• Latest
τρια παιδια νεκρα πατρα

«Φύλλο και φτερό» τo τάμπλετ της Τζωρτζίνας, «μιλά» το κινητό της Ρούλας, τι αποκαλύπτεται για τη διαδρομή της κεταμίνης

10 Απριλίου 2022
Νεαρή αρκούδα στην Κορυφή Βοΐου, πάνω σε κληματαριά τρώει σταφύλια. Βίντεο

Νεαρή αρκούδα στην Κορυφή Βοΐου, πάνω σε κληματαριά τρώει σταφύλια. Βίντεο

20 Σεπτεμβρίου 2025
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Τι κάνω όταν βγάζω νέα ταυτότητα και δεν ενημερώνονται αυτόματα ΑΑΔΕ, υπηρεσίες και τράπεζες

20 Σεπτεμβρίου 2025
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Δραπέτης στη Χαλκιδική μαχαίρωσε 25χρονη και της έκλεψε 2.000 ευρώ

20 Σεπτεμβρίου 2025
σχολειο

Ξεκινά τη Δευτέρα το Ψηφιακό Φροντιστήριο – Ποιες είναι οι δράσεις για τη φετινή χρονιά

20 Σεπτεμβρίου 2025
Βίντεο από το σημείο του ατυχήματος στο Τσοτύλι

Από οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου η έκρηξη στη μάντρα στο Τσοτύλι

20 Σεπτεμβρίου 2025
Εξοικονομώ

ΥΠΕΝ: Παρατάσεις στα Προγράμματα Εξοικονομώ

20 Σεπτεμβρίου 2025
χρημα

«Φακελάκι» ζήτησε εφοριακός για να μην βάλει πρόστιμο

20 Σεπτεμβρίου 2025
ΚΑΡΔΙΑ

Πέντε καθημερινές συνήθειες που βλάπτουν την καρδιά

20 Σεπτεμβρίου 2025
ΛΥΚΟΣ

Τι να κάνετε αν δείτε λύκο – Πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τα κατοικίδιά σας

20 Σεπτεμβρίου 2025
taxis εφορια ταξις

Το νέο TAXIS φέρνει αυτόματες δηλώσεις και επιστροφές φόρου σε 24 ώρες

20 Σεπτεμβρίου 2025
Βίντεο από το σημείο του ατυχήματος στο Τσοτύλι

Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ για την έκρηξη και τους τραυματίες στο Τσοτύλι. Βίντεο

19 Σεπτεμβρίου 2025
Μιχάλης Παπαδόπουλος: Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για καύση σκουπιδιών και απολιγνιτοποίηση

Μιχάλης Παπαδόπουλος: Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για καύση σκουπιδιών και απολιγνιτοποίηση

19 Σεπτεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

«Φύλλο και φτερό» τo τάμπλετ της Τζωρτζίνας, «μιλά» το κινητό της Ρούλας, τι αποκαλύπτεται για τη διαδρομή της κεταμίνης

sierafm by sierafm
10 Απριλίου 2022
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
τρια παιδια νεκρα πατρα
0
SHARES
2
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Το πώς προμηθεύτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη, με την οποία φέρεται να θανάτωσε το ίδιο της το παιδί αναζητούν οι ερευνητές της ΕΛΑΣ, εξετάζοντας το κινητό της.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής βρίσκεται το περιβόητο τάμπλετ που θάφτηκε με τη μικρή Τζωρτζίνα, με τις αρμόδιες αρχές να αναμένεται να το εξετάσουν για να δουν αν μπορούν να προκύψουν στοιχεία που θα βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης των νεκρών παιδιών από την Πάτρα που έχει συγκλονίσει τη χώρα.

«Κάθε παιδί το θάψαμε με τα αγαπημένα του αντικείμενα. Στη Μαλένα ήταν ένα αρκουδάκι, στην Ίριδα πάλι αρκουδάκι και στην Τζωρτζίνα το τάμπλετ. Έπαιζε με αυτό και χαιρόταν, γελούσε παρά την εγκεφαλοπάθεια», ανέφερε η προφυλακισθείσα, ενώ ο Μάνος Δασκαλάκης ισχυρίζεται ότι ήταν επιθυμία της κατηγορουμένης να θαφτεί η μικρή μαζί με το τάμπλετ.

Ο «γρίφος» της κεταμίνης

πληροφορίες αναφέρουν πως το κινητό της ποφυλακισμένης 33χρονης, την ημέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα, παρουσιάζει ερευνητικό ενδιαφέρον κυρίως για τις κλήσεις που φέρεται να δέχτηκε πριν από το θάνατο της εννιάχρονης, αλλά και εκείνες που έκανε η ίδια αφού είχε καταλήξει το παιδί.

Μάλιστα, όπως λένε άνθρωποι που έχουν γνώση των ερευνών, οι κλήσεις κατά την επίμαχη μέρα ίσως ξεκλειδώσουν το μυστικό που θα δέσει σε απόλυτο βαθμό την υπόθεση και είναι δυνατόν να δώσει στοιχεία και για τους άλλους δύο θανάτους των παιδιών της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Παρατεταμένη χρήση αναισθητικών ουσιών δείχνουν τα επεισόδια της Τζωρτζίνας

Την ίδια στιγμή, νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας έρχονται στο φως της δημοσιότητας, την ώρα που οι Αρχές ερευνούν ενδελεχώς το τάμπλετ με το οποίο είχε ταφεί η μικρή κατόπιν επιθυμίας της μητέρας της, Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, στους δικαστικούς λειτουργούν αναμένεται να κατατεθούν έγγραφα από γιατρούς που δείχνουν ότι χορηγούνταν στο παιδί ουσίες -εκτός τις κεταμίνης- που προκαλούσαν πτώση των επιπέδων του οξυγόνου.

Ειδικότερα, υπάρχουν έγγραφα και αναφορές γιατρών από την Πάτρα, προτού δοθεί η πληροφορία για την κεταμίνη στο νοσοκομείο «Αγλαϊα Κυριακού», που απέδιδαν τα επεισόδια που παρουσίαζε η Τζωρτζίνα σε υποξυγοναιμία, πιθανώς από αναισθητικά φάρμακα.

Μάλιστα, οι γιατροί που θα καταθέσουν στην 18η ανακρίτρια αναμένεται να αναφέρουν ότι η 9χρονη εμφάνιζε ακόμη ένα ύποπτο σύμπτωμα, ανέβαζε υψηλό πυρετό για πολύ λίγο, κάτι που οδηγεί σε πιθανή χορήγηση αναισθητικής ουσίας.

Τι απαντά η οικογένειά της για την κεταμίνη και για τον τοξικομανή συγγενή

Οι Αρχές ερευνούν πώς η κεταμίνη έφτασε στα χέρια της 33χρονης μητέρας των τριών παιδιών, προκειμένου να «δεθεί» η υπόθεση και να κλείσει οριστικά ως προς την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η θανατηφόρα δόση της κεταμίνης και το πώς και από πού κατάφερε η Ρούλα Πισπιρίγκου να προμηθευτεί την ουσία, με την οποία σκότωσε την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα, παραμένει στο μικροσκόπιο των Αρχών, που συνεχίζουν τις έρευνες τόσο στο Διαδίκτυο όσο και στο συγγενικό της περιβάλλον.

Μάλιστα, όπως αναφέρονταν ένα συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου, που φέρεται να ανήκει στον χώρο των τοξικομανών, εξετάζεται από τις Αρχές ως το άτομο που ενδέχεται να την βοήθησε να βρει την κεταμίνη.

Ωστόσο, η μητέρα της 33χρονης και η αδελφή της διέψευσαν ότι υπάρχει τοξικομανής στην οικογένεια ή στο ευρύ συγγενικό περιβάλλον.

Ξεσπά ο κουμπάρος – “Δεν είχαμε ερωτική σχέση”

Σε διάψευση των πληροφοριών που κυκλοφόρησαν περί ερωτικής του σχέσης με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, προχώρησε ο νονός της μικρής Μαλένας, ιχθυοπώλης στο επάγγελμα, αλλά και των φημών ότι είναι ο πατέρας του ενός από τα τρία παιδιά που απέκτησε η προφυλακισθείσα με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με δήλωση του συνηγόρου του, πρόκειται «για άθλια στοχοποίησή του, που σε κάθε περίπτωση αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας και καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα και την αλήθεια».

Πηγή: dikaiologitika.gr

Tags: τρια παιδια νεκρα
Previous Post

ΟΑΕΔ: Ποιοι άνεργοι δικαιούνται μπόνους 300 ευρώ

Next Post

Στο Γυμνάσιο Λύκειο Τσοτυλίου οι Εθνικές ομάδες Πυγμαχίας Ελλάδας και Ιταλίας

Next Post

Στο Γυμνάσιο Λύκειο Τσοτυλίου οι Εθνικές ομάδες Πυγμαχίας Ελλάδας και Ιταλίας

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Νεαρή αρκούδα στην Κορυφή Βοΐου, πάνω σε κληματαριά τρώει σταφύλια. Βίντεο
  • Τι κάνω όταν βγάζω νέα ταυτότητα και δεν ενημερώνονται αυτόματα ΑΑΔΕ, υπηρεσίες και τράπεζες
  • Δραπέτης στη Χαλκιδική μαχαίρωσε 25χρονη και της έκλεψε 2.000 ευρώ
  • Ξεκινά τη Δευτέρα το Ψηφιακό Φροντιστήριο – Ποιες είναι οι δράσεις για τη φετινή χρονιά
  • Από οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου η έκρηξη στη μάντρα στο Τσοτύλι

Πρόσφατα σχόλια

  1. ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ στο Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Δημήτρη (Τάκη) Τσιώνα στη Χρυσαυγή Βοΐου
  2. C.A.SAMPSONIDIS στο Δυο αγρότες από Γρεβενά και Βόιο φέρονται εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
  3. Κωστας στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  4. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  5. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr