• Latest
μασκα

Το Ισραήλ παίρνει ξανά μέτρα και προειδοποιεί για lockdown τον Σεπτέμβριο

5 Αυγούστου 2021
ΑΡΣΥ: Ανοιχτή επιστολή στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας: Να ανακληθούν οι απολύσεις στο λιγνιτωρυχείο Αχλάδας

ΑΡΣΥ: Το Πολυτεχνείο ζει στους αγώνες του σήμερα για «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία» – «Έξω οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ»

16 Νοεμβρίου 2025
Αφιερωματική εκδήλωση μετονομασίας του Δημοτικού Ωδείου Σιάτιστας σε Δημοτικό Ωδείο Βοΐου «Χαρίλαος Περπέσας»

Αφιερωματική εκδήλωση μετονομασίας του Δημοτικού Ωδείου Σιάτιστας σε Δημοτικό Ωδείο Βοΐου «Χαρίλαος Περπέσας»

16 Νοεμβρίου 2025
ΕΠΣ Κοζάνης: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Σαββατοκύριακου 21-22/12/2024

Γ Εθνική: Ήττα για την Κοζάνη από την πρωτοπόρο Βέροια. Άνετα ο Εορδαϊκός

16 Νοεμβρίου 2025
ΕΠΣ Κοζάνης: Με τεσσάρα πέρασε ο Μακεδονικός Σιάτιστας από την Άρδασσα

ΕΠΣ Κοζάνης: Η κορυφή μένει ίδια στις δύο κατηγορίες. Αποτελέσματα και βαθμολογίες

16 Νοεμβρίου 2025
Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας λεκάνης Βεγορίτιδας: Ζεσταίνουμε τις μηχανές των τρακτέρ μετά την σύσκεψη!

Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας λεκάνης Βεγορίτιδας: Ζεσταίνουμε τις μηχανές των τρακτέρ μετά την σύσκεψη!

16 Νοεμβρίου 2025
Ευχέλαιο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου εξ αφορμής της ενάρξεως της Σαρακοστής των Χριστουγέννων

Ιερό Ευχέλαιο την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2025 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου Σιατίστης

16 Νοεμβρίου 2025
ΤΡΑΠΕΖΑ

Εθνική Τράπεζα: Βάζει «λουκέτο» σε ένα ακόμα κατάστημα στη Δυτική Μακεδονία

16 Νοεμβρίου 2025
Προσοχή στις απάτες τύπου Caller ID spoofing: Από πλαστές τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι deepfake φωνές και βίντεο χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι

Πώς να μπλοκάρετε τις ανεπιθύμητες κλήσεις μία για πάντα – Ποιος δικαιούται αποζημίωση 10.000 ευρώ

16 Νοεμβρίου 2025
ταξιδι διακοπες

Πώς θα δείτε αν είστε στους νέους δικαιούχους στο «Τουρισμός για Όλους»

16 Νοεμβρίου 2025
καιρος

Καιρός: Πότε αλλάζει από την άνοιξη στα πρώτα δείγματα χειμώνα

16 Νοεμβρίου 2025
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που εξαπατούσε πολίτες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας- Έγιναν 45 συλλήψεις

16 Νοεμβρίου 2025
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ

Όσα αλλάζουν για e-shops και καταναλωτές με το κλείσιμο του «παραθύρου» για τα αφορολόγητα μικροδέματα από τις αρχές του 2026

16 Νοεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Το Ισραήλ παίρνει ξανά μέτρα και προειδοποιεί για lockdown τον Σεπτέμβριο

sierafm by sierafm
5 Αυγούστου 2021
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
μασκα
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Το Ισραήλ, ένα από τα πλέον εμβολιασμένα κράτη ανά την υφήλιο, κάλεσε τους εργαζομένους να επιστρέψουν στην τηλεργασία προειδοποιώντας ότι ίσως χρειαστεί να επιβάλει νέο lockdown.

Λίγες ώρες αφότου πρόσθεσε άλλες 18 χώρες στην «κόκκινη λίστα» ενισχύοντας παράλληλα τα μέτρα καραντίνας για όσους επιστρέφουν στη χώρα, η κυβέρνηση του Ισραήλ αποφάσισε να λειτουργούν τα υπουργεία μόνον με το 50% του προσωπικού τους στα γραφεία ενθαρρύνοντας ιδιωτικές επιχειρήσεις να πράξουν ανάλογα, ενώ κάλεσε τους πολίτες να σταματήσουν τις χειραψίες, τις αγκαλιές και τα φιλιά και να αποφεύγουν τις μη ουσιώδεις συναθροίσεις σε κλειστούς χώρους.

Το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε νέα δέσμη μέτρων με ανώτερα στελέχη του να παραδέχονται ότι δεν είναι πλέον απόμακρη πιθανότητα ένα νέο lockdown τον Σεπτέμβριο.

Από τις 8 Αυγούστου επανέρχεται σε πλήρη ισχύ το σύστημα των πράσινων πιστοποιητικών εμβολιασμού στη χώρα (και από τις 20 Αυγούστου και για παιδιά κάτω των 12 ετών), οι μάσκες θα είναι και πάλι υποχρεωτικές σε συναθροίσεις σε υπαίθριους χώρους και εμβολιασμένος γονιός (ή που έχει αναρρώσει από την Covid-19) που φροντίζει παιδί κάτω των 12 σε καραντίνα θα υποχρεούται να μπαίνει και ο ίδιος σε καραντίνα. «Η παραλλαγή Δέλτα είναι λίαν λοιμογόνος και εξαπλώνεται σ’ ολόκληρο τον κόσμο», είπε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Ναφτάλι Μπένετ. «Αποφεύγετε το συνωστισμό και εμβολιαστείτε τώρα.

Ειδάλλως δεν θα έχουμε άλλη επιλογή από το να επιβάλουμε αυστηρότερα περιοριστικά μέτρα, περιλαμβανομένου και του lockdown», πρόσθεσε.

«Πρέπει να προετοιμάσουμε την κοινή γνώμη για ένα lockdown τον Σεπτέμβριο, μήνα κατά τον οποίο θα είναι μικρότερη η οικονομική ζημιά και να επιταχύνουμε την εμβολιαστική προσπάθεια προκειμένου να το αποτρέψουμε», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Μπένι Γκαντς.

Τη Δευτέρα το Ισραήλ κατέγραψε πάνω από 3.800 νέα κρούσματα με το 3,78% των 113.723 τεστ κορωνοϊού να βγαίνουν θετικά.

Πρόκειται για τους υψηλότερους αριθμούς από τις αρχές Μαρτίου. Παράλληλα με τους δέκα θανάτους λόγω του κορωνοϊού την Κυριακή και άλλους επτά τη Δευτέρα η χώρα κατέγραψε την υψηλότερο αριθμό θυμάτων σ’ ένα 48ωρο το τελευταίο τετράμηνο.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη είναι η εκστρατεία εμβολιασμού με τρίτη δόση των πολιτών ηλικίας άνω των 60 ετών.

Μέχρι χθες το βράδυ κάπου 142.000 Ισραηλινοί άνω των 60 είχαν κάνει την αναμνηστική δόση, ενώ άλλοι 300.000 έχουν κλείσει ραντεβού γι’ αυτό. «Πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι σχεδόν οι εννιά στους δέκα βαριά νοσούντες είναι άνω των 60 ετών», είπε ο Μπένετ καθώς συνόδευε τη μητέρα του στο εμβολιαστικό κέντρο χθες το πρωί. «Η τρίτη δόση απλώς επαναφορτίζει τις άμυνες του οργανισμού και μας επιτρέπει να σώσουμε ζωές», πρόσθεσε.

Πηγή: iefimerida.gr

Tags: ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ
Previous Post

ΦΣ Κοζάνης: Έναρξη Ακαδημιών και Τμημάτων υποδομής

Next Post

Λέκκας: Πάμε ίσως σε έναν εφιάλτη διαρκείας μέσα στον Αύγουστο – Προειδοποίηση για πλημμύρες

Next Post
πυρκαγια

Λέκκας: Πάμε ίσως σε έναν εφιάλτη διαρκείας μέσα στον Αύγουστο – Προειδοποίηση για πλημμύρες

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • ΑΡΣΥ: Το Πολυτεχνείο ζει στους αγώνες του σήμερα για «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία» – «Έξω οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ»
  • Αφιερωματική εκδήλωση μετονομασίας του Δημοτικού Ωδείου Σιάτιστας σε Δημοτικό Ωδείο Βοΐου «Χαρίλαος Περπέσας»
  • Γ Εθνική: Ήττα για την Κοζάνη από την πρωτοπόρο Βέροια. Άνετα ο Εορδαϊκός
  • ΕΠΣ Κοζάνης: Η κορυφή μένει ίδια στις δύο κατηγορίες. Αποτελέσματα και βαθμολογίες
  • Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας λεκάνης Βεγορίτιδας: Ζεσταίνουμε τις μηχανές των τρακτέρ μετά την σύσκεψη!

Πρόσφατα σχόλια

  1. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  2. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Νεάπολη Βοΐου: Τελετή τιμής για τους ήρωες του Α’ Βαλκανικού Πολέμου - TsotiliNews στο Νεάπολη: Τίμησαν τους νεκρούς μαχητές Α΄ Βαλκανικού Πολέμου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr