ταξιδι διακοπες
καιρος
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
Σιάτιστα: Η όμορφη εκδήλωση με τίτλο:«Κορίτσια σε Κίνηση: Δεδομένα – Κίνδυνοι – Προστασία» από το Κ.Φ.Α.Α. Πενταλόφου. Βίντεο και φωτογραφίες
Μαλούτας: Ποιος εμπιστεύεται πλέον τη Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη
Ο Σπάρτακος για το Πολυτεχνείο: Ημέρα μνήμης, τιμής, σκέψης
Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βοΐου
Ενημερωτική ημερίδα με θέμα: Ηλεκτρονική απογραφή δραστηριοτήτων μέσω της πλατφόρμας “Open Business”
Ορκωμοσία των πρωτοετών Δοκίμων Αστυφυλάκων της εκπαιδευτικής σειράς 2025-2028 στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Γρεβενών
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024
Με οριακή ψηφοφορία (10-9) το νέο 1ο Δημοτικό Σερβίων θα στεγαστεί στο κτήριο του 1ου Δημοτικού – Ένταση και αντεγκλήσεις στο Δ.Σ. Σερβίων (Βίντεο)

Νεκρός 37χρονος στην Κοζάνη

Ο εν λόγω άντρας, βρέθηκε από περαστικό και αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου έγιναν προσπάθειες επαναφοράς, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Ασφάλεια Κοζάνης δε διαφαίνεται εγκληματική ενέργεια.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου άντρα θα εντοπίσει η νεκροψία-νεκροτομή που,πιθανότατα, θα γίνει σήμερα , Πέμπτη.

Να σημειωθεί πως ο 37χρονος φέρεται να έχει απασχολήσει αρκετές φορές τις αστυνομικές αρχές για διάφορες υποθέσεις που σχετίζονται με ναρκωτικές ουσίες.

kozanimedia.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *