• Latest
δημαρχειο κοζανης

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Κοζάνης τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

17 Ιουλίου 2020
Ο εορτασμός της Πρωτοχρονιάς στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Βίντεο και φωτογραφίες

Ο εορτασμός της Πρωτοχρονιάς στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Βίντεο και φωτογραφίες

1 Ιανουαρίου 2026
Εράτυρα: Καλωσόρισαν το νέο έτος στην πλατεία. Βίντεο

Εράτυρα: Καλωσόρισαν το νέο έτος στην πλατεία. Βίντεο

1 Ιανουαρίου 2026
Γαλατινή: Βγήκαν οι Γκουνάδες.  Βίντεο

Γαλατινή: Βγήκαν οι Γκουνάδες. Βίντεο

1 Ιανουαρίου 2026
Σιάτιστα: Αγέλη από αδέσποτα στην Αγία Τριάδα. Βίντεο

Σιάτιστα: Αγέλη από αδέσποτα στην Αγία Τριάδα. Βίντεο

1 Ιανουαρίου 2026
Ο Όμιλος Vasko Luxury Suites στη Σιάτιστα. Δύο υπερπολυτελείς σουίτες με υπηρεσίες υψηλής αισθητικής και άψογης φιλοξενίας

Ο Όμιλος Vasko Luxury Suites στη Σιάτιστα. Δύο υπερπολυτελείς σουίτες με υπηρεσίες υψηλής αισθητικής και άψογης φιλοξενίας

31 Δεκεμβρίου 2025

Δήμος Βοΐου: Υποδεχόμαστε το νέο έτος με Μπουμπουσάρια σε Γαλατινή και Εράτυρα

31 Δεκεμβρίου 2025
παιδι

Στο Νοσοκομείο 3χρονο παιδί με σοβαρή επιπλοκή από γρίπη

31 Δεκεμβρίου 2025
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πού πήγαν τα 22,6 εκατ. ευρώ – Σχεδόν 1 εκατομμύριο σε 72χρονο από την Κοζάνη, 620.000 ευρώ σε 69χρονο από τα Τρίκαλα

Ενσωμάτωση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ από 1/1/2026 – Πιτσιλής: Στόχος κάθε ευρώ ενίσχυσης να πηγαίνει μόνο σε όσους πράγματι το δικαιούνται

31 Δεκεμβρίου 2025
Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου

Αλλαγές σε Αντιδημάρχους στο Δήμο Βοΐου. Που καταλήγει ο Χρήστος Ζευκλής

31 Δεκεμβρίου 2025
Προσφορά ειδών διατροφής από τις διευθύνσεις Αστυνομίας στη Δυτική Μακεδονία

Προσφορά ειδών διατροφής από τις διευθύνσεις Αστυνομίας στη Δυτική Μακεδονία

31 Δεκεμβρίου 2025
Μαλούτας: Ποιος εμπιστεύεται πλέον τη Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη

Συνεδρίαση Λογοδοσίας του Δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου

31 Δεκεμβρίου 2025

Μπουμπουσιάρια (καρναβάλια) Εράτυρας Κοζάνης, Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2026. ‘Εκθεση φωτογραφίας ‘boubousaria reworks’ 29/12/2025-2/1/2026

31 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Κοζάνης τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

sierafm by sierafm
17 Ιουλίου 2020
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
δημαρχειο κοζανης
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Κοζάνης, κεκλεισμένων των θυρών, τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 και ώρα 13:30 στο «ΚΟΒΕΝΤΑΤΡΕΙΟ» για συζήτηση και λήψη απόφασης πάνω σε 24 θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Σύνταξη έκθεσης β΄ τριμήνου του έτους 2020, για την εκτέλεση του προϋπολογισμού.
  2. 7η Τροποποίηση – αναμόρφωση ή μη του προϋπολογισμού εσόδων – δαπανών οικ. έτους 2020.
  3. 5η Διαγραφή ή μη και επαναβεβαίωση διαφόρων ποσών στον προϋπολογισμό οικ. έτους 2020.
  4. Έγκριση ή μη της αριθμό 31/2020 (ΑΔΑ:Ω1ΥΑΟΕ7Ζ-6Κ6) απόφασης Δ.Σ. του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης» περί έγκρισης της 2ης Αναμόρφωσης προϋπολογισμού χρήσης 2020.
  5. Αποδοχή της με αριθμ. πρωτ. 15855/22.06.2020 αίτησης του κ. Πεσλή Γεωργίου, για καθορισμό τιμής μονάδος ρυμοτομούμενης έκτασης Ε=4,59 τ.μ. που οφείλεται από το Δήμο στην ιδιοκτησία με Κ.Α. 020222 στο Ο.Τ. 656Β σύμφωνα με την αριθμ. 3/1989 Πράξη Εφαρμογής της περιοχής «ΣΚ΄ΡΚΑ – ΑΓ.ΝΙΑΚΟΡΑ»
  6. Έγκριση ή μη γενόμενης μετακίνησης του Δημάρχου κ. Μαλούτα Λάζαρου στην Θεσσαλονίκη, στις 10.07.2020.
  7. Έγκριση ή μη γενόμενης μετακίνησης του Αντιδημάρχου κ. Σημανδράκου Ευαγγέλου στην Αθήνα, στις 08.07.2020.
  8. Άσκηση ή μη έφεσης κατά της με αριθμό 290/2020 απόφασης του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Κοζάνης σχετικά με την αγωγή της κ. Φρειδερίκης Τουτουντζή κατά του Δήμου Κοζάνης.
  9. Έγκριση ή μη της με αριθμό 141/2020 μελέτης, του τρόπου εκτέλεσης, του καθορισμού όρων διακήρυξης και Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών (Ε.Δ.Δ), για την «Προμήθεια Τσιμεντοπροϊόντων σκυροδέματος ασφαλτικών ΔΕ Δημ. Υψηλάντη & Ελλησπόντου» προϋπολογισμού 39.952,80 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%.
  10. Έγκριση ή μη της με αριθμό 135/2020 μελέτης, του τρόπου εκτέλεσης, του καθορισμού όρων διακήρυξης και Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών (Ε.Δ.Δ), για τις «Εργασίες αποχιονισμού και αντιμετώπισης θεομηνιών ΔΕ Κοζάνης» προϋπολογισμού 70.531,20 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%.
  11. Καθορισμός όρων διακήρυξης και Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών (Ε.Δ.Δ), για την «Προμήθεια εξοπλισμού του Εκθεσιακού Χώρου της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης» προϋπολογισμού 305.746,80 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%.
  12. Καθορισμός όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων Ε= 346.491,69 στρεμμάτων που βρίσκονται εντός του αγροκτήματος στην Κοινότητα Ακρινής του Δήμου Κοζάνης.
  13. Έγκριση ή μη πέμπτης (5ης) παράτασης (με αναθεώρηση) προθεσμίας αποπεράτωσης του έργου «Βελτίωση εγκαταστάσεων ενδιαιτήματος αδέσποτων ζώων συντροφιάς» προϋπολογισμού 30.000,00 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 147/2018, έως 31.08.2020.
  14. Έγκριση ή μη του από 24.06.2020 Πρακτικού Ελέγχου Κατάθεσης των Δικαιολογητικών του προσωρινού μειοδότη της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και κατακύρωση, για την «Ολοκλήρωση ανάπλασης Ανατολικής εισόδου πόλης Κοζάνης» προϋπολογισμού 893.000,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 287/2017.
  15. Έγκριση ή μη της με αριθμό 151/2020 μελέτης, του τρόπου εκτέλεσης, του καθορισμού όρων διακήρυξης και Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών (Ε.Δ.Δ), για την εκτέλεση του έργου «Ανάδειξη – Ευπρεπισμός μνημείου Εθνικής Αντίστασης στη θέση Νταμάρια Κοζάνης» προϋπολογισμού 39.999,99 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%.
  16. Έγκριση ή μη πρώτου (1ου) Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) και του πρώτου (1ου) Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδος Νέων εργασιών (ΠΚΤΜΝΕ) του έργου ««Βελτίωση οδοστρωμάτων πόλης Κοζάνης» προϋπολογισμού 619.999,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 14/2019.
  17. Έγκριση ή μη του από 29.06.2020 Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ) εκτέλεσης του έργου για την «Προμήθεια Πληροφορικών πινακίδων τύπου 1» προϋπολογισμού 31.999,44 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%.
  18. Έγκριση ή μη έκτης (6ης ) παράτασης (με αναθεώρηση) προθεσμίας αποπεράτωσης του έργου «Παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης του 3ου Γυμνασίου Κοζάνης» προϋπολογισμού 240.000,00 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 71/2017, έως 30.09.2020.
  19. Ορισμός ή μη Επιτροπής Προσωρινής & Οριστικής Παραλαβής τεσσάρων (4) έργων του Δήμου Κοζάνης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 61 του ν. 4257/2014 και των άρθρων 170 & 172 του ν. 4412/2016. Ήτοι :
  20. ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΔΕ ΑΙΑΝΗΣ
  21. ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΔΕ ΕΛΙΜΕΙΑΣ
  • ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΙΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΧ (ΠΛΑΤΕΙΕΣ & ΠΑΡΚΑ) ΑΙΑΝΗΣ – ΡΥΜΝΙΟΥ & ΞΗΡΟΛΙΜΝΗΣ)
  1. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΡΟΚΟΥ
  2. Έγκριση ή μη της με αριθμό 144/2020 μελέτης, του τρόπου εκτέλεσης, του καθορισμού όρων διακήρυξης και Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών (Ε.Δ.Δ), για την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση αντιπλημμυρικών & οδικών υποδομών οικισμών ΔΕ Αιανής» προϋπολογισμού 97.000,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%.
  3. Έγκριση ή μη της με αριθμό 229/2018 μελέτης, του τρόπου εκτέλεσης, του καθορισμού όρων διακήρυξης και Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών (Ε.Δ.Δ), για την εκτέλεση του έργου «Συμπληρωματικές εργασίες ολοκλήρωσης του Πολιτιστικού Κέντρου του Συλλόγου ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ στη Λευκόβρυση» προϋπολογισμού 185.000,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%.
  4. Έγκριση ή μη υποβολής πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία» για την «Προμήθεια Λεωφορείου Μεταφοράς Ατόμων με Αναπηρία» προϋπολογισμού 110.000,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%.
  5. Έγκριση ή μη σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Κοζάνης και του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Κοζάνης για την Πράξη «Προμήθεια Λεωφορείου Μεταφοράς Ατόμων με Αναπηρία».
  6. Αιτήσεις – Έγγραφα- Ανακοινώσεις.
Tags: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
Previous Post

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κοζάνης: Από 17/07 έως 5/8 οι αιτήσεις για τη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»

Next Post

Next Post
ΑΕΠ Αθλητική Ένωση Ποντίων

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Ο εορτασμός της Πρωτοχρονιάς στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Βίντεο και φωτογραφίες
  • Εράτυρα: Καλωσόρισαν το νέο έτος στην πλατεία. Βίντεο
  • Γαλατινή: Βγήκαν οι Γκουνάδες. Βίντεο
  • Σιάτιστα: Αγέλη από αδέσποτα στην Αγία Τριάδα. Βίντεο
  • Ο Όμιλος Vasko Luxury Suites στη Σιάτιστα. Δύο υπερπολυτελείς σουίτες με υπηρεσίες υψηλής αισθητικής και άψογης φιλοξενίας

Πρόσφατα σχόλια

  1. Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο - TsotiliNews στο Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο
  2. Λόζιος κι ανακατωσια στο Σιάτιστα: Έκλεψαν λόζιο, ( φουρφούρια) για τις κλαδαριές αλλά τους έγραψε η κάμερα. Βίντεο
  3. Γιατί η online ψυχαγωγία έχει γίνει μια μικρή απόδραση για τους εργαζόμενους - SieraFM στο Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Ψυχαγωγίας στην Ελλάδα: Πέρα από τα Παραδοσιακά Όρια
  4. Αντώνης Φωτόπουλος στο Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής. Βίντεο
  5. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Νέα καζίνο για Έλληνες παίκτες

 

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr