• Latest
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΣ ΒΟΙΟΥ

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Βοΐου την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου

22 Νοεμβρίου 2019
Αυτοψία στη λίμνη Πολυφύτου – Συλλογή δειγμάτων και έρευνα  για τον επιφανειακό αφρισμό

Αυτοψία στη λίμνη Πολυφύτου – Συλλογή δειγμάτων και έρευνα για τον επιφανειακό αφρισμό

17 Απριλίου 2026
Καστοριά: Έκθεση με τίτλο « Στάχτες και Δάκρυα στη λίμνη, Οι Εβραίοι της Καστοριάς »

Καστοριά: Έκθεση με τίτλο « Στάχτες και Δάκρυα στη λίμνη, Οι Εβραίοι της Καστοριάς »

17 Απριλίου 2026
Δήμος Γρεβενών – Κοινωνικό Παντοπωλείο: Στήριξη με τρόφιμα και είδη υγιεινής στους συμπολίτες μας

Δήμος Γρεβενών: Δράσεις κοινωνικής στήριξης μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και σημαντική δωρεά της «ΓΕΩΕΛΛΑΣ Α.Μ.Μ.Ε.»

17 Απριλίου 2026
Δήμος Κοζάνης και Σύλλογος Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης: «Τα παιδιά συναντούν τη Βάσω Κατράκη»

Δήμος Κοζάνης και Σύλλογος Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης: «Τα παιδιά συναντούν τη Βάσω Κατράκη»

17 Απριλίου 2026
Η 15η τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων

17 Απριλίου 2026
μελισσες

Επιδοτούμενες δράσεις του τομέα της μελισσοκομίας για το έτος 2026

17 Απριλίου 2026
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας:  Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για την Ολοκληρωμένη διεύρυνση των αιτιών υποβάθμισης και στρατηγικές ενίσχυσης της καλλιέργειας σιτηρών στην περιοχή των Γρεβενών

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για την Ολοκληρωμένη διεύρυνση των αιτιών υποβάθμισης και στρατηγικές ενίσχυσης της καλλιέργειας σιτηρών στην περιοχή των Γρεβενών

17 Απριλίου 2026
Αυτοψίες για τη μελέτη αποκατάστασης της γέφυρας Σερβίων

Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας: Ενημέρωση για τις διερευνητικές εργασίες επί της Γέφυρας Σερβίων

17 Απριλίου 2026
Στην Αθήνα ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σιάτιστας. Δηλώσεις συμμετοχής

Κυνηγετικός Σύλλογος Σιάτιστας: Γενική Συνέλευση και εκλογές

17 Απριλίου 2026
STRANAFEST: Η συνήθεια που έγινε λατρεία, 3-5 Ιουλίου

STRANAFEST: Η συνήθεια που έγινε λατρεία, 3-5 Ιουλίου

17 Απριλίου 2026

Σιάτιστα: Υποδοχή Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Ελεούσης εκ της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μικροκάστρου

17 Απριλίου 2026
Εράτυρα: Εκδήλωση με θέμα «Επαναχρησιμοποίηση και Ανακύκλωση στην πράξη» από τη ΔΙΑΔΥΜΑ

Εράτυρα: Εκδήλωση με θέμα «Επαναχρησιμοποίηση και Ανακύκλωση στην πράξη» από τη ΔΙΑΔΥΜΑ

17 Απριλίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 17 Απριλίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Βοΐου την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου

sierafm by sierafm
22 Νοεμβρίου 2019
in ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΣ ΒΟΙΟΥ
0
SHARES
2
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Βοΐου την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου και  ώρα  17.00 στο Δημαρχείο του Δήμου Βοΐου στη Σιάτιστα για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων σε 13 θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

1 Επικαιροποίηση των καταστάσεων δικαιούχων συμβατικών κατοικιών στην περιοχή των σεισμόπληκτων οικισμών προς μετεγκατάσταση του Δήμου Βοΐου. -Εισηγητής ο κ. Ζευκλής Χ. Δήμαρχος.
2 Αποδοχή της αρ. 3789/11-11-2019 Απόφασης Ένταξης της πράξης: “Ανάπλαση χώρου αναψυχής Τσοτυλίου”  στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020, Μέτρο 19: «Τοπική ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων (CLLD/LEADER)» ΠΑΑ 2014 -2020, Υπομέτρο 19.2: «Στήριξη υλοποίησης δράσεων των στρατηγικών τοπικής ανάπτυξης με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων (CLLD/LEADER)», Δράση 19.2.4: «Βασικές υπηρεσίες & ανάπλαση χωριών σε αγροτικές περιοχές», Υποδράση 19.2.4.3 Στήριξη για επενδύσεις για δημόσια χρήση σε υπηρεσίες και υποδομές αναψυχής, ανάπλασης χώρων εντός οικισμών, τουριστικές πληροφορίες και τουριστικές υποδομές μικρής κλίμακας.- Εισηγητής ο κ. Μαγιάγκας Γ. Αντιδήμαρχος.
3 Αποδοχή της αρ. 3789/11-11-2019 Απόφασης Ένταξης της πράξης: “Προμήθεια εξοπλισμού του κέντρου πληροφόρησης Σιάτιστας για την προβολή του γεωπάρκου” στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020, Μέτρο 19: «Τοπική ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων (CLLD/LEADER)» ΠΑΑ 2014 -2020, Υπομέτρο 19.2: «Στήριξη υλοποίησης δράσεων των στρατηγικών τοπικής ανάπτυξης με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων (CLLD/LEADER)», Δράση 19.2.4: «Βασικές υπηρεσίες & ανάπλαση χωριών σε αγροτικές περιοχές», Υποδράση 19.2.4.3 Στήριξη για επενδύσεις για δημόσια χρήση σε υπηρεσίες και υποδομές αναψυχής, ανάπλασης χώρων εντός οικισμών, τουριστικές πληροφορίες και τουριστικές υποδομές μικρής κλίμακας.- Εισηγητής ο κ. Μαγιάγκας Γ. Αντιδήμαρχος.
4 Αποδοχή της αρ. 3791/11-11-2019 Απόφασης Ένταξης της πράξης: “Προμήθεια υπόγειων κάδων συλλογής απορριμμάτων” στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020. – Εισηγητής ο κ. Μαγιάγκας Γ. Αντιδήμαρχος.
5 Υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης της πράξης:  “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΜΠΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΜΕΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ” στο Πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ”, στον άξονα προτεραιότητας “Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων ” με τίτλο: “Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες”. – Εισηγητής ο κ. Μαγιάγκας Γ. Αντιδήμαρχος.
6 Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος. – Εισηγητής ο κ. Μαγιάγκας Γ. Αντιδήμαρχος.
7 Τροποποίηση της αρ. 282/2018 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα: [«Σύσταση δεσμευμένου λογαριασμού στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για το έργο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ» που έχει ενταχθεί στο πλαίσιο του ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚOY ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤOΣ «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» ΕΤΟΥΣ 2018] ως προς την εξουσιοδότηση του νομίμου εκπροσώπου. – Εισηγητής ο κ. Μαγιάγκας Γ. Αντιδήμαρχος.
8 Σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την ΔΙΑΔΥΜΑ για την αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών στο Δήμο Βοΐου. – Εισηγητής ο κ. Πήττας Θ. Αντιδήμαρχος.
9 Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον ορισμό χώρου ταφής θανατωθέντων ζώων σε περίπτωση εκδήλωσης επιζωοτίας Αφρικανικής Πανώλους των χοίρων. – Εισηγητής ο κ. Πήττας Θ. Αντιδήμαρχος.
10 Έγκριση υλοτόμησης δάσους Πεπονιάς, για τις ατομικές ανάγκες των κατοίκων της Κοινότητας, για το έτος 2019. – Εισηγήτρια η κ. Νικολαΐδου Ε. Αντιδήμαρχος.
11 Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Βοΐου στο Δ.Σ. της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ. – Εισηγητής ο κ. Ζιμπιλίδης Α. Πρόεδρος του Δημ. Συμ/λίου.
12 Παράταση του χρόνου λειτουργίας της Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανήλικων στον οικισμό Πενταλόφου. – Εισηγητής ο κ. Καραλώλος Χ. Εντ. Δημ. Συμ/λος.
13 Αιτήσεις.
Tags: ΔΗΜΟΣ ΒΟΙΟΥ
Previous Post

Επίσκεψη του Τούρκου Δημάρχου Ντεβελί στο Δήμαρχο Κοζάνης

Next Post

Εκσυγχρονίζει το σύστημα  δανεισμού η Βιβλιοθήκη Κοζάνης προς όφελος των πολιτών

Next Post
βιβλιοθήκη κοζάνης

Εκσυγχρονίζει το σύστημα  δανεισμού η Βιβλιοθήκη Κοζάνης προς όφελος των πολιτών

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Αυτοψία στη λίμνη Πολυφύτου – Συλλογή δειγμάτων και έρευνα για τον επιφανειακό αφρισμό
  • Καστοριά: Έκθεση με τίτλο « Στάχτες και Δάκρυα στη λίμνη, Οι Εβραίοι της Καστοριάς »
  • Δήμος Γρεβενών: Δράσεις κοινωνικής στήριξης μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και σημαντική δωρεά της «ΓΕΩΕΛΛΑΣ Α.Μ.Μ.Ε.»
  • Δήμος Κοζάνης και Σύλλογος Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης: «Τα παιδιά συναντούν τη Βάσω Κατράκη»
  • Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων

Πρόσφατα σχόλια

  1. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
  2. Εκδήλωση για τη Μάχη της Οσνίτσανης - GreekHumans στο Δήμος Βοΐου: Η Εκδήλωση για τον εορτασμό της Μάχης της Οσνίτσανης στη Δαμασκηνιά. Φωτογραφίες
  3. Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο - TsotiliNews στο Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο
  4. Λόζιος κι ανακατωσια στο Σιάτιστα: Έκλεψαν λόζιο, ( φουρφούρια) για τις κλαδαριές αλλά τους έγραψε η κάμερα. Βίντεο
  5. Γιατί η online ψυχαγωγία έχει γίνει μια μικρή απόδραση για τους εργαζόμενους - SieraFM στο Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Ψυχαγωγίας στην Ελλάδα: Πέρα από τα Παραδοσιακά Όρια
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr