• Latest
ΕΣΤΙΑΣΗ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

7 σημάδια για ν’ αναγνωρίσετε ένα κακό εστιατόριο

20 Αυγούστου 2020
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: «Οι αγρότες της Π.Ε. Κοζάνης ζουν σε μια μόνιμη ανασφάλεια κι έλλειψη προοπτικών»

17 Δεκεμβρίου 2025
κωστας ντιος

Κώστας Ντιός: «Ο ζωγράφος είναι ένας μεσολαβητής. Μεταφέρει σφραγισμένες επιστολές αγνώστου περιεχομένου σε άγνωστους παραλήπτες που, ενδεχομένως, θα δεχτούν να τις παραλάβουν»

17 Δεκεμβρίου 2025
Νικόλαος Λυσσαρίδης

Απολογισμός Εκθέσεων 2024–2025 και Στρατηγική Εξωστρέφειας 2026 από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

17 Δεκεμβρίου 2025
Στο 145% η τελική απορρόφηση του Leader που υλοποιήθηκε από την ΑΝΚΟ

Στο 145% η τελική απορρόφηση του Leader που υλοποιήθηκε από την ΑΝΚΟ

17 Δεκεμβρίου 2025
Συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Κοζάνης

Αγροτικές κινητοποιήσεις και ανάδειξη του έργου των γεωπόνων ως βασικών συμπαραστατών του αγροτικού κόσμου

17 Δεκεμβρίου 2025
Συλλυπητήρια από το σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ” για τον Πενταλοφίτη μάστορα Κώστα Ταρνανά

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών για την απώλεια του Στέλιου Ψευτογκά

17 Δεκεμβρίου 2025
Σιάτιστα: Ίδρυμα Δημητρίου  και Θεολογίας Τσιστοπούλου – Χρηματική ενίσχυση σε αριστούχους αποφοίτους Λυκείων

Ο Δήμος Βοΐου τιμά την επιθυμία του Ευεργέτη Γεωργίου Καραγιάννη, δίνοντας και φέτος υποτροφίες σε φοιτητές

17 Δεκεμβρίου 2025
Ο Σπάρτακος ζητά από την κυβέρνηση να αποσύρει το σχέδιο νόμου που φαλκιδεύει το δικαίωμα της συλλογικής διαπραγμάτευσης

Η ΔΕΗ παρακάμπτει επιχειρήσεις της περιοχής

17 Δεκεμβρίου 2025
ΤΣΑΙ

7 τροφές και ροφήματα με περισσότερα αντιοξειδωτικά από το πράσινο τσάι

17 Δεκεμβρίου 2025
Ο Σπάρτακος ζητά από την κυβέρνηση να αποσύρει το σχέδιο νόμου που φαλκιδεύει το δικαίωμα της συλλογικής διαπραγμάτευσης

Συνέντευξη Προέδρου ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στην τηλεόραση FLASH

17 Δεκεμβρίου 2025
ΑΝΑΒΟΛΗ της εκδήλωσης “Γουρουνοχαρά Γρεβενών 2025.

ΑΝΑΒΟΛΗ της εκδήλωσης “Γουρουνοχαρά Γρεβενών 2025.

17 Δεκεμβρίου 2025
Ανακαίνιση σπιτιών

Νέο «Ανακαινίζω»: Πλήρης ανακαίνιση του σπιτιού – Ποιες «δουλειές» θα περιλαμβάνει

17 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

7 σημάδια για ν’ αναγνωρίσετε ένα κακό εστιατόριο

sierafm by sierafm
20 Αυγούστου 2020
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
0
ΕΣΤΙΑΣΗ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
4
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Υπάρχουν στιγμές που επισκεπτόμαστε εστιατόρια χωρίς πριν να έχουμε διαβάσει κριτικές ή να έχουμε πάρει συστάσεις από φίλους και σε αυτές τις περιπτώσεις, ανησυχούμε για το πόσο σωστή είναι η επιλογή μας. Ακόμη και τότε όμως, υπάρχουν σημάδια που αν τα προσέξουμε μπορούμε να γλιτώσουμε από την πιθανότητα να γευματίσουμε σε ένα κακό εστιατόριο.

1. Κανείς δεν σας υποδέχεται στην είσοδο
Γενικά δεν είναι καλό σημάδι να μην υπάρχει κάποιο μέλος του προσωπικού στην είσοδο του εστιατορίου για να υποδέχεται τους πελάτες, να ελέγχει τις κρατήσεις και να τους οδηγεί στο τραπέζι τους. Η απουσία κάποιου στην είσοδο μπορεί να σας προδιαθέσει ότι το σέρβις δεν είναι το δυνατό του χαρτί και όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό.

2. Αρνούνται να σας προσφέρουν το τραπέζι της επιλογής σας χωρίς καλό λόγο
Αν το τραπέζι που ζητάτε είναι κλεισμένο από άλλο πελάτη, είναι λογικό ότι θα πρέπει να συμβιβαστείτε με κάτι άλλο. Αν όμως δεν υπάρχουν κρατήσεις, αλλά υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα τραπέζια, δεν είσαστε υποχρεωμένοι να καθίσετε εκεί που σας υποδεικνύουν όταν αυτή η θέση δεν σας ικανοποιεί. Σε περίπτωση τώρα που επιμένουν να μην ικανοποιούν το αίτημα σας, σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρονται για τις επιθυμίες του πελάτη και δεν έχουν ως προτεραιότητα να περάσετε καλά και να μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι. Επίσης, όταν κάποιος βγαίνει solo, δεν είναι υποχρεωμένος να καθίσει στο μπαρ απλά και μόνο για να μην πιάσει ένα άτομο ένα ολόκληρο τραπέζι.

3. Αργεί να έρθει σερβιτόρος στο τραπέζι σας αφού καθίσετε
Ακόμη και σε ώρες αιχμής, ένας σερβιτόρος θα πρέπει να έρθει στο τραπέζι σας τα πρώτα 5 λεπτά αν όχι για να λάβει την παραγγελία, τουλάχιστον για να σας προσφέρει νερό και να σας δώσει τους καταλόγους με το μενού και τα ποτά. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε μάλλον έχετε να κάνετε και σε αυτή την περίπτωση με ένα εστιατόριο με κακό σέρβις.

4. Τα μενού είναι γεμάτα λεκέδες και στάμπες
Μερικές φορές σε κάποια εστιατόρια και ταβέρνες τα μενού είναι βρώμικα, γεμάτα πιτσιλιές λαδιού ή φαγητού. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Ότι όχι απλά αδιαφορούν για την εικόνα τους, που είναι εξαιρετικά σημαντική, αλλά κατά πάσα πιθανότητα είναι γενικά πολύ «χαλαροί» και σε θέματα υγιεινής. Αν ένα εστιατόριο δεν έχει καθαρό μενού, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η κουζίνα ή το μπάνιο του θα είναι όσο καθαρά πρέπει;

5. Δεν έχουν καθαρές τουαλέτες
Νομίζουμε ότι δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πάνω σε αυτό. Αν οι τουαλέτες δεν είναι καθαρές, δεν υπάρχει καμία αίσθηση υγιεινής και θα πρέπει να αποχωρήσετε από το συγκεκριμένο εστιατόριο.

6. Είσαστε οι μοναδικοί πελάτες
Μπορεί γενικά να απολαμβάνετε την ησυχία και να αποφεύγετε τα πολύβουα μέρη, αλλά αν εσείς και οι παρέα σας είσαστε οι μόνοι πελάτες ενός εστιατορίου, το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο και όχι χαμένο πάνω στα βουνά, σε κάποιο δυσπρόσιτο προορισμό, αυτό θα πρέπει κάπως να σας ανησυχεί.

7. Έχουν ένα τεράστιο μενού, χωρίς προσανατολισμό
Οι μακροσκελείς κατάλογοι, που πλησιάζουν ή ξεπερνούν τις 100 προτάσεις πιάτων είναι ύποπτοι και καλά θα κάνετε να ξανασκεφτείτε την πιθανότητα να γευματίσετε σε ένα τέτοιο εστιατόριο. Πόσο φρέσκα μπορεί να είναι τόσα πολλά και διαφορετικά πιάτα κάθε μέρα και πόσα άτομα πρέπει να δουλεύουν στην κουζίνα προκειμένου να τα προετοιμάζουν όλα από την αρχή σε καθημερινή βάση; Επιπλέον, αν δεν έχουν μία ειδίκευση σε κάτι, π.χ. στα ψάρια ή στα ψητά κρέατα, πόσο πιθανό.

Πηγή:olivemagazine.gr

Previous Post

Τραγωδία στις Σέρρες: Νεκρός 17χρονος σε εγκαταλελειμμένο σπίτι

Next Post

Μια 81χρονη γύρισε από τον «άλλο κόσμο» αφού ξύπνησε στο νεκροτομείο

Next Post
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Μια 81χρονη γύρισε από τον «άλλο κόσμο» αφού ξύπνησε στο νεκροτομείο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Καλλιόπη Βέττα: «Οι αγρότες της Π.Ε. Κοζάνης ζουν σε μια μόνιμη ανασφάλεια κι έλλειψη προοπτικών»
  • Κώστας Ντιός: «Ο ζωγράφος είναι ένας μεσολαβητής. Μεταφέρει σφραγισμένες επιστολές αγνώστου περιεχομένου σε άγνωστους παραλήπτες που, ενδεχομένως, θα δεχτούν να τις παραλάβουν»
  • Απολογισμός Εκθέσεων 2024–2025 και Στρατηγική Εξωστρέφειας 2026 από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
  • Στο 145% η τελική απορρόφηση του Leader που υλοποιήθηκε από την ΑΝΚΟ
  • Αγροτικές κινητοποιήσεις και ανάδειξη του έργου των γεωπόνων ως βασικών συμπαραστατών του αγροτικού κόσμου

Πρόσφατα σχόλια

  1. Αντώνης Φωτόπουλος στο Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής. Βίντεο
  2. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  3. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

 

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr