ΕΠΣ Κοζάνης: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Σαββατοκύριακου 21-22/12/2024
Πτολεμαΐδα: Στο νοσοκομείο 59χρονος που υπέστη καρδιακό επεισόδιο στην διάρκεια αγώνα δρόμου
Πρόσκληση στην παρουσίαση των εναλλακτικών σεναρίων του 1ου σταδίου της μελέτης του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΤΠΣ) Δήμου Σερβίων
Αγωνιστικό μήνυμα πως δε θα περάσουν τα σχέδια για καύση απορριμμάτων στάλθηκε από σωματεία και φορείς της Δυτικής Μακεδονίας στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ
ΣΥΡΙΖΑ
86χρονος έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο “ανέβηκε” στο πεζοδρόμιο-Τραυματισμένη γυναίκα στο κεφάλι
Πεντάλοφος: Μύηση στην παραδοσιακή τέχνη αρμολόγησης και δόμησης της πέτρας
Καστοριά: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό οδηγού στη Χλόη
«Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση: Νέα εποχή, με αποτελέσματα». Το μήνυμα της εκδήλωσης του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2027 στην 89η ΔΕΘ
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος για τις συνεργασίες διακυβέρνησης
ΡΟΝΑΣ
φεγγαρι

Τραπεζικός υπάλληλος έκλεβε χρήματα από πελάτες για να αγοράσει Rolex και να ζήσει το όνειρο

Για περισσότερο από έναν χρόνο, ένας τραπεζικός υπάλληλος στην Βρετανία εκμεταλλεύτηκε την θέση του και έκλεβε χρήματα από πελάτες για να ζήσει μια πολυτελή ζωή με τους φίλους του.

Ένας τραπεζικός υπάλληλος στην Βρετανία, που υποτίθεται ότι προστατεύει τους πελάτες από απάτες, πούλησε τα στοιχεία των λογαριασμών τους σε φίλους του για να αγοράσουν μαζί Rolex και κοσμήματα, αλλά και να κάνουν πολυτελείς διακοπές.

Ο Μπιλάλ Αμπάς, ο οποίος εργαζόταν στον τομέα καταπολέμησης απάτης της Σανταντέρ, έκλεψε τις εμπιστευτικές λεπτομέρειες πελατών για μια κομπίνα που ξεπέρασε τις 100.000 ευρώ, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Η απάτη που είχε διάρκεια 14 μήνες έλαβε τέλοις από έναν ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου που ψυλλιάστηκε την υπόθεση, αφού ο κατηγορούμενος τον επισκέφτηκε τρεις μέρες συνεχόμενα για να αγοράσει Rolex αξίας 15.000 ευρώ. Την τέταρτη ημέρα τον περίμενε αστυνομικός.

Οι φωτογραφίες που ανακτήθηκαν από το τηλέφωνο ενός μέλους της συμμορίας, τους απεικόνιζαν να απολαμβάνουν διακοπές στο ισπανικό θέρετρο της Μαρμπέγια, να ψωνίζουν σε καταστήματα σχεδιαστών Versace και Dolce Gabbana, να πίνουν πανάκριβες σαμπάνιες και άλλα ποτά, αλλά και να… φλεξάρουν τα Rolex τους.

Το δικαστήριο αποφάσισε ότι τα τρία μέλη, θα φυλακιστούν για επτά χρόνια κι έξι μήνες, αφού παραδέχτηκαν και οι ίδιοι συνωμοσία για εξαπάτηση.

Το 2010, όταν ο Άμπας έπιανε για πρώτη φορά δουλειά στην τράπεζα, δήλωνε σύμφωνα με την Daily Mail:  «Η εργασία σε μια τράπεζα απαιτεί εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια και καλές μαθηματικές δεξιότητες, που είναι όλες ιδιότητες που έχω».

Το δικαστήριο άκουσε ότι οι άντρες χρησιμοποίησαν τις λεπτομέρειες 21 πελατών και στόχευαν 13 επιχειρήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η απάτη αποκαλύφθηκε τον Απρίλιο του 2018 από τον καχύποπτο κοσμηματοπώλη.

Πηγή: insider.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *