• Latest
ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

120 δόσεις, η τελευταία ευκαιρία: Ολες οι λεπτομέρειες για ένταξη, σε 18 ερωτήσεις-απαντήσεις

12 Σεπτεμβρίου 2019
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Π. Κουκουλόπουλος: Σε αδιέξοδο εκατοντάδες επενδυτικά σχέδια μικρομεσαίων, ενταγμένα στο Πρόγραμμα Δίκαιης Μετάβασης

20 Νοεμβρίου 2025
Δράσεις Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Νοεμβρίου 2025

Δράσεις Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Νοεμβρίου 2025

20 Νοεμβρίου 2025
Βόιο: Έκλεισε λόγω πλημμύρας ο επαρχιακός δρόμος Βογατσικού – Πλατανιάς. Βίντεο

Βόιο: Έκλεισε λόγω πλημμύρας ο επαρχιακός δρόμος Βογατσικού – Πλατανιάς. Βίντεο

20 Νοεμβρίου 2025
 34η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

58η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

20 Νοεμβρίου 2025
Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης:  Βιολέτα Ίκαρη – Μανόλης Ανδρουλιδάκης «Βόλτα»

Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης:  Βιολέτα Ίκαρη – Μανόλης Ανδρουλιδάκης «Βόλτα»

20 Νοεμβρίου 2025
Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ο Γιώργος Λιάνης

Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ο Γιώργος Λιάνης

20 Νοεμβρίου 2025
Ο Τάσος Ροβυθάκης λαμπαδηδρόμος στην Ολυμπιακή Φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων στην Κοζάνη

Η Ολυμπιακή Φλόγα στα Γρεβενά. Η Πόλη υποδέχεται το κορυφαίο σύμβολο του Ολυμπισμού!!!

20 Νοεμβρίου 2025
Τα ΚΕΠ του Δήμου Βοΐου εκσυχρονίζονται

Τα ΚΕΠ του Δήμου Βοΐου εκσυχρονίζονται

20 Νοεμβρίου 2025
Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Co-Creating the Future: Νέες Ιδέες, Νέοι Άνθρωποι, Νέες Αγορές”

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Co-Creating the Future: Νέες Ιδέες, Νέοι Άνθρωποι, Νέες Αγορές”

20 Νοεμβρίου 2025
καιρος βροχη

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

20 Νοεμβρίου 2025
Τα δρομολόγια του Καραβιού «ΟΛΥΜΠΙΑ»  για το διάστημα 9-11 Αυγούστου 2024

Τα δρομολόγια του Καραβιού «ΟΛΥΜΠΙΑ»  για το διάστημα 21-23 Νοεμβρίου 2025

20 Νοεμβρίου 2025
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (2-7 Σεπτεμβρίου 2024)

Δήμος Γρεβενών: Κλειστός δρόμος από Μικρολίβαδο προς Μοναχίτι προς λόγω φθορών στο οδόστρωμα από τις έντονες βροχοπτώσεις

20 Νοεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

120 δόσεις, η τελευταία ευκαιρία: Ολες οι λεπτομέρειες για ένταξη, σε 18 ερωτήσεις-απαντήσεις

sierafm by sierafm
12 Σεπτεμβρίου 2019
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
1
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Λιγότερες από τρεις εβδομάδες έχουν απομείνει έως ότου πέσει η αυλαία των 120 δόσεων και παρά το ότι ο ρυθμός των αιτήσεων έχει ανέβει μετά τις βελτιώσεις, το υπουργείο Οικονομικών και η ΑΑΔΕ έχουν κάθε λόγο να θέλουν μεγαλύτερη συμμετοχή.

Με βάση τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία, έχουν μπει σε ρύθμιση περίπου 2,5 δισ. ευρώ από χρέη που «γεννήθηκαν» ως το τέλος της προηγούμενης χρονιάς, όταν το συνολικό «αποτελεσματικό» ληξιπρόθεσμο υπόλοιπο, δηλαδή το πλέον εισπράξιμο μέρος των 104 δισ., ανήλθε την 1/1/2019 σε 8,484 δισ. ευρώ και αυτό σημαίνει πρακτικά ότι υπάρχει ακόμα πολύ… «ψωμί» για την ΑΑΔΕ.

Με δεδομένο ότι εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές απορίες για τη διαδικασία ρύθμισης σε 120 δόσεις, ειδικά για όσους έχουν βάλει τα χρέη τους σε άλλες διευκολύνσεις, η ΑΑΔΕ έκρινε σκόπιμο να δώσει νέες διευκρινίσεις, αυτή τη φορά όχι με μια «στεγνή» εγκύκλιο, αλλά με έναν αναλυτικό οδηγό ερωτήσεων- απαντήσεων.
Ο οδηγός ερωτήσεων-απαντήσεων της ΑΑΔΕ
1. Ποιες οφειλές υπάγονται στη ρύθμιση ν.4611/2019;

α) Υποχρεωτικά:

Το σύνολο των ληξιπρόθεσμων έως και 31.12.2018 οφειλών οι οποίες έχουν βεβαιωθεί και καταχωρισθεί στα βιβλία εισπρακτέων εσόδων των Δ.Ο.Υ. / Ελεγκτικών Κέντρων μέχρι την ημερομηνία αίτησης για υπαγωγή στη ρύθμιση και δεν έχουν τακτοποιηθεί κατά νόμιμο τρόπο (αναστολή πληρωμής ή ρύθμιση τμηματικής καταβολής βάσει νόμου ή δικαστικής απόφασης).

β) Προαιρετικά:

Οφειλές που τελούν σε αναστολή είσπραξης
Οφειλές που έχουν υπαχθεί σε πάγια ρύθμιση ν.4152/2013 (σε 12 – 24 δόσεις)
Οφειλές που έχουν υπαχθεί σε πάγια ρύθμιση ν.4174/2013 (σε 12 – 24 δόσεις)
Οφειλές που έχουν υπαχθεί σε ρυθμίσεις που χορηγούνται σε εξαιρετικές περιπτώσεις σεισμών, πλημμύρων ή άλλων θεομηνιών (παρ.5 αρθρ.5 ν.2275/1994)
Οφειλές που βεβαιώνονται μέχρι την ημερομηνία της αίτησης υπαγωγής σε ρύθμιση και αφορούν σε υποχρεώσεις ετών, υποθέσεων και περιόδων μέχρι και 31.12.2018, εξαιρουμένων των οφειλών για τις οποίες η προθεσμία υποβολής δήλωσης λήγει μετά την 31.12.2018.

2. Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να ενταχθεί κάποιος στη ρύθμιση;

Για τα Φυσικά Πρόσωπα: Η υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος της τελευταίας 5ετίας, με τελευταίο έτος το φορολογικό έτος 2017, δηλαδή από το φορολογικό έτος 2013 έως και το 2017. Στην αίτηση υπαγωγής αναγράφονται το έτος ή τα έτη εντός της ανωτέρω 5ετίας για τα οποία ο οφειλέτης δεν είχε υποχρέωση υποβολής δήλωσης.
Για τα Νομικά Πρόσωπα Κερδοσκοπικού / μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα: Η υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος της τελευταίας 5ετίας, με τελευταίο έτος το φορολογικό έτος 2017, δηλαδή από το φορολογικό έτος 2013 έως και το 2017. Για τα Νομικά Πρόσωπα που έχουν προβεί σε διακοπή εργασιών, ως τελευταίο έτος της πενταετίας θεωρείται το έτος διακοπής εργασιών.

3. Σε περίπτωση που έχω οφειλές βεβαιωμένες σε περισσότερες της μιας/ενός Δ.Ο.Υ./Ελεγκτικού Κέντρου, πώς θα τις ρυθμίσω;

Οι οφειλές ρυθμίζονται ανά Υπηρεσία και συνεπώς πρέπει να υποβάλετε αίτηση ρύθμισης σε κάθε μία από αυτές, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής. Στην αρχική οθόνη υπάρχει σχετικό πεδίο «Επιλογή Δ.Ο.Υ. Οφειλής», με δυνατότητα επιλογής της Δ.Ο.Υ./ Ελεγκτικού Κέντρου, όπου υπάρχουν ανοικτές οφειλές που μπορούν να υπαχθούν στη ρύθμιση.
4. Μπορώ να ρυθμίσω μέρος των προαιρετικά υπαγόμενων στη ρύθμιση οφειλών μου;

Ναι. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να απευθυνθείτε στην αρμόδια Υπηρεσία για την υποβολή της αίτησης ρύθμισης.
5. Ποιοι εξαιρούνται από την υπαγωγή στη ρύθμιση;

Οφειλέτες που κατά τον χρόνο υπαγωγής στη ρύθμιση έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα για φοροδιαφυγή ή λαθρεμπορία.
Οφειλές που δεν μπορούν να υπαχθούν σε νομοθετική ρύθμιση τμηματικής καταβολής (π.χ. οφειλές που προκύπτουν λόγω ανάκτησης κρατικών ενισχύσεων που χορηγήθηκαν με σύσταση ειδικών αφορολόγητων αποθεματικών) ή που απαγορεύεται η ρύθμισή τους από άλλους νόμους.
Οφειλές που είχαν υπαχθεί σε ρύθμιση ν.4305/2014 ή ν.4321/2015 (100 δόσεων) ή σε σύμβαση/ρύθμιση εξωδικαστικού συμβιβασμού οι οποίες απωλέσθηκαν μετά την 06.05.2019 (ημερομηνία κατάθεσης στη Βουλή του σχεδίου νόμου του ν.4611/2019).

6. Σε πόσες δόσεις μπορούν να ρυθμιστούν τα χρέη και από τι εξαρτάται ο αριθμός δόσεων;

Για τα Φυσικά Πρόσωπα και τα Νομικά Πρόσωπα μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, με συνολικό εισόδημα κατά το φορολογικό έτος 2017 μέχρι 10.000,00 ευρώ χορηγείται ρύθμιση σε έως 120 δόσεις, υπό τον περιορισμό του ελάχιστου ποσού μηνιαίας δόσης των 20 ευρώ.
Για τα Φυσικά Πρόσωπα και τα Νομικά Πρόσωπα μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, με εισόδημα κατά το φορολογικό έτος 2017 άνω των 10.000,00 ευρώ, ο αριθμός των δόσεων καθορίζεται με βάση το συνολικό εισόδημα (ατομικό, φορολογούμενο ή απαλλασσόμενο, πραγματικό), υπό τον περιορισμό του ελάχιστου ποσού μηνιαίας δόσης των 20 ευρώ.
Για τα Νομικά Πρόσωπα Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, με συνολική υποχρεωτικά υπαγόμενη στη ρύθμιση βασική οφειλή έως 1.000.000,00 ευρώ (αθροιστικά σε όλες τις Δ.Ο.Υ. / Ελεγκτικά Κέντρα), χορηγείται αποκλειστικά ρύθμιση σε έως 120 δόσεις , υπό τον περιορισμό του ελάχιστου ποσού μηνιαίας δόσης των 20 ευρώ.
Για τα Νομικά Πρόσωπα Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, με συνολική υποχρεωτικά υπαγόμενη στη ρύθμιση βασική οφειλή άνω του 1.000.000,00 ευρώ (αθροιστικά σε όλες τις Δ.Ο.Υ. / Ελεγκτικά Κέντρα) και οφειλές από έκτακτη αιτία ή φόρους που καταβάλλονται εφάπαξ, παρέχεται ρύθμιση σε έως 36 Δόσεις υπό τον περιορισμό του ελάχιστου ποσού μηνιαίας δόσης των 20 ευρώ.
Για τα Νομικά Πρόσωπα Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, με συνολική υποχρεωτικά υπαγόμενη στη ρύθμιση βασική οφειλή άνω του 1.000.000,00 ευρώ (αθροιστικά σε όλες τις Δ.Ο.Υ. / Ελεγκτικά Κέντρα) και οφειλές που προέρχονται από τακτική αιτία (π.χ. από φόρο εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ κλπ.) παρέχεται ρύθμιση σε έως 24 Δόσεις, υπό τον περιορισμό του ελάχιστου ποσού μηνιαίας δόσης των 20 ευρώ.

7. Πως θα ρυθμίσω οφειλές Νομικού Προσώπου Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, με συνολική υποχρεωτικά υπαγόμενη στη ρύθμιση βασική οφειλή άνω του 1.000.000,00 ευρώ και οφειλές που ρυθμίζονται άλλες σε 24 δόσεις και άλλες σε 36 δόσεις;

Πρέπει να υποβάλετε 2 αιτήσεις ρυθμίσεων. Στην ηλεκτρονική εφαρμογή του TAXISnet, κατά την επιλογή του τύπου ρύθμισης σε «Έως 24 δόσεις» ή «Έως 36 δόσεις», εμφανίζονται κατά περίπτωση τα χρέη που υπάγονται σε κάθε έναν από τους ανωτέρω τύπους.
8. Έχω ήδη ρυθμίσει τις οφειλές Νομικού Προσώπου Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα σε «Έως 24 δόσεις» ή «Έως 36 δόσεις». Μπορώ να υπαχθώ σε ρύθμιση 120 δόσεων;

Ναι, εάν η συνολική υποχρεωτικά υπαγόμενη στη ρύθμιση οφειλή είναι έως 1.000.000,00 ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να υποβάλετε εκ νέου αίτηση ρύθμισης μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής.
9. Πως δηλώνω προκαταβολή ποσού και πώς επηρεάζεται το πρόγραμμα ρύθμισης;

Για να δηλώσετε ποσό προκαταβολής, επιλέξτε πρώτα το πρόγραμμα ρύθμισης και τον αριθμό δόσεων που θέλετε και πατήστε το πλήκτρο Υπολογισμός ποσού Δόσης. Στη συνέχεια, συμπληρώστε στο πεδίο «Προκαταβολή» που εμφανίζεται, το ποσό προκαταβολής, το οποίο πρέπει να είναι τουλάχιστον διπλάσιο της μηνιαίας δόσης του προγράμματος ρύθμισης που επιλέξατε. Τέλος, πατήστε το πλήκτρο Επανυπολογισμός ποσού δόσης ώστε να εμφανιστεί ο αριθμός δόσεων και το ποσό μηνιαίας δόσης, όπως διαμορφώθηκαν λόγω της προκαταβολής. Με την προκαταβολή, χορηγείται ισόποση απαλλαγή επί των συνολικών προσαυξήσεων και τόκων εκπρόθεσμης καταβολής.
10. Έχω ήδη ρυθμίσει τις οφειλές μου με ρύθμιση ν.4611/2019. Μπορώ να υποβάλω εκ Ε νέου αίτηση προκειμένου να δηλώσω ποσό προκαταβολής;

Ναι, μπορείτε να υποβάλετε εκ νέου αίτηση επιλέγοντας το πεδίο «Επανυποβολή αίτησης ρύθμισης ν.4611/2019» στην αρχική σελίδα της αίτησης ρύθμισης (Ρ6).
11. Έχω ήδη ρυθμίσει τις οφειλές μου με ρύθμιση ν.4611/2019 και πληρώνω ποσό δόσης 30 ευρώ, λόγω του ελάχιστου ποσού μηνιαίας δόσης που ίσχυε αρχικά. Μπορώ να υποβάλω εκ νέου αίτηση προκειμένου να υπαχθώ σε ρύθμιση με ελάχιστο ποσό δόσης τα 20 ευρώ;

Ναι, μπορείτε να υποβάλετε εκ νέου αίτηση επιλέγοντας το πεδίο «Επανυποβολή αίτησης ρύθμισης ν.4611/2019» στην αρχική σελίδα της αίτησης ρύθμισης (Ρ6).
12. Έχω ήδη ρυθμίσει τις οφειλές μου με ρύθμιση ν.4611/2019. Μπορώ να υποβάλω εκ νέου αίτηση προκειμένου να υπαχθεί στη ρύθμιση και οφειλή μου που βεβαιώθηκε το 2019 και αφορά υποχρέωση του έτους 2013;

Ναι, μπορείτε να υποβάλετε εκ νέου αίτηση, επιλέγοντας:

α) το πεδίο «Επανυποβολή αίτησης ρύθμισης ν.4611/2019» στην αρχική σελίδα της αίτησης ρύθμισης (Ρ6) και

β) το πεδίο με το ποσό των οφειλών που έχουν βεβαιωθεί μέχρι την ημερομηνία της αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση και αφορούν σε υποχρεώσεις ετών, υποθέσεων και περιόδων μέχρι και 31.12.2018, εξαιρουμένων των οφειλών για τις οποίες η προθεσμία υποβολής δήλωσης λήγει μετά την 31.12.2018.
13. Από πότε ισχύει το μειωμένο επιτόκιο (3% από 5%) με το οποίο επιβαρύνεται το πρόγραμμα ρύθμισής μου;

Οι ανεξόφλητες δόσεις της ρύθμισης θα υπολογιστούν αυτόματα με το μειωμένο επιτόκιο (3%) μετά την παρέλευση διμήνου από τη δημοσίευση του ν.4621/2019 (31/07/2019).
14. Πού και πότε πληρώνω την προκαταβολή ή τις δόσεις της ρύθμισής μου;

Η πρώτη δόση ή η προκαταβολή, σε περίπτωση ρύθμισης με προκαταβολή, πληρώνεται στους Φορείς Είσπραξης εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα υποβολής της αίτησης, με την Ταυτότητα Ρυθμισμένης Οφειλής (Τ.Ρ.Ο.). Οι επόμενες δόσεις πληρώνονται με την ίδια Τ.Ρ.Ο. έως την τελευταία εργάσιμη ημέρα των επόμενων μηνών.
15. Πού μπορώ να βρω την Τ.Ρ.Ο. (Ταυτότητα Ρυθμισμένης Οφειλής) της ρύθμισής μου;

Από το μενού : Ρυθμίσεις / 2. Προβολή Αίτησης, επιλέγετε τον τύπο και το έτος ρύθμισης και εμφανίζονται οι αντίστοιχες ρυθμίσεις που έχετε υποβάλλει. Στη συνέχεια, επιλέγετε «Προβολή αίτησης» της ρύθμισης. Στην τελευταία γραμμή της εκτύπωσης των στοιχείων της ρύθμισης, εμφανίζεται η Ταυτότητα Ρυθμισμένης Οφειλής (Τ.Ρ.Ο.).
16. Υπέβαλα την αίτηση και δεν πλήρωσα εντός 3 εργάσιμων ημερών; Τι να κάνω;

Μπορείτε να υποβάλετε νέα αίτηση, έως τη λήξη της προθεσμίας υπαγωγής (30.09.2019) και να πληρώσετε με τη νέα Τ.Ρ.Ο., εντός 3 εργάσιμων ημερών από την υποβολή της αίτησής σας, σε Φορέα Είσπραξης.
17. Κατά την είσοδό μου στην «Αίτηση ρύθμισης οφειλών ν.4611/2019» εμφανίζεται Ε μήνυμα «Υπάρχει ασυμφωνία κατά την πίστωση των πληρωμών σας, η οποία τακτοποιείται στη Δ.Ο.Υ. προκειμένου να ενημερωθούν οι οφειλές σας». Τι να κάνω;

Το μήνυμα εμφανίζεται στην περίπτωση που υπάρχει εκκρεμής πίστωση ποσού άνω των 50 ευρώ και θα πρέπει να απευθυνθείτε στην αρμόδια Δ.Ο.Υ./Ελεγκτικό Κέντρο για την τακτοποίησή της.
18. Έχω ρύθμιση Ρ2 (πάγια 12 δόσεων) που περιλαμβάνει ληξιπρόθεσμη οφειλή από Φόρο Εισοδήματος έτους 2017 και ληξιπρόθεσμη οφειλή από Φ.Π.Α. β’ τριμήνου 2019. Υπέβαλα αίτηση ρύθμισης οφειλών ν.4611/2019 και θέλω να ρυθμίσω την οφειλή από Φ.Π.Α. β’ τριμήνου 2019, η οποία δεν εντάσσεται στη ρύθμιση ν.4611/2019. Τι να κάνω;

Αφού υποβάλετε την αίτησή σας (Ρ6) στο TAXISnet, θα πρέπει να πληρώσετε την α’ δόση ή την προκαταβολή σε περίπτωση που δηλώσατε ποσό προκαταβολής, εντός 3 εργάσιμων ημερών. Όταν η κατάσταση της ρύθμισης Ρ6 γίνει «Επικυρωμένη» στο TAXISnet, επιλέγετε τη ρύθμιση (Ρ2) και υποβάλετε αίτηση προκειμένου να ρυθμίσετε την οφειλή από Φ.Π.Α. β’ τριμήνου 2019.

Πηγή: iefimerida.gr

Previous Post

Αυξήσεις ΔΕΗ: Ενημερώσου για τις επιλογές σου

Next Post

Δημοσκοπήσεις: Οι Ελληνες κρίνουν θετικά τον Μητσοτάκη -Σημάδια αισιοδοξίας

Next Post
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Δημοσκοπήσεις: Οι Ελληνες κρίνουν θετικά τον Μητσοτάκη -Σημάδια αισιοδοξίας

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • Π. Κουκουλόπουλος: Σε αδιέξοδο εκατοντάδες επενδυτικά σχέδια μικρομεσαίων, ενταγμένα στο Πρόγραμμα Δίκαιης Μετάβασης
  • Δράσεις Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Νοεμβρίου 2025
  • Βόιο: Έκλεισε λόγω πλημμύρας ο επαρχιακός δρόμος Βογατσικού – Πλατανιάς. Βίντεο
  • 58η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
  • Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης:  Βιολέτα Ίκαρη – Μανόλης Ανδρουλιδάκης «Βόλτα»

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  2. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr