σχολειο
χιονια
ΕΠΣ Κοζάνης: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Σαββατοκύριακου 21-22/12/2024
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Λειτουργία σχολικών μονάδων του Δήμου Βοΐου για την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2025
Π. Κουκουλόπουλος: «Τρεις δεσμεύσεις για τη Δυτική Μακεδονία στις 100 πρώτες μέρες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ»
Η λειτουργία των τουριστικών δομών του Δήμου Καστοριάς για την εορταστική περίοδο 2025-2026
ένσημα ασφαλεια
Σιάτιστα: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 36 του ο Παναγιώτης
Επί ποδός τα συνεργεία του Δήμου Βοΐου για τον αποχιονισμό. Φωτογραφίες
Σιάτιστα: Παρουσίαση του αυτοβιογραφικού βιβλίου, μυθιστόρημα “Όσα χωράει ένα σεντούκι”

Πατούλης: Υπάρχει σχέδιο πίσω από τις φωτιές – Δεν είναι τυχαίες – Βρέθηκαν γκαζάκια

Για ένα οργανωμένο σχέδιο πίσω από τις πυρκαγιές που μαίνονται στην Αττική, μίλησε μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης,  αναφερόμενος στις συλλήψεις για εμπρησμούς που έγιναν σε όλη την Ελλάδα.

«Θα πρέπει να ελεγχθούν όλες οι καταγγελίες. Μέσα στο Πεδίο του Άρεως μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ήταν καθαρή απόπειρα εμπρησμού. Όλα αυτά φαίνεται ότι δεν είναι τυχαία. Προφανώς πίσω από αυτά υπάρχει ένα σχέδιο. Θυμίζει το 2007 με τις φωτιές και όσο περνούν οι μέρες αυτό επιβεβαιώνεται» είπε χαρακτηριστικά.

Ο περιφερειάρχης, επεσήμανε πως η διαφορά τώρα, είναι ότι υπάρχει καλύτερη ενημέρωση στους πολίτες και με τα μηνύματα του 112.

«Υπάρχει όμως τώρα η δυνατότητα της ειδοποίησης. Ο πολίτης μπορεί να καταλάβει τι πρέπει να κάνει. Κανείς δε μπορεί να σβήσει τίποτα με ένα λάστιχο. Είναι μεγάλος ο κίνδυνος και το θερμικό φορτίο που έχει δημιουργηθεί. Άρα θα πρέπει οι οδηγίες από την Πυροσβεστική να τηρούνται».

Μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αποκάλυψε ότι βρέθηκαν γκαζάκια μέσα στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης».

«Στο πάρκο Τρίτση βρέθηκαν κάποια γκαζάκια. Όλα αυτά μαρτυρούν ότι υπάρχει μία διάθεση και δεν είναι τίποτα τυχαίο τελικά».

Σημείωσε ότι τα σοβαρά μέτωπα είναι στην Μαλακάσα και ο φόβος είναι μην περάσει στον Ωρωπό ενώ το άλλο στις Θρακομακεδόνες. «Θα πρέπει να πέσουν πολλές δυνάμεις στην Αττική» είπε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε και στην βοήθεια των άλλων χωρών.

Παράλληλα, ίδιος εξέφρασε την ανησυχία του για την επόμενη μέρα, λέγοντας: «Τώρα είναι η ώρα της μάχης. Η επόμενη μέρα θα πρέπει να δοθεί μάχη για την επούλωση των τραυμάτων σε κάθε πολίτη αλλά το δεύτερο, εμένα με φοβίζει το κομμάτι των πλημμυρών τις επόμενες ημέρες».

Δείτε το σχετικό Video

Πηγή: Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *