ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη του Υποψήφιου Προέδρου Μιχάλη Κατρίνη στον Νομό Κοζάνης
Αποκαλύψεις για τον αστυνομικό της Βουλής: «Τα παιδιά δεν εξετάστηκαν ποτέ ιατροδικαστικά»
Προσοχή στις απάτες τύπου Caller ID spoofing: Από πλαστές τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι deepfake φωνές και βίντεο χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι
Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονου Καστοριανού – Έκκληση για πληροφορίες
Σοβαρό τροχαίο με τρεις τραυματίες στο Άργος Ορεστικό – Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του για να αποφύγει ένα γατάκι
Οι κορυφαίοι παίκτες του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson στον 21ο αιώνα
Ανθοχώρι: Υποδοχή λειψάνων της Αγίας Άννης
ΓΙΑΤΡΟΣ
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους
26χρονη τραυματίστηκε από ομπρέλα στην παραλία: «Θύμα» των ισχυρών ανέμων

Χαλκιδική – Λούνα παρκ: Κακουργηματική δίωξη σε τρία άτομα για τον θάνατο του 19χρονου

Μετά την απαγγελία κατηγοριών, θα κληθούν το επόμενο διάστημα να απολογηθούν στον ανακριτή Πολυγύρου.

Κακουργηματική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας για τον θάνατο του 19χρονου από τη Βέροια, σε λούνα παρκ της Χαλκιδικής, τον περασμένο Αύγουστο.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ και ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού (crazy dance) διώκονται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, κατά συναυτουργία, ενώ ο μηχανικός για απλή συνέργεια στην παραπάνω πράξη.

Η δίωξη ασκήθηκε από τον εισαγγελέα πρωτοδικών Πολυγύρου, λίγες μέρες αφότου οι τρεις κατηγορούμενοι εξετάστηκαν ως ύποπτοι (ανωμοτί) για την τέλεση αξιόποινων πράξεων, στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας.

Μετά την απαγγελία κατηγοριών, θα κληθούν το επόμενο διάστημα να απολογηθούν στον ανακριτή Πολυγύρου.

Κατά τις ίδιες πηγές, η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθούν τυχόν ποινικές ευθύνες σε άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Πηγή: Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *