 Ιουλίου 2025
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υποδομές πρόσβασης   και ανακαίνιση χώρων στο ΔΑΚ Κοζάνης

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υποδομές πρόσβασης  και ανακαίνιση χώρων στο ΔΑΚ Κοζάνης

18 Ιουλίου 2025
Δυναμικό ΤΕΕ ΤΔΜ

Κοινή επιστολή των παρατάξεων “Δυναμικό ΤΕΕ” και “Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών” του Περιφερειακού Τμήματος ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας, σχετικά με το ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα που έχει προκύψει για τους Ενεργειακούς Επιθεωρητές

18 Ιουλίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 18 Ιουλίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Κοζάνης Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

sierafm by sierafm
5 Ιουλίου 2019
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
δημαρχειο κοζανης
2
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Κοζάνης θα γίνει στο Δημαρχείο (Πλ. Νίκης 1) την  Τρίτη 9 Ιουλίου 2019 και ώρα 13:30 για συζήτηση και λήψη απόφασης πάνω στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση ή μη του από 18.06.2019 Πρακτικού Ελέγχου Κατάθεσης των Δικαιολογητικών του προσωρινού μειοδότη της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και κατακύρωση, για την εκπόνηση του «Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Κοζάνης» προϋπολογισμού 85.943,27 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 292/2018.
  2. Έγκριση ή μη του από 22.03.2019 Πρακτικού Ελέγχου Κατάθεσης Δικαιολογητικών Συμμετοχής, & Τεχνικών Προσφορών της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών Προμηθειών και Γενικών Υπηρεσιών για την «Προμήθεια δύο οχημάτων τύπου κλούβας για τις ανάγκες των συνεργείων της ΔΤΥ» προϋπολογισμού 38.000,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 16/2019.
  3. Έγκριση ή μη του από 18.06.2019 Πρακτικού Ελέγχου Κατάθεσης των Δικαιολογητικών του προσωρινού μειοδότη της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και κατακύρωση, για την «Προμήθεια Λιπαντικών οχημάτων Δήμου Κοζάνης» προϋπολογισμού 110.760,82 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 145/2018.
  4. Καθορισμός όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση του χώρου που θα τελεσθεί η ετήσια εμποροπανήγυρη του Δήμου “ΝΙΑΗΜΕΡΟΣ 2019” για την εγκατάσταση και λειτουργία ΛΟΥΝΑ – ΠΑΡΚ.
  5. Έγκριση ή μη τροποποίησης των τριών (3) συμβάσεων για την «Προμήθεια τροφίμων του Δήμου Κοζάνης»
  6. Έγκριση ή μη του από 14.06.2019 Πρακτικού Αποσφράγισης και Αξιολόγησης Οικονομικών Προσφορών, της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών Προμηθειών και Γενικών Υπηρεσιών, για την «Προμήθεια Μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού Δήμου Κοζάνης» προϋπολογισμού 304.999,99 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 173/2018.
  7. Έγκριση ή μη των από 20.06.2019 & 27.06.2019 Πρακτικών Ελέγχου Κατάθεσης Δικαιολογητικών Συμμετοχής, Τεχνικών & Οικονομικών Προσφορών της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών Προμηθειών και Γενικών Υπηρεσιών, για την «Προμήθεια Μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού Δήμου Κοζάνης» προϋπολογισμού 304.999,99 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 143/2019.
  8. Έγκριση ή μη πρακτικού δημοπρασίας για την εκμίσθωση ακινήτου Ε=200-250 τ.μ. για τη στέγαση του Παιδικού Σταθμού Κρόκου στη Δημοτική Κοινότητα Κρόκου του Δήμου Κοζάνης.
  9. Καθορισμός όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης Ε=1.000,10 τ.μ., τμήμα του υπ΄αριθ. 497 χέρσο κοινό, της Τ.Κ. Αλωνακίων του Δήμου Κοζάνης, για επαγγελματική χρήση.
  10. Καθορισμός όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης Ε=5.675,21 τ.μ., τμήμα του υπ΄αριθ. 1 χέρσο κοινό, της Τ.Κ. Ακρινής του Δήμου Κοζάνης, για την ανέγερση σταυλικών εγκαταστάσεων..
  11. Καθορισμός όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης Ε=5.500,00 τ.μ., τμήμα του υπ΄αριθ. 1 χέρσο κοινό, της Τ.Κ. Ακρινής του Δήμου Κοζάνης, για την ανέγερση σταυλικών εγκαταστάσεων.
  12. Καθορισμός όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης Ε=4.000,00 τ.μ., τμήμα του υπ΄αριθ. 838 χέρσο κοινό, της Τ.Κ. Ακρινής του Δήμου Κοζάνης, για την ανέγερση σταυλικών εγκαταστάσεων.
  13. Καθορισμός όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης Ε=3.410,00 τ.μ., τμήμα του υπ΄αριθ. 597 χέρσο κοινό, της Τ.Κ. Ακρινής του Δήμου Κοζάνης, για χώρο αποθήκευσης υλικών επαγγελματικής δραστηριότητας (Βουλκανιζατέρ).
  14. Καθορισμός όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης Ε=10.681,88 τ.μ., τμήμα του υπ΄αριθ. 366 χέρσο κοινό, της Τ.Κ. Κοίλων του Δήμου Κοζάνης, για επαγγελματική χρήση.
  15. Έγκριση ή μη τροποποίησης της με αριθμ. πρωτ. 22849/05.07.2019 σύμβασης για την «Συντήρηση χώρων πρασίνου Δήμου Κοζάνης» ποσού 208.783,78 ευρώ με ΦΠΑ 24%.
  16. Άσκηση ή μη ανακοπής κατά της με αριθμό 59/2019 διαταγής πληρωμής του Ειρηνοδικείου Κοζάνης της εταιρείας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΑΡΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» κατά του Δήμου Κοζάνης.
  17. Έγκριση ή μη του από 13.06.2019 Πρακτικού Ελέγχου Κατάθεσης των Δικαιολογητικών του προσωρινού μειοδότη της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και κατακύρωση, για τις «Αναπλάσεις φύτευσης υπαίθριων Δημοτικών χώρων Μαυροδενδρίου» προϋπολογισμού 250.000,00 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 225/2017.
  18. Έγκριση ή μη του από 01.07.2019 Πρακτικού Ελέγχου Κατάθεσης των Δικαιολογητικών του προσωρινού μειοδότη της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και κατακύρωση, για τη «Συντήρηση υποδομών οικισμών ΔΕ Δημητρίου Υψηλάντη» προϋπολογισμού 70.000,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 85/2019.
  19. Έγκριση ή μη του από 18.06.2019 Πρακτικού Ελέγχου Κατάθεσης των Δικαιολογητικών του προσωρινού μειοδότη της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και κατακύρωση, για την «Οριζόντια σήμανση δημοτικών οδών Δήμου Κοζάνης» προϋπολογισμού 74.000,00 ευρώ και αριθμό μελέτης 64/2019.
  20. Έγκριση ή μη της με αριθμό 108/2012 μελέτης, του τρόπου εκτέλεσης για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή μονώροφου κτιρίου με υπόγειο – 15ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης» προϋπολογισμού 1.350.000,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%.
  21. Έγκριση ή μη των από 14.03.2019 & 04.07.2019 Πρακτικών Ελέγχου Κατάθεσης Δικαιολογητικών Συμμετοχής, Τεχνικών & Οικονομικών Προσφορών της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών Προμηθειών και Γενικών Υπηρεσιών, για την για την «Προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού Βιβλιοθήκης» προϋπολογισμού 73.322,44 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 54/2018.
  22. Έγκριση ή μη των από 26.06.2019 & 04.07.2019 Πρακτικών Ελέγχου Κατάθεσης Δικαιολογητικών Συμμετοχής, Τεχνικών & Οικονομικών Προσφορών της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών Προμηθειών και Γενικών Υπηρεσιών, για την για την «Προμήθεια οχήματος 4Χ4 για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού – Εφαρμογών ΥΔΟΜ» προϋπολογισμού 15.999,99 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 57/2019
  23. Αιτήσεις – Έγγραφα- Ανακοινώσεις.
Tags: δημαρχειο κοζανης
Previous Post

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα (από 08-07-2019 έως 14-07-2019)

Next Post

Θέμης Μουμουλίδης: Αυλαία της προεκλογικής περιόδου με μια μουσική γιορτή. «Η μουσική μας ενώνει», στην Πτολεμαΐδα.

Next Post

Θέμης Μουμουλίδης: Αυλαία της προεκλογικής περιόδου με μια μουσική γιορτή. «Η μουσική μας ενώνει», στην Πτολεμαΐδα.

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Άνοιξε η Εγνατία. Απομακρύνθηκε η νταλίκα
  • Συλλήψεις αστυνομικών για διακίνηση ναρκωτικών: Έπαιρναν κατασχεμένες ουσίες και τις πωλούσαν
  • Κοζάνη: Ανατράπηκε νταλίκα στην Εγνατία οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (βίντεο)
  • Φλώρινα: Συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός ο οποίος μετέφερε παράνομα έναν αλλοδαπό
  • Νεκρό βρέφος 3 μηνών στο Αμύνταιο – Από το Κέντρο Υγείας στη Θεσσαλονίκη

Πρόσφατα σχόλια

  1. Xri στο Σιάτιστα: Λαμπάδιασε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Γυμνασίου
  2. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει μόνο ποδόσφαιρο: Η ποδηλασία κατακτά τους φιλάθλους - SieraFM στο 3ος ο Δημήτρης Σελέτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου στο Καρπενήσι. Βίντεο
  3. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  4. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  5. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr