• Latest
τρια παιδια νεκρα πατρα

«Φύλλο και φτερό» τo τάμπλετ της Τζωρτζίνας, «μιλά» το κινητό της Ρούλας, τι αποκαλύπτεται για τη διαδρομή της κεταμίνης

10 Απριλίου 2022
16ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου “Μνήμες Λιγνίτη”

16ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου “Μνήμες Λιγνίτη”

7 Αυγούστου 2025

Ηλιοτρόπιο – Ανθίζοντας Μαζί. Το νέο κέντρο ειδικών θεραπειών στα Γρεβενά

7 Αυγούστου 2025
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Ξεκινά η νέα δράση για voucher βρεφονηπιακής φροντίδας και δημιουργικής απασχόλησης ΑμεΑ με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία 2021-2027», ύψους 2,3 εκ. ευρώ

7 Αυγούστου 2025
αστυνομια, συλληψη

Καστοριά: Συνελήφθη 34χρονος αλλοδαπός – Παραβίασε  περιοριστικούς όρους για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

7 Αυγούστου 2025
Στην κοινή συνεδρίαση ΕΝΠΕ-ΚΕΔΕ ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Αίτημα Παράτασης για την καύση σκουπιδιών

7 Αυγούστου 2025
Αιθέρια open – Ευχαριστήρια επιστολή

Αιθέρια open – Ευχαριστήρια επιστολή

7 Αυγούστου 2025
Δήμος Βοΐου: Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων – Καλοκαίρι 2025

Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό καλοκαίρι – Παρασκευή 08 Αυγούστου

7 Αυγούστου 2025
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας

7 Αυγούστου 2025
Το ευχαριστήριο της μικρής Αθηνάς στο Δήμαρχο Βοΐου για τις κούνιες

Το ευχαριστήριο της μικρής Αθηνάς στο Δήμαρχο Βοΐου για τις κούνιες

7 Αυγούστου 2025
Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης: «DIONYSOS LIVE» 

Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης: «DIONYSOS LIVE» 

7 Αυγούστου 2025
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους

Γρεβενά: Πήγε σε βενζινάδικο κι έκλεψε το ψυγείο!

7 Αυγούστου 2025
ΑΡΣΥ: Ανοιχτή επιστολή στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας: Να ανακληθούν οι απολύσεις στο λιγνιτωρυχείο Αχλάδας

ΑΡΣΥ: Να ανακληθεί η πειθαρχική δίωξη δασκάλας απεργού στην Καστοριά

7 Αυγούστου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 8 Αυγούστου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

«Φύλλο και φτερό» τo τάμπλετ της Τζωρτζίνας, «μιλά» το κινητό της Ρούλας, τι αποκαλύπτεται για τη διαδρομή της κεταμίνης

sierafm by sierafm
10 Απριλίου 2022
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
τρια παιδια νεκρα πατρα
0
SHARES
2
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Το πώς προμηθεύτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη, με την οποία φέρεται να θανάτωσε το ίδιο της το παιδί αναζητούν οι ερευνητές της ΕΛΑΣ, εξετάζοντας το κινητό της.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής βρίσκεται το περιβόητο τάμπλετ που θάφτηκε με τη μικρή Τζωρτζίνα, με τις αρμόδιες αρχές να αναμένεται να το εξετάσουν για να δουν αν μπορούν να προκύψουν στοιχεία που θα βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης των νεκρών παιδιών από την Πάτρα που έχει συγκλονίσει τη χώρα.

«Κάθε παιδί το θάψαμε με τα αγαπημένα του αντικείμενα. Στη Μαλένα ήταν ένα αρκουδάκι, στην Ίριδα πάλι αρκουδάκι και στην Τζωρτζίνα το τάμπλετ. Έπαιζε με αυτό και χαιρόταν, γελούσε παρά την εγκεφαλοπάθεια», ανέφερε η προφυλακισθείσα, ενώ ο Μάνος Δασκαλάκης ισχυρίζεται ότι ήταν επιθυμία της κατηγορουμένης να θαφτεί η μικρή μαζί με το τάμπλετ.

Ο «γρίφος» της κεταμίνης

πληροφορίες αναφέρουν πως το κινητό της ποφυλακισμένης 33χρονης, την ημέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα, παρουσιάζει ερευνητικό ενδιαφέρον κυρίως για τις κλήσεις που φέρεται να δέχτηκε πριν από το θάνατο της εννιάχρονης, αλλά και εκείνες που έκανε η ίδια αφού είχε καταλήξει το παιδί.

Μάλιστα, όπως λένε άνθρωποι που έχουν γνώση των ερευνών, οι κλήσεις κατά την επίμαχη μέρα ίσως ξεκλειδώσουν το μυστικό που θα δέσει σε απόλυτο βαθμό την υπόθεση και είναι δυνατόν να δώσει στοιχεία και για τους άλλους δύο θανάτους των παιδιών της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Παρατεταμένη χρήση αναισθητικών ουσιών δείχνουν τα επεισόδια της Τζωρτζίνας

Την ίδια στιγμή, νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας έρχονται στο φως της δημοσιότητας, την ώρα που οι Αρχές ερευνούν ενδελεχώς το τάμπλετ με το οποίο είχε ταφεί η μικρή κατόπιν επιθυμίας της μητέρας της, Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, στους δικαστικούς λειτουργούν αναμένεται να κατατεθούν έγγραφα από γιατρούς που δείχνουν ότι χορηγούνταν στο παιδί ουσίες -εκτός τις κεταμίνης- που προκαλούσαν πτώση των επιπέδων του οξυγόνου.

Ειδικότερα, υπάρχουν έγγραφα και αναφορές γιατρών από την Πάτρα, προτού δοθεί η πληροφορία για την κεταμίνη στο νοσοκομείο «Αγλαϊα Κυριακού», που απέδιδαν τα επεισόδια που παρουσίαζε η Τζωρτζίνα σε υποξυγοναιμία, πιθανώς από αναισθητικά φάρμακα.

Μάλιστα, οι γιατροί που θα καταθέσουν στην 18η ανακρίτρια αναμένεται να αναφέρουν ότι η 9χρονη εμφάνιζε ακόμη ένα ύποπτο σύμπτωμα, ανέβαζε υψηλό πυρετό για πολύ λίγο, κάτι που οδηγεί σε πιθανή χορήγηση αναισθητικής ουσίας.

Τι απαντά η οικογένειά της για την κεταμίνη και για τον τοξικομανή συγγενή

Οι Αρχές ερευνούν πώς η κεταμίνη έφτασε στα χέρια της 33χρονης μητέρας των τριών παιδιών, προκειμένου να «δεθεί» η υπόθεση και να κλείσει οριστικά ως προς την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η θανατηφόρα δόση της κεταμίνης και το πώς και από πού κατάφερε η Ρούλα Πισπιρίγκου να προμηθευτεί την ουσία, με την οποία σκότωσε την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα, παραμένει στο μικροσκόπιο των Αρχών, που συνεχίζουν τις έρευνες τόσο στο Διαδίκτυο όσο και στο συγγενικό της περιβάλλον.

Μάλιστα, όπως αναφέρονταν ένα συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου, που φέρεται να ανήκει στον χώρο των τοξικομανών, εξετάζεται από τις Αρχές ως το άτομο που ενδέχεται να την βοήθησε να βρει την κεταμίνη.

Ωστόσο, η μητέρα της 33χρονης και η αδελφή της διέψευσαν ότι υπάρχει τοξικομανής στην οικογένεια ή στο ευρύ συγγενικό περιβάλλον.

Ξεσπά ο κουμπάρος – “Δεν είχαμε ερωτική σχέση”

Σε διάψευση των πληροφοριών που κυκλοφόρησαν περί ερωτικής του σχέσης με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, προχώρησε ο νονός της μικρής Μαλένας, ιχθυοπώλης στο επάγγελμα, αλλά και των φημών ότι είναι ο πατέρας του ενός από τα τρία παιδιά που απέκτησε η προφυλακισθείσα με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με δήλωση του συνηγόρου του, πρόκειται «για άθλια στοχοποίησή του, που σε κάθε περίπτωση αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας και καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα και την αλήθεια».

Πηγή: dikaiologitika.gr

Tags: τρια παιδια νεκρα
Previous Post

ΟΑΕΔ: Ποιοι άνεργοι δικαιούνται μπόνους 300 ευρώ

Next Post

Στο Γυμνάσιο Λύκειο Τσοτυλίου οι Εθνικές ομάδες Πυγμαχίας Ελλάδας και Ιταλίας

Next Post

Στο Γυμνάσιο Λύκειο Τσοτυλίου οι Εθνικές ομάδες Πυγμαχίας Ελλάδας και Ιταλίας

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • 16ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου “Μνήμες Λιγνίτη”
  • Ηλιοτρόπιο – Ανθίζοντας Μαζί. Το νέο κέντρο ειδικών θεραπειών στα Γρεβενά
  • Ξεκινά η νέα δράση για voucher βρεφονηπιακής φροντίδας και δημιουργικής απασχόλησης ΑμεΑ με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία 2021-2027», ύψους 2,3 εκ. ευρώ
  • Καστοριά: Συνελήφθη 34χρονος αλλοδαπός – Παραβίασε  περιοριστικούς όρους για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
  • Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Αίτημα Παράτασης για την καύση σκουπιδιών

Πρόσφατα σχόλια

  1. Χρυσα στο Αυγερινός: Έξω οι παιδεραστές από το χωριό, έγραψαν κάτοικοι. Η επιστολή της κοπέλας που βιάστηκε πριν 15 χρόνια!!
  2. Ευδοκία στο Αυγερινός: Έξω οι παιδεραστές από το χωριό, έγραψαν κάτοικοι. Η επιστολή της κοπέλας που βιάστηκε πριν 15 χρόνια!!
  3. Θανος στο Σε εξέλιξη το πανελλήνιο πρωτάθλημα Αγωνιστικού αλεξίπτωτου πλαγιάς σε Σιάτιστα και Γαλατινή. Βίντεο
  4. Θανατηφόρο τροχαίο κοντά στο Βογατσικό Καστοριάς – NEA KASTORIAS στο Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς
  5. Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς - kastoria365 - καστορια 365 στο Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr