ΔΕΗ ΡΕΥΜΑ ΠΥΛΩΝΕΣ
Τσικνοπέμπτη: “Βούλιαξαν” από κόσμο Κοζάνη και μαγαζιά. Βίντεο και φωτογραφίες
Σοφία Ζαχαράκη
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»
 34η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Σχολή Γονέων με θέμα: “Αποτελεσματικός γονέας στη μάθηση του παιδιού”
Ενημερωτική Διάλεξη Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Τροχαίας Φλώρινας
Καστοριά: Περιμένουν την υποχώρηση των νερών για να απεγκλωβιστούν οι πέντε κτηνοτρόφοι στον Γράμμο
φορολογια
Eurovision
Δήμος Κοζάνης: Υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή παιδικής χαράς στην Κοινότητα Τετραλόφου
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)

Τι αλλάζει στις προμήθειες για αναλήψεις μέσω ΑΤΜ άλλων τραπεζών

Αυξημένες θα είναι οι προμήθειες για όσους κάνουν αναλήψεις μετρητών από ΑΤΜ άλλων τραπεζών μέσα στο καλοκαίρι.

Η προμήθεια θα κυμαίνεται από 2 έως 3 ευρώ και θα είναι ανάλογα με το ποσό ανάληψης. Ο νέος κανονισμός της Visa, ο οποίος αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή την 1η Ιουλίου μπορεί να οδηγήσει σε πλήρη ανατροπή της ισχύουσας τιμολόγησης. Ουσιαστικά οι τράπεζες θα πρέπει να αναπροσαρμόσουν την τιμολογιακή πολιτική τους προκειμένου οι χρεώσεις να είναι ίδιες και για τους Έλληνες, αλλά και για τους ξένους, τουρίστες που κάνουν αναλήψεις. Οι νέες χρεώσεις αναμένεται να τεθούν σε ισχύ από την 20η Ιουλίου.

Η νέα χρέωση δεν αποτελεί υποχρεωτική προμήθεια που εφαρμόζουν όλες οι τράπεζες στην ΕΕ. Ωστόσο, βασίζεται πάνω στον Κανονισμό 924/2009 της Ε.Ε. που ορίζει ότι οι τράπεζες υποχρεούνται να εφαρμόζουν ενιαία τιμολόγηση στους πελάτες τους οπουδήποτε στην Ευρώπη.

Σημειώνεται ότι σήμερα η ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ άλλης τράπεζας κυμαίνεται από 1,3 έως 2,2 ευρώ ανάλογα με το ύψος της, αλλά και το πιστωτικό ίδρυμα που εξέδωσε την κάρτα που χρησιμοποιείται.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *