• Latest
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Φοιτήτρια βρήκε κρυφή κάμερα στο υπνοδωμάτιο του Airbnb που νοίκιαζε – Τι ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης

11 Δεκεμβρίου 2019
Δήμος Βοΐου: Έναρξη λειτουργιάς των Παιδικών Σταθμών και των ΚΔΑΠ

Δήμος Βοΐου: Έναρξη παιδικών σταθμών και ΚΔΑΠ

28 Αυγούστου 2025
Πέμπτη 8-8, διακοπή υδροδότησης στο κάτω τμήμα της Τ.Κ.  Πετρανών, 10.00 με 13.00, λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης

Πέμπτη 28-8, διακοπή υδροδότησης έως τις 15.00 στην Τ.Κ. Καισαρειάς για την αποκατάσταση διαρροής

28 Αυγούστου 2025
Π. Κουκουλόπουλος στο Συνέδριο του Economist: «Αλλαγή πορείας στην ελληνική οικονομία, με διαρθρωτικές πολιτικές κοινωνικής συνοχής»

Κουκουλόπουλος για ΑΤΑΚ: «Κερδήθηκε μια μάχη, όχι ο πόλεμος, η προσπάθεια συνεχίζεται»

28 Αυγούστου 2025
Διαδικτυακό Σεμινάριο “Βιώσιμες Πόλεις για Όλους: Η συμμετοχή των παιδιών στη λήψη αποφάσεων”

Διαδικτυακό Σεμινάριο “Βιώσιμες Πόλεις για Όλους: Η συμμετοχή των παιδιών στη λήψη αποφάσεων”

28 Αυγούστου 2025
Δήμος Κοζάνης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Μεγάλου Αλεξάνδρου, Πλακοπίτη και Παγούνη για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου

Δήμος Κοζάνης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Παγούνη και Μικρού για OPEN MALL

28 Αυγούστου 2025
Άγιος Δημήτριος

Σιάτιστα: Εκδρομή κατηχητικού Αγίου Δημητρίου

28 Αυγούστου 2025
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους

Φλώρινα: Σύλληψη 43χρονου αλλοδαπού για μαστροπεία

28 Αυγούστου 2025
Σιάτιστα: Αναβολή στις εργασίες στο δρόμο για Μπούνο

Σιάτιστα: Κλείνει ο δρόμος στο Μπούνο για επισκευή

28 Αυγούστου 2025
ΟΧΙ στην καρκινογόνα καύση απορριμμάτων

Όχι στην καύση απορριμμάτων

28 Αυγούστου 2025
Στο Δήμο Βοΐου δωρεάν για 20 χρόνια τμήμα του Κέντρου Υγείας Τσοτυλίου

Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου: Οι επισκέπτες ιατροί για τον Σεπτέμβριο

28 Αυγούστου 2025
Νίκη του αντρικού του ΑΓΣ Η ΣΙΑΤΙΣΤΑ

Σιάτιστα: Εγγραφές στην Ακαδημία Μπάσκετ του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου

28 Αυγούστου 2025
Ολοκληρώθηκαν οι κρίσιμες συναντήσεις 9 εκ των 13 δημάρχων της Δυτικής Μακεδονίας-Αμανατίδη-Βουλευτών ΝΔ με υπουργούς στην Αθήνα

186 εκατομμύρια ευρώ στη Δυτική Μακεδονία και στο ΔΑΜ από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης

28 Αυγούστου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 28 Αυγούστου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Φοιτήτρια βρήκε κρυφή κάμερα στο υπνοδωμάτιο του Airbnb που νοίκιαζε – Τι ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης

sierafm by sierafm
11 Δεκεμβρίου 2019
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
10
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση κρυφής κάμερας σε διαμέρισμα που νοίκιαζε φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη.

Στις αρχές Οκτωβρίου, μία νεαρή φοιτήτρια από την Πτολεμαΐδα νοίκιασε το εν λόγω διαμέρισμα πολυκατοικίας, στο κέντρο της συμπρωτεύουσας. Αν και το διαμέρισμα προοριζόταν για βραχυχρόνια μίσθωση τύπου Airbnb, ο ιδιοκτήτης φαίνεται πως συμφώνησε να το νοικιάσει στη φοιτήτρια για έναν χρόνο. Πριν υπογράψει τα συμβόλαια, παρατήρησε μια λευκή συσκευή στο ταβάνι του υπνοδωματίου αλλά, σύμφωνα με την ίδια, ο ιδιοκτήτης την καθησύχασε, ισχυριζόμενος πως ήταν απλώς ένα απενεργοποιημένο σύστημα συναγερμού.

Η γυναίκα είχε ήδη κλείσει δύο μήνες στο νέο της σπίτι, επιφάνειας 70 τ.μ, όταν, όπως λέει, διαπίστωσε ότι επρόκειτο για κρυμμένη κάμερα με θέα το διπλό της κρεβάτι. Αμέσως υπέβαλε μήνυση. Η κάμερα ήταν τοποθετημένη στην κρεβατοκάμαρα και η γωνία λήψης εξασφάλιζε απρόσκοπτη θέαση και στη ντουζιέρα του μικρού μπάνιου, καθώς ο φακός ήταν στραμμένος ακριβώς απέναντι από την ανοικτή πόρτα. Τώρα, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου παραδέχεται πως επρόκειτο για κάμερα, αλλά ισχυρίζεται πως ήταν αυστηρά ανενεργή.

Ωστόσο στην περιγραφή του διαμερίσματος είχε παραλείψει να ενημερώσει τους δυνητικούς ενοικιαστές για την ύπαρξη της συσκευής, και, σύμφωνα με τη νέα γυναίκα, της είπε ψέματα. Ο ιδιοκτήτης προωθούσε το διαμέρισμα μέσω πολλών και διαφορετικών πλατφορμών όπως Airbnb, Booking αλλά και μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα, μαζί με άλλα διαμερίσματα και βίλες στη Θεσσαλονίκη, στη Χαλκιδική και στην Κατερίνη. Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά της φοιτήτριας, που κατατέθηκε αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου εναντίον του ιδιοκτήτη του ακινήτου, το συμβόλαιο υπεγράφη με την μεσολάβηση μεσιτικού γραφείο.

Όπως αναφέρει στη μήνυσή της: «Εντός του διαμερίσματος και συγκεκριμένα εντός της κρεβατοκάμαρας υπήρχε εγκατεστημένη μια συσκευή λευκού χρώματος η οποία έβλεπε προς το κρεβάτι. Σε σχετική μου ερώτηση προς τον ιδιοκτήτη, ως προς την ύπαρξη της ανωτέρω συσκευής, μου δήλωσε ότι πρόκειται για σύστημα συναγερμού το οποίο πλέον είναι εκτός λειτουργίας».

Τα ανεξήγητα τηλεφωνήματα

Στις εβδομάδες που μεσολάβησαν, η νέα γυναίκα παρατήρησε ένα κόκκινο λαμπάκι που αναβόσβηνε και της κίνησε τις υποψίες. «Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής μου στο διαμέρισμα έως και σήμερα διαπίστωσα ότι αναβόσβηνε λαμπτήρας στη συσκευή και μου δημιουργήθηκαν υποψίες. Επίσης, μου δημιουργήθηκαν υποψίες διότι ο ιδιοκτήτης με έπαιρνε τηλέφωνο και με ρωτούσε πόσες ημέρες θα λείψω από το διαμέρισμα στις επικείμενες γιορτές των Χριστουγέννων, καθώς επίσης και κάθε πότε βρίσκομαι σπίτι».

Θορυβημένη από όλα αυτά, η φοιτήτρια ζήτησε τη συμβουλή του θείου της που είναι γνώστης ηλεκτρονικών συστημάτων. Όπως λέει, ο συγγενής της, «όταν παρατήρησε την ανωτέρω συσκευή, διαπίστωσε πως αυτή ήταν συνδεδεμένη με καλώδιο, φέροντας τις ενδείξεις πως πρόκειται για κάμερα».

«Τόσο η μητέρα μου όσο και η θεία μου ήρθαν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη και στις σχετικές ερωτήσεις τους εκείνος απάντησε ότι όντως είναι συσκευή κάμερας, αλλά δεν είναι συνδεδεμένη, είναι εκτός λειτουργίας και είχε τοποθετηθεί για να παρακολουθεί τη μητέρα του που έμενε εκεί παλαιότερα». Η νέα γυναίκα υποπτεύεται πως την παρακολουθούσε και την κατέγραφε.

Οι αστυνομικοί που πήραν την κατάθεση της, έδειξαν στη φοιτήτρια μια φωτογραφία του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος για να τον αναγνωρίσει, όπως και έγινε, ζητώντας την ποινική του δίωξη. Ο επιχειρηματίας κατηγορείται για παράβαση του άρθρου 370Α, παρ. 2, που αναφέρει ότι όποιος αθέμιτα παρακολουθεί με ειδικά τεχνικά μέσα ή αποτυπώνει σε υλικό φορέα προφορική συνομιλία μεταξύ τρίτων που δεν διεξάγεται δημόσια ή αποτυπώνει σε υλικό φορέα μη δημόσια πράξη άλλου, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους.

Τι απαντά η συνήγορος του ιδιοκτήτη

Η δικηγόρος του ιδιοκτήτη, Ανθούλα Ανάσογλου, υποστηρίζει από την πλευρά της ότι δεν υπήρχε καταγραφή.  Η ίδια υπογραμμίζει πως η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής έρευνας, που διεξάγεται μετά από εισαγγελική παραγγελία, για να διαπιστωθεί η βασιμότητα της καταγγελίας από την πλευρά της φοιτήτριας.

«Λόγω της μυστικότητας της φύσης της προκαταρκτικής εξέτασης και προς σεβασμό προς τις προανακριτικές αρχές, καθώς και της δημοσιοποίησης στον κατηγορούμενο ακόμη των επιβαρυντικών στοιχείων, επιφυλάσσομεθα για την ενδελεχή και λεπτομερή απάντηση στην άνω καταγγελία», σημείωσε, προσθέτοντας: «Επιγραμματικά δηλώνουμε ως υπεράσπιση ότι θα αποδειχτεί ότι ουδέν αδίκημα ετελέσθη, καθώς δεν υπήρξε καμία αποτύπωση ιδιωτικής πράξης σε υλικό φορέα και καμία καταγραφή. Επί των πραγματικών περιστατικών για την κατασχεθείσα κάμερα δηλώνουμε κατηγορηματικά ως υπεράσπιση ότι είχε τοποθετηθεί κατά την εφαρμογή συναγερμού και ήταν ανενεργή, άρα εκλείπει το στοιχείο του άμεσου δόλου της καταγραφής».

Πηγή:lifo.gr

Previous Post

Δυναμικό ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας: Δύναμη μας η εμπιστοσύνη που οικοδομήσαμε με τους συναδέλφους

Next Post

Καλλιτεχνική παρέμβαση στους τοίχους του δημοτικού σχολείου Γαλατινής

Next Post

Καλλιτεχνική παρέμβαση στους τοίχους του δημοτικού σχολείου Γαλατινής

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Δήμος Βοΐου: Έναρξη παιδικών σταθμών και ΚΔΑΠ
  • Πέμπτη 28-8, διακοπή υδροδότησης έως τις 15.00 στην Τ.Κ. Καισαρειάς για την αποκατάσταση διαρροής
  • Κουκουλόπουλος για ΑΤΑΚ: «Κερδήθηκε μια μάχη, όχι ο πόλεμος, η προσπάθεια συνεχίζεται»
  • Διαδικτυακό Σεμινάριο “Βιώσιμες Πόλεις για Όλους: Η συμμετοχή των παιδιών στη λήψη αποφάσεων”
  • Δήμος Κοζάνης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Παγούνη και Μικρού για OPEN MALL

Πρόσφατα σχόλια

  1. Κωστας στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  2. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  3. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  4. R-G στο Βόιο: Πόσο στοίχησε το Fiesta Voio και ποια είναι η ζημιά. Αναλυτικά στοιχεία
  5. Ευδοκία στο Παπαθανάσης: Αυτοπαραγωγή ενέργειας με φωτοβολταϊκά στο Βόιο – Δίκαιη αναπτυξιακή μετάβαση με προϋπολογισμό 7,95 εκατ. ευρώ
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr