Κληρονομιές: Οι παγίδες και τα μυστικά στις ιδιόγραφες διαθήκες
ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
Γρεβενά: Συναντήσεις στο Υπουργείο Υποδομών για τον Ε65
Digital nomads στο Βόϊο: Γράφει ο Ζαγκουντίνος Δημήτριος  Αντιδήμαρχος Βοΐου
Saga Furs: Online Δημοπρασία Δεκεμβρίου 2025
Πόσες θερμίδες έχουν τα καλοκαιρινά φρούτα
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Επίδομα στέγασης: Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν την πληρωμή Ιανουαρίου -Τι αλλάζει από το 2025
κατασκηνωση
φορολογια
Έναρξη προετοιμασίας για την ομάδα της ΚΟΖΑΝΗΣ και Αγιασμός την Πέμπτη 8 Αυγούστου
Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Εορδαίας σχετικά με την δίωξη του Δόκιμου Έφεδρου Αξιωματικού Μπέικου Γιώργου.

5χρονος μαχαίρωσε τον ξάδελφό του για ένα σακουλάκι καραμέλες

Ένα αγοράκι ηλικίας 5 ετών μαχαίρωσε και τραυμάτισε σοβαρά τον ξάδελφό του ηλικίας 13 ετών, με τον οποίο είχαν διαπληκτιστεί για… ένα σακουλάκι καραμέλες, όπως έγινε γνωστό από τη γαλλική αστυνομία.

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Τιρνόν σιρ Ρον (νοτιοανατολική Γαλλία), όπου τα δύο ξαδέλφια τσακώθηκαν για τις καραμέλες στην είσοδο ενός κτιρίου. Σύμφωνα με το franceinfo, ο 5χρονος μαχαίρωσε τον 13χρονο, επειδή εκείνος δεν ήθελε να του δώσει χρήματα για να αγοράσει ένα σακουλάκι καραμέλες.

«… Το πεντάχρονο αγόρι, επειδή θύμωσε, ανέβηκε στο σπίτι του και πήρε ένα μαχαίρι» σύμφωνα με τους ερευνητές.

Μαχαίρωσε τον 13χρονο στη βουβωνική χώρα, πλήττοντας τη μηριαία αρτηρία του.

Ενώ είχε πέσει στο έδαφος κι έχανε πολύ αίμα, περαστικοί ειδοποίησαν μια ομάδα αστυνομικών που έκανε πεζή περιπολία στην περιοχή. Ο ένας εξ αυτών γρήγορα του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες εφαρμόζοντας πίεση στο τραύμα του και περιμένοντας τους διασώστες να φθάσουν στο σημείο.

Ο 13χρονος χειρουργήθηκε για να σταματήσει η αιμορραγία και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Παραμένει υπό νοσηλεία.

Ο φερόμενος δράστης θα παρακολουθείται από τις υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας, εξήγησε η αστυνομία.

 

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *