ΕΠΣ Κοζάνης: Πρωταθλητής ο Μακεδονικός Σιάτιστας – Όλα θα κριθούν στο φινάλε στα play-out 
Πρωταθλητής ο Μακεδονικός Σιάτιστας. Ανεβαίνει στη Γ Εθνική
Πρωταθλητής ο Μακεδονικός Σιάτιστας. Ανεβαίνει στη Γ Εθνική
kardia, καρδια, εμφραγμα
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του
Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Εορδαίας σχετικά με την δίωξη του Δόκιμου Έφεδρου Αξιωματικού Μπέικου Γιώργου.
Openday:  Γνωριμία Εγγραφές στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους
Όλες οι αλλαγές σε επίδομα παιδιού, επίδομα ενοικίου, ελάχιστο εγγυημένο και ανεργίας
παιδι
Πρωταθλητής ο Μακεδονικός Σιάτιστας. Ανεβαίνει στη Γ Εθνική
Τιμή και Μνήμη στη Δαμασκηνιά Βοΐου: Πραγματοποιήθηκε το Ετήσιο Μνημόσυνο για τους Πεσόντες της Μάχης της Οσνίτσανης

Χειροπέδες σε 23χρονο που εξανάγκαζε ανήλικη σε ερωτική επαφή – Την απειλούσε με διαρροή βίντεο στο διαδίκτυο

Ανήλικη κατήγγειλε τον 23χρονο σύντροφό της ότι την εξανάγκαζε να έρχεται σε ερωτική επαφή μαζί του, είτε με χρήση σωματικής βίας, είτε υπό την απειλή διαρροής βιντεοληπτικού υλικού με προσωπικές τους στιγμές στο Διαδίκτυο. 

Αφού απευθύνθηκε στις αστυνομικές αρχές και αξιολογήθηκε η καταγγελία, ακολούθησε η σύλληψη του 23χρονου, ενώ η υπόθεση οδηγείται στη Δικαιοσύνη.

Οι καταγγελλόμενες πράξεις, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούλιο, όταν η ανήλικη – που κατά πληροφορίες είναι κάτω των 15 ετών – συνήψε σχέση με τον νεαρό κατηγορούμενο. Εκτός από τις καταγγελλόμενες σωματικές βλάβες και απειλές εις βάρος της, η ίδια κατέθεσε ότι ο 23χρονος ανήρτησε στο προφίλ του, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ημίγυμνη φωτογραφία της, συνοδευόμενη από υβριστικό σχόλιο. Επίσης, φέρεται ότι απειλούσε το οικογενειακό της περιβάλλον ώστε να παραμείνει μαζί του.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., από το σπίτι του κατασχέθηκε φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, όπου βρέθηκαν αρχεία με φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές. Επιπλέον, από το ίδιο σημείο, κατασχέθηκαν δύο ζευγάρια χειροπέδες, δύο κινητά τηλέφωνα και ισάριθμες συσκευές αποθήκευσης USB, καθώς και μία κάμερα.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *