• Latest
βια Βιασμός παιδι

15χρονη: Με έχουν απαγάγει -Πάρτε τηλέφωνο τη μαμά μου

22 Μαρτίου 2019
Συλλυπητήρια από το σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ” για τον Πενταλοφίτη μάστορα Κώστα Ταρνανά

Νεάπολη: Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Νικολαΐδης, πατέρας της Δημοτικής Συμβούλου Εύης Νικολαΐδου

8 Μαΐου 2025
Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα για τα δικαιώματα των ζώων, με θέμα «Ζώντας με τα Ζώα Συντροφιάς» που διοργάνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα για τα δικαιώματα των ζώων, με θέμα «Ζώντας με τα Ζώα Συντροφιάς» που διοργάνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας

8 Μαΐου 2025
Δήμος Γρεβενών: Συμβολική δενδροφύτευση με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Δήμος Γρεβενών: Συμβολική δενδροφύτευση με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

8 Μαΐου 2025
 34η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

21η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

8 Μαΐου 2025
ΦΥΛΑΚΗ

Κοζάνη : Συνελήφθη 49χρονος δραπέτης!!

8 Μαΐου 2025
Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Βοΐου την Δευτέρα 12 Μαΐου 2025

8 Μαΐου 2025
αστυνομια, συλληψη

Καστοριά: Συνέλαβαν δύο 18χρονους που παρήγγειλαν ναρκωτικά με δέμα

8 Μαΐου 2025
ΔΕΥΑΚ

Πέμπτη 8 Μαΐου, παρατείνεται έως τις 15.00 η διακοπή υδροδότησης στην Τ.Κ. Δρεπάνου, για την αποκατάσταση διαρροής.

8 Μαΐου 2025
ΑΙΜΟΔΟΣΊΑ

Τα οφέλη της αιμοδοσίας με απλά λόγια

8 Μαΐου 2025
Μέλι: οφέλη και Ευεργετικές – θεραπευτικές ιδιότητες

Μέλι: οφέλη και Ευεργετικές – θεραπευτικές ιδιότητες

8 Μαΐου 2025
ΚΑΡΔΙΑ

Νέα εξέταση υπολογίζει την “ηλικία” της καρδιάς

8 Μαΐου 2025
Λάζαρος Γκερεχτές: Επαφές με στελέχη εταιρειών της αμυντικής βιομηχανίας

Λάζαρος Γκερεχτές: Επαφές με στελέχη εταιρειών της αμυντικής βιομηχανίας

8 Μαΐου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

15χρονη: Με έχουν απαγάγει -Πάρτε τηλέφωνο τη μαμά μου

sierafm by sierafm
22 Μαρτίου 2019
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
βια Βιασμός παιδι
1
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Τη βίαζαν. Τη χτυπούσαν. Την έβγαζαν να ζητιανεύει στους δρόμους. Μια 15χρονη κατάφερε να ξεφύγει από τους δυνάστες τη στη Λαμία, βάζοντας τέλος στον εφιάλτη που ζούσε το τελευταίο διάστημα.

Όλα ξεκίνησαν σήμερα γύρω στις 11:00′ το πρωί όταν ένα 15χρονο κοριτσάκι, το οποίο έδειχνε φοβισμένο, μπήκε σε ένα φαρμακείο στο κέντρο της Λαμίας και είπε: «Με έχουν απαγάγει. Σας παρακαλώ πάρτε τηλέφωνο τη μαμά μου….».

Η ιδιοκτήτρια, η υπάλληλος και ένας πελάτης που ήταν μπροστά, αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ, ρώτησαν το κοριτσάκι, τι συμβαίνει. «Είμαι από Αθήνα, από τη Νίκαια. Εκεί πήγαινα σχολείο. Με έχουν απαγάγει. Με χτυπάνε και θέλουν να με παντρέψουν. Σας παρακαλώ δεν έχω τηλέφωνο πάρτε τη μαμά μου να έρθει να με πάρει…..», συνέχισε σχεδόν κλαίγοντας η 15χρονη.

Πράγματι πήραν τηλέφωνο στο νούμερο που τους έδωσε η 15χρονη και η γυναίκα που το σήκωσε επιβεβαίωσε ότι ήταν η μητέρα της, λέγοντας στη φαρμακοποιό να ενημερώσει την αστυνομία για να παραλάβει το παιδί.

Ο πελάτης, που ήταν εκεί, ενημέρωσε την Άμεση Δράση «100» και αμέσως έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι αφού ενημερώθηκαν για το τι συμβαίνει, μετέφεραν το κοριτσάκι στο αστυνομικό μέγαρο.

Ο «σύζυγος»

Λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε ένας νεαρός ρομά ο οποίος αναζητούσε την 15χρονη. Στην ερώτηση ποιός είναι, απάντησε ότι είναι ο άντρας της 15χρονης.

«Είμαι 16 ετών και έχουμε παντρευτεί εδώ και δυο μήνες περίπου….», απάντησε αρχικά, για να πει στην συνέχεια ότι δεν έχουν παντρευτεί ακόμα και ότι ο πατέρας της 15χρονης τους την «έδωσε» για να παντρευτούν, φυσικά χωρίς το κοριτσάκι να το ρωτήσει κανείς.

Ο εφιάλτης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, το κοριτσάκι πήγαινε στην Α’ Γυμνασίου και της άρεσε πολύ το σχολείο. Αυτό άλλωστε έλεγε συνέχεια. «Θέλω να πάω πάλι στο σχολείο. Θέλω να πάω στη μαμά μου….».

Όπως το ίδιο κατέθεσε τον Ιανουάριο την ώρα που είχε βγάλει βόλτα στην πλατεία το μικρό της αδελφάκι, κάποιοι την άρπαξαν, την έβαλαν μέσα σε ένα μπλε αυτοκίνητο και την έφεραν στη Λαμία.

Όπως αποδείχτηκε αυτοί είναι ρομά από την Αλβανία και είναι γνωστοί του πατέρα της, ο οποίος τώρα ζει με μια άλλη γυναίκα, που είναι συγγενής των ρομά που την απήγαγαν. Οι απαγωγείς την έφεραν στη Λαμία, όπου διαμένουν σε κάποια αυτοσχέδια παραπήγματα και η κοπέλα τότε άκουσε την μητέρα του «γαμπρού» να λέει: «Από τώρα είσαι η νύφη μου».

Έτσι ξεκίνησε ο εφιάλτης. Βιασμοί, ξύλο και επαιτεία. Την έβγαζαν καθημερινά στο κέντρο της πόλης και την έβαζαν να ζητιανεύει. Πάντα κάποιος την παρακολουθούσε για να μην φύγει ή μιλήσει σε κάποιον. Συνήθως ο επόπτης ήταν η μεγάλη αδελφή του «γαμπρού».

Σήμερα η 15χρονη κατάφερε να ξεφύγει από την επόπτρια που την επιτηρούσε και χώθηκε στο φαρμακείο για να ζητήσει βοήθεια.

Η πλευρά της μητέρας

Σε επικοινωνία που είχε το lamiareport.gr με τη μητέρα του κοριτσιού, είπε ότι πράγματι ζούσε στη Νίκαια μαζί την 15χρονη και τα άλλα τρία της παιδιά. Ο πατέρας της 15χρονης, με τον οποίο ποτέ δεν είχε παντρευτεί, τώρα ζει με άλλη γυναίκα. Ο πατέρας τον Ιανουάριο τη σταμάτησε από το σχολείο και την έδωσε με το ζόρι σε μια οικογένεια ρομά από την Αλβανία για να την παντρέψει. Η μητέρα προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί της άλλα δεν μπορούσε. Το κοριτσάκι δεν είχε τηλέφωνο. Κάποιες φορές, ελάχιστες, επικοινωνούσε με τη μητέρα της από το τηλέφωνο του «συζύγου», της έλεγε ότι είναι καλά και περνάει πολύ καλά, αλλά εκείνη καταλάβαινε ότι έλεγε ψέματα, γιατί ήταν μπροστά οι άλλοι και φοβόταν.

Στη μητέρα δεν έλεγαν που ακριβώς διέμεναν για να πάει να συναντήσει την κόρη της. Αρχικά έλεγαν στην Πελασγία, μετά στη Στυλίδα και αργότερα στη Λαμία. Η μητέρα πήγε στην Πελασγία και την αναζητούσε στις παράγκες που έχουν εκεί οι ρομά, αλλά δεν την εντόπισε. Μετά πήγε απελπισμένη στο Α.Τ. Στυλίδας για να καταγγείλει την απαγωγή, αλλά δεν έβγαλε άκρη. Στη συνέχεια πήγε σε Εισαγγελέα στην Αθήνα, ο οποίος την παρέπεμψε σε αστυνομικό τμήμα για να κάνει μήνυση. Όταν πήγε στο οικείο αστυνομικό τμήμα της είπαν ότι έπρεπε να ξαναπάει στη Στυλίδα. Με άλλα λόγια έκαναν την γυναίκα μπαλάκι. Άλλοι της έλεγαν ότι δεν χρειάζονται χρήματα για τη μήνυση γιατί είναι αυτεπάγγελτη και άλλοι της έλεγαν ότι χρειάζονται χρήματα και εκείνη δεν είχε. Παράλληλα έπρεπε να φροντίσει και τα υπόλοιπα παιδιά και κάπως έτσι έχασε τα ίχνη της 15χρονης κόρης της, ώσπου μεχρι σήμερα που ήρθε σε επαφή η ίδια μαζί της με τον παραπάνω τρόπο.

Την υπόθεση χειρίζεται η Ασφάλεια Λαμίας, ενώ για το θέμα έχει ενημερωθεί και ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτόδικων Λαμίας κ. Χάρης Λακαφώσης, ο οποίος έδωσε εντολή να διερευνηθεί άμεσα η υπόθεση. Η 15χρονη παρέμεινε στο αστυνομικό μέγαρο ώσπου να την παραλάβει.

Πηγή:aftodioikisi.gr

Tags: ΒΙΑ
Previous Post

Η γυναίκα στον Κωνσταντίνο ΘεοτόκηΤιμή και Ενοχή. Στο φουαγιέ της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Next Post

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών στη Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου για χρέη στο Δημόσιο

Next Post
Δικαστήριο δικη

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών στη Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου για χρέη στο Δημόσιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Νεάπολη: Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Νικολαΐδης, πατέρας της Δημοτικής Συμβούλου Εύης Νικολαΐδου
  • Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα για τα δικαιώματα των ζώων, με θέμα «Ζώντας με τα Ζώα Συντροφιάς» που διοργάνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας
  • Δήμος Γρεβενών: Συμβολική δενδροφύτευση με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας
  • 21η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
  • Κοζάνη : Συνελήφθη 49χρονος δραπέτης!!

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ελπίδα στο Πάτρα: «Δεν βρίσκω κάτι να έχω κάνει κακό στα παιδιά, έστω και αφορμή έστω» – Η συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου από τη φυλακή
  2. Σιάτιστα: Η ενορία Αγίου Δημητρίου υποδέχθηκε την εικόνα της Παναγίας Μικροκάστρου - Orizontes στο Σιάτιστα: Η Ενορία Αγίου Δημητρίου υποδέχθηκε την Εικόνα της Παναγίας Μικροκάστρου. Βίντεο
  3. sierafm στο Τι ισχύει με την αναρρωτική άδεια και το επίδομα ασθενείας, πώς πληρώνεται, ποιος το χορηγεί
  4. Μπάμπης στο Τι ισχύει με την αναρρωτική άδεια και το επίδομα ασθενείας, πώς πληρώνεται, ποιος το χορηγεί
  5. sierafm στο Τι ισχύει με την αναρρωτική άδεια και το επίδομα ασθενείας, πώς πληρώνεται, ποιος το χορηγεί
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr