Αναστολή επισκέψεων στο Τιάλειο Γηροκομείο
Σιάτιστα: ​15η Πανελλήνια Συνάντηση Φίλων Ελεύθερης Ιππασίας
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του
Αναστολή επισκέψεων στο Τιάλειο Γηροκομείο
Tρομερή επίθεση αρκούδας σε κτηνοτροφική μονάδα στο Λιβαδερό Σερβίων-Νεκρά 15 πρόβατα-Διέλυσε σχεδόν το μαντρί- Φωτογραφίες
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και Columbia University ενώνουν δυνάμεις για την ενέργεια, το κλίμα και τη δίκαιη μετάβαση
Δήμος Κοζάνης: Προσωρινά χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ οι Διευθύνσεις Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Εφαρμογών και Υπηρεσίας Δόμησης και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης
Η Καστοριά υποδέχεται το πιο δροσερό και ανεβαστικό τριήμερο του καλοκαιριού, το «Beer Festival Kastoria 2026»!
Συνεχίζεται η διανομή αθλητικού εξοπλισμού στις σχολικές μονάδες της Π.Ε. Κοζάνης
Δήμος Κοζάνης: Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων ζώων συντροφιάς και δεσποζόμενων ζώων ευπαθών κοινωνικών ομάδων στις 26, 27 και 28 Αυγούστου 2024
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υπογραφή Σύμβασης για την κατασκευή περίφραξης στο δρόμο Κοζάνης – Πτολεμαΐδας
Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου

39χρονη άνοιξε το κεφάλι του συζύγου της με… μπαλτά – Στο νοσοκομείο ο 46χρονος

Στο κεφάλι και το χέρι τραυμάτισε τον 46χρονο σύζυγό της μια γυναίκα στην Καλαμάτα.

Όπως αναφέρει το tharrosnews.gr, η 39χρονη του επιτέθηκε με μπαλτά, μετά από έντονο επεισόδιο, με αποτέλεσμα εκείνος να μεταφερθεί αρχικά στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και εν συνεχεία στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Οι γιατροί του Νοσοκομείου Καλαμάτας προχώρησαν σε συρραφή δύο μεγάλων θλαστικών τραυμάτων στην κρανιακή χώρα, με 16 και 15 ράμματα αντίστοιχα, και συρραφή τένοντα στο μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού.

Επειδή τα χτυπήματα ήταν στο κεφάλι αποφασίσθηκε η διακομιδή του στην Τρίπολη, προκειμένου να γίνει νευροχειρουργική εκτίμηση. Όταν αυτή ολοκληρώθηκε, επέστρεψε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Η Αστυνομία από το σπίτι κατέσχεσε ένα μεταλλικό μπαλτά με μήκος λάμας 30 εκατοστών, με τον οποίο έγιναν τα χτυπήματα.

Όλα ξεκίνησαν, υπό συνθήκες που δεν έχουν διευκρινισθεί απόλυτα, το πρωί της Δευτέρς στο σπίτι του ζευγαριού στην Καλαμάτα, στο συνοικισμό Μπουρνιά.

Από τα στοιχεία που έχουν διευκρινισθεί μέχρι στιγμής φαίνεται ότι το ζευγάρι είχε έντονο οικογενειακό επεισόδιο, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό αν μπροστά στο περιστατικό βρισκόταν και η κόρη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος Έλληνας περιέγραψε ότι βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού τους, όταν δέχτηκε το πρώτο χτύπημα από την 39χρονη αλλοδαπή σύζυγό του στο πίσω μέρος του κεφαλιού με μπαλτά.

Γυρνώντας και πριν προλάβει να αντισταθεί ,δέχτηκε το δεύτερο χτύπημα στο μέτωπο, ενώ τραυματίσθηκε και στο μικρό δάχτυλό του δεξιού χεριού του, στην προσπάθειά του να προστατευθεί.

Η 39χρονη αρχικά συνελήφθη από το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας, όμως στη συνέχεια την υπόθεση ανέλαβε και ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου της ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή το πρωί της Πέμπτης.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια