Επιτροπή ενάντια στα Αιολικά – ΑΠΕ: Παρέμβαση διαμαρτυρίας ενάντια  στην καταστροφή του Βερμίου
Πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την έμπρακτη στήριξη των Σωματείων Μαχητικών Αθλημάτων
Open Days 2026 στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Από την πρώτη επαφή στο επόμενο βήμα
Διάθεση Τροφίμων στο Συσσίτιο Απόρων Δημοτών Βοΐου, από την Ένωση Στρατιωτικών Κοζάνης
Κοζάνη: Κατασχέθηκαν πάνω από 76 κιλά ακατέργαστης κάνναβης
Στο επίκεντρο οι νέες ψηφιακές υποχρεώσεις των επιχειρήσεων – Ολοκληρώθηκε η επιμορφωτική δράση για διακίνηση αποθεμάτων & e-τιμολόγηση
Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου
Αμανατίδης: Σύμβαση για την Υλοποίηση τού έργου «Κτιριακές Εγκαταστάσεις και Διαμορφώσεις Χώρου Ανέγερσης Εγκαταστάσεων Εξυπηρέτησης Ελληνικού Τμήματος Συνοριακής Διέλευσης στον Οικισμό Λαιμού Δήμου Πρεσπών»
πιεση
Δήμος Βοΐου: Έγκριση μετακινήσεων αιγοπροβάτων προς άμεση σφαγή και αποζημίωση ΚΟΕ για τη λεβάντα
Καστοριά: Περιμένουν την υποχώρηση των νερών για να απεγκλωβιστούν οι πέντε κτηνοτρόφοι στον Γράμμο

11χρονος «σήκωσε στο πόδι» την αστυνομία – Ανέβασε βίντεο στο TikTok ότι τον… απήγαγαν

Ένας 11χρονος από τη Ρόδο κατάφερε να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στις Αρχές του νησιού με βίντεο που ανέβασε για πλάκα στο TikTok και στο οποίο ανέφερε ότι τον απήγαγαν και πως κινδυνεύει η ζωή του.

Το βίντεο έγινε αμέσως αντιληπτό από την ειδική ομάδα του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Αθήνα. Αστυνομικοί ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους στη Ρόδο, σχεδιάζοντας έτσι επιχείρηση εντοπισμού και εφόδου στο σπίτι όπου διέμενε το παιδί.

Σύμφωνα με τη Ροδιακή, μισή περίπου ώρα μετά την ανάρτηση, ομάδα ειδικών αστυνομικών της Ρόδου, με επικεφαλής αξιωματικό, κατάφερε να φθάσει στο σπίτι όπου διέμενε το παιδί και αφού ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα, οι αστυνομικοί έφθασαν έξω από την πόρτα του σπιτιού της οικογένειας. Δύο μοτοσικλέτες της ΕΛ.ΑΣ. και ένα περιπολικό βρέθηκαν στο σημείο αποκλείοντας έτσι την πολυκατοικία ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσαν και τον Εισαγγελέα υπηρεσίας Ρόδου.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα αστυνομικοί, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων έφθασαν έξω από το διαμέρισμα και χτύπησαν το κουδούνι. Την πόρτα άνοιξε η μητέρα του 11χρονου και βλέποντας τους αστυνομικούς έμεινε έκπληκτη. Τόσο η ίδια όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, δεν γνώριζαν το παραμικρό για την ανάρτηση που είχε καταφέρει να αναστατώσει Αστυνομία και εισαγγελία Ρόδου.

Προκειμένου να βεβαιωθούν οι αστυνομικοί ότι τίποτε απολύτως δεν συμβαίνει στο σπίτι και ότι όλα ήταν εντάξει, αναγκάστηκαν να πραγματοποιήσουν έρευνα σε ολόκληρο το σπίτι και να πάρουν καταθέσεις από όλα τα μέλη της οικογένειας και βέβαια από τον 11χρονο, ο οποίος βεβαίως έντρομος αρνούνταν τα πάντα. Οι αστυνομικοί εξήγησαν στην οικογένεια τι είχε συμβεί και το πώς η υπηρεσία έφθασε στο σπίτι μέσα σε ελάχιστη ώρα, προκειμένου να δουν αν κινδυνεύουν.

Το παιδί, υποχρεώθηκε στη συνέχεια να παραδεχθεί ενώπιον των αστυνομικών, ότι δεν ήθελε σε καμία περίπτωση, ούτε να αναστατώσει κανέναν, ούτε να προκαλέσει τέτοια κινητοποίηση και το μόνο που ήθελε κάνοντας αυτή την ανάρτηση ήταν να κάνει πλάκα, όπως είπε χαρακτηριστικά, στον μεγάλο του αδελφό.

Οι αρμόδιοι αστυνομικοί αναμένεται να σχηματίσουν δικογραφία σε βάρος της οικογένειας, για άσκοπη κινητοποίηση των αρμόδιων αρχών.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *