• Latest
Τουρισμός για όλους

Τουρισμός για όλους 2024: Μέχρι και 400 ευρώ voucher, τι ισχύει με την άυλη κάρτα

5 Μαΐου 2024
ΗΛΙΟΣ

Μύθοι και αλήθειες για τα αντηλιακά: Οι τύποι και η σωστή χρήση τους – Ποιοι είναι οι κίνδυνοι της ακτινοβολίας

27 Ιουνίου 2025
Οριστικά αποτελέσματα Κοινωνικού Τουρισμού 2025: Πού τα βλέπετε

Λήγουν τα voucher του Κοινωνικού Τουρισμού (προθεσμίες)

27 Ιουνίου 2025
μωβ μέδουσες

Μωβ μέδουσες: Οι παραλίες που υπάρχει “έξαρση” (χάρτης)

27 Ιουνίου 2025
 34η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

 30η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

27 Ιουνίου 2025
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Διακοπή Ηλεκτρικού Ρεύματος

27 Ιουνίου 2025
Απολογισμός 1ης μέρας στο τουρνουά Μπάσκετ Σιάτιστας

Αποτελέσματα Τουρνουά μπάσκετ Σιάτιστας και αλλαγές στην ώρα έναρξης

27 Ιουνίου 2025
ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ

Κέντρο Υγείας Σιάτιστας: Οι επισκέπτες γιατροί για τον Ιούλιο 2025

27 Ιουνίου 2025
Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου: Οι επισκέπτες γιατροί για τον Αύγουστο

Ιατροί Ειδικότητας στο Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου για τον Ιούλιο

27 Ιουνίου 2025
Υπογραφή σύμβασης για τη δημιουργία ορειβατικού – πεζοπορικού μονοπατιού στην περιοχή «Παλιάμπελα» Πλατανορρεύματος

Υπογραφή σύμβασης για τη δημιουργία ορειβατικού – πεζοπορικού μονοπατιού στην περιοχή «Παλιάμπελα» Πλατανορρεύματος

27 Ιουνίου 2025
ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ, ΣΧΟΛΕΙΟ

Συγχαρητήριο μήνυμα από το ΓΕΛ Νεάπολης

27 Ιουνίου 2025
Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πενταλόφου Δήμου Βοΐου: Παρουσίαση Παραμυθιού “Η Νάζμα και το Μαγικό Σεντούκι”

Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πενταλόφου Δήμου Βοΐου: Παρουσίαση Παραμυθιού “Η Νάζμα και το Μαγικό Σεντούκι”

27 Ιουνίου 2025
γυμνασιο λυκειο σιατιστας

ΓΕΛ Σιάτιστας: Μήνυμα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

27 Ιουνίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 27 Ιουνίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Τουρισμός για όλους 2024: Μέχρι και 400 ευρώ voucher, τι ισχύει με την άυλη κάρτα

sierafm by sierafm
5 Μαΐου 2024
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
Τουρισμός για όλους
0
SHARES
143
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα για διαμονή σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα της χώρας επιλέξουν εφάπαξ ή τμηματικά.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία επιλογής των δικαιούχων του προγράμματος «Τουρισμός για όλους 2024» και την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της σχετικής κλήρωσης.

Στόχος του προγράμματος είναι η άμεση τόνωση του εσωτερικού τουρισμού στην κατεύθυνση της ισόρροπης διάχυσης των επισκεπτών σε όλες τις περιφέρειες και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Τουρισμός για όλους 2024: Τι ισχύει με την άυλη κάρτα

Όσοι δικαιούχοι κληρώθηκαν, θα εκδώσουν άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία θα χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο τουριστικό κατάλυμα της χώρας επιλέξουν χωρίς καμία γραφειοκρατική διαδικασία.

Το ποσό της ενίσχυσης που πιστώνεται σε άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, η οποία έχει ισχύ έως 31.12.2024, η οποία θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους δικαιούχους για τη διαμονή σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα της χώρας επιλέξουν εφάπαξ ή τμηματικά.

Η ενημέρωση τους γίνεται μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σύμφωνα με τα στοιχεία που δήλωσαν κατά την υποβολή της αίτησης ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του υπουργείου.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της πλατφόρμας κατατέθηκαν 972.893 αιτήσεις γεγονός που αποδεικνύει το τεράστιο ενδιαφέρον για το πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι επιδοτήσεις αναλύονται ως εξής:

  • Κληρωθέντες με βασικό ποσό ενίσχυσης Euro 200: ποσοστό 78,12%
  • Κληρωθέντες με επαυξημένο ποσό ενίσχυσης Euro 300: ποσοστό 18,77%
  • Κληρωθέντες άτομα με αναπηρία από 67% και άνω με επαυξημένο ποσό ενίσχυσης Euro 400: ποσοστό 3,11%

Ο συνολικός αριθμός των κληρωθέντων σύμφωνα με τον διαθέσιμο προϋπολογισμό είναι: 107.204 δικαιούχοι.

Σε δηλώσεις της η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη τόνισε ότι «με την ολοκλήρωση του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2024», επιβεβαιώσαμε τη δέσμευσή μας για έναν τουρισμό προσβάσιμο σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας, θέτοντας διευρυμένα εισοδηματικά αλλά και περισσότερα κοινωνικά κριτήρια. Διασφαλίζουμε έτσι ότι περισσότεροι δικαιούχοι θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν και να απολαύσουν τις ομορφιές του τόπου μας έως το τέλος του έτους. Δουλεύουμε μεθοδικά και με σχέδιο για την τόνωση του εσωτερικού τουρισμού και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου προς όφελος των τοπικών κοινωνιών και οικονομιών, προς όφελος των πολλών».

Η υπουργός Τουρισμού αφού ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στην υλοποίηση του προγράμματος, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι ξενοδοχειακές μονάδες θα στηρίξουν το εγχείρημα και θα παράσχουν στους δικαιούχους την καλύτερη φιλοξενία. Η συστράτευση όλων, κατέληξε η κα Κεφαλογιάννη, με στόχο την ανάπτυξη του τουρισμού και η προσφορά υπηρεσιών υψηλού επιπέδου συντελεί στην ποιοτική ανάπτυξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Από την πλευρά της η υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη τόνισε ότι ο μεγάλος αριθμός των αιτήσεων επιβεβαιώνει την μεγάλη απήχηση του προγράμματος και ότι δικαιώθηκε η στοχευμένη επιλογή μας για τον κοινωνικό και αναπτυξιακό χαρακτήρα του. Πρόσθεσε ότι δίνει τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας να απολαύσουν με πολύ εύκολες διαδικασίες διακοπές όλο τον χρόνο, οπουδήποτε το επιθυμούν.

Το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2024» υλοποιείται με τη συνεργασία της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη, του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου, του υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Αθανασίου Πετραλιά, της Υπουργού Εσωτερικών κ. Νίκης Κεραμέως ,του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νικόλαου Παπαθανάση και φορέα υλοποίησης την Κοινωνία της Πληροφορίας (ΚτΠ Μ.Α.Ε.), με πόρους του εθνικού σκέλους του Π.Δ.Ε.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Tags: VoucherδικαιουχοιΤουρισμός για όλους
Previous Post

Πόσα αυγά μπορούμε να τρώμε κάθε μέρα

Next Post

Πανελλήνιες 2024: Ποιοι μαθητές θα πάρουν επίδομα 350 ευρώ

Next Post
εξετασεις, σχολειο

Πανελλήνιες 2024: Ποιοι μαθητές θα πάρουν επίδομα 350 ευρώ

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • Μύθοι και αλήθειες για τα αντηλιακά: Οι τύποι και η σωστή χρήση τους – Ποιοι είναι οι κίνδυνοι της ακτινοβολίας
  • Λήγουν τα voucher του Κοινωνικού Τουρισμού (προθεσμίες)
  • Μωβ μέδουσες: Οι παραλίες που υπάρχει “έξαρση” (χάρτης)
  •  30η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
  • Διακοπή Ηλεκτρικού Ρεύματος

Πρόσφατα σχόλια

  1. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει μόνο ποδόσφαιρο: Η ποδηλασία κατακτά τους φιλάθλους - SieraFM στο 3ος ο Δημήτρης Σελέτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου στο Καρπενήσι. Βίντεο
  2. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  3. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  4. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
  5. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ στο Ο Δήμος Κοζάνης απαγορεύει ποδήλατα, πατίνια & μπάλες στην κεντρική πλατεία
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr