• Latest
Στάθης Παναγιωτόπουλος

Πρώην εργαζόμενη των Ράδιο Αρβύλα καταγγέλλει: «Ήξεραν όλοι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παρενοχλούσε»

16 Δεκεμβρίου 2021
φορολογια

Πώς η ΑΑΔΕ έπιασε γνωστό τράπερ για φοροδιαφυγή – Το ρολόι των 116.000 ευρώ που τον πρόδωσε

8 Σεπτεμβρίου 2025
ΛΙΜΕΝΙΚΟ

Διασώθηκε οικογένεια Αυστριακών στον κόλπο του Αγίου Όρους – Ανατράπηκε το σκάφος τους

8 Σεπτεμβρίου 2025
ΕΠΣ Κοζάνης: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Σαββατοκύριακου 21-22/12/2024

Ήττα για τον Μακεδονικό Σιάτιστας στην 1η Φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος

7 Σεπτεμβρίου 2025
Πτολεμαΐδα: Στο νοσοκομείο 59χρονος που υπέστη καρδιακό επεισόδιο στην διάρκεια αγώνα δρόμου

Πτολεμαΐδα: Στο νοσοκομείο 59χρονος που υπέστη καρδιακό επεισόδιο στην διάρκεια αγώνα δρόμου

7 Σεπτεμβρίου 2025
Πρόσκληση στην παρουσίαση των εναλλακτικών σεναρίων του 1ου σταδίου της μελέτης του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΤΠΣ) Δήμου Σερβίων

Δήμος Κοζάνης: Ανοιχτή Πρόσκληση στους Δημότες και Φορείς για την Παρουσίαση των Εναλλακτικών Σεναρίων του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου

7 Σεπτεμβρίου 2025
Αγωνιστικό μήνυμα πως δε θα περάσουν τα σχέδια για καύση απορριμμάτων στάλθηκε από σωματεία και φορείς της Δυτικής Μακεδονίας στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ

Αγωνιστικό μήνυμα πως δε θα περάσουν τα σχέδια για καύση απορριμμάτων στάλθηκε από σωματεία και φορείς της Δυτικής Μακεδονίας στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ

7 Σεπτεμβρίου 2025
ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης για τις παροχές της ΔΕΘ

7 Σεπτεμβρίου 2025
86χρονος έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο “ανέβηκε” στο πεζοδρόμιο-Τραυματισμένη γυναίκα στο κεφάλι

86χρονος έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο “ανέβηκε” στο πεζοδρόμιο-Τραυματισμένη γυναίκα στο κεφάλι

7 Σεπτεμβρίου 2025
Πεντάλοφος: Μύηση στην παραδοσιακή τέχνη αρμολόγησης και δόμησης της πέτρας

Πεντάλοφος: Μύηση στην παραδοσιακή τέχνη αρμολόγησης και δόμησης της πέτρας

7 Σεπτεμβρίου 2025
Καστοριά: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό οδηγού στη Χλόη

Καστοριά: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό οδηγού στη Χλόη

7 Σεπτεμβρίου 2025
«Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση: Νέα εποχή, με αποτελέσματα». Το μήνυμα της εκδήλωσης του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2027 στην 89η ΔΕΘ

«Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση: Νέα εποχή, με αποτελέσματα». Το μήνυμα της εκδήλωσης του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2027 στην 89η ΔΕΘ

7 Σεπτεμβρίου 2025
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος για τις συνεργασίες διακυβέρνησης

Δήλωση Π. Κουκουλόπουλου αμέσως μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

7 Σεπτεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Πρώην εργαζόμενη των Ράδιο Αρβύλα καταγγέλλει: «Ήξεραν όλοι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παρενοχλούσε»

sierafm by sierafm
16 Δεκεμβρίου 2021
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
Στάθης Παναγιωτόπουλος
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Μετά την αποκάλυψη για το εκδικητικό πορνό και τα βίντεο που έχει ανεβάσει με πρώην κοπέλα του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, έρχονται στο φως της δημοσιότητας και άλλε καταγγελίες για την απρεπή και «γλοιώδη» συμπεριφορά του. Τι καταγγέλλει πρώην εργαζόμενη στους Ράδιο Αρβύλα.

Συγκεκριμένα πρώην εργαζομένη των Ράδιο Αρβύλα, μίλησε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο αλλά και για την υπόλοιπη ομάδα.

Σε ανάρτηση που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η ομάδα των Ράδιο Αρβύλα «Ήξεραν ότι ο εν λόγω τύπος είναι ένας γλοιώδης παρενοχλητής», και αναφέρει επίσης και το μήνυμα που της είχε στείλει και της έλεγε «πόσο καλός είναι στο στοματικό έρωτα».

Μετά τις διαστάσεις που έλαβε η συγκεκριμένη ανάρτηση – καταγγελία από τα μέσα ενημέρωσης η δημοσιεύση «κατέβηκε» από την πρώην εργαζόμενη.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Σαν πρώην εργαζόμενη στο Ράδιο Αρβύλα θα τα πω, γιατί σαν γυναίκα τα έχω πει πολλάκις και τα είπαν κι άλλοι καλύτερα από ‘μένα.

Το θέμα της δημοσίευσης πορνογραφικού υλικού εν αγνοία των συμμετεχόντων έχει προφανώς πολλές διαστάσεις, κοινωνικές, ψυχολογικές, νομικές. Θέλω εδώ να αναφερθώ σε μία μόνο, αυτή που αφορά την ανοχή των άλλων.

Ας δεχτούμε ότι οι υπόλοιποι τρεις του πάνελ δεν ήξεραν ότι ο τέταρτος ανεβάζει στο ίντερνετ προσωπικές στιγμές άλλων ανθρώπων εν αγνοία τους. Μιας και είναι αδύνατο να ξέρουμε αν ισχύει στ’ αλήθεια ή όχι, ας δεχτούμε ότι δεν το ήξεραν. Θέλω όμως, σαν άνθρωπος που συνεργάστηκα μαζί τους, να πω τι ήξεραν.

Ήξεραν ότι ο εν λόγω τύπος είναι ένας γλοιώδης παρενοχλητής. Ήξεραν ότι την πέφτει σε ό,τι κινείται, προχωρώντας άμεσα και σε κινήσεις – χοντράδες αν τυχόν η εκάστοτε κοπέλα προσπαθούσε να αρνηθεί με ευγενικό τρόπο. Γιατί δεν έφτανε να δείξεις ευγενικά ότι δεν ενδιαφέρεσαι, καθώς κάθε ευγένεια την έπαιρνε ως αφορμή για περισσότερο μπάσιμο.

Ήξεραν όλοι ότι παρενοχλούσε τα κορίτσια στο γραφείο, στο στούντιο, όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν. Φαίνεται βέβαια και στην ίδια την εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια πως είναι αποδεκτό από τους υπόλοιπους το γλοιώδες πέσιμό του σε συνεργάτιδες και καλεσμένες μουσικούς.

Έχω πολλά παραδείγματα να δώσω και από τη συμπεριφορά του προς εμένα. Όπως ότι με προσκάλεσε μέσα στο στούντιο την ώρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής και ενώ βρισκόμουν στο χώρο για θέματα της τηλεοπτικής, για να μου δείξει πώς γίνεται η εκπομπή και να μου την πέσει εντός και εκτός αέρα. Όπως ότι μου έφερε λουλούδια “από τον κήπο της μητέρας του”, στα καλά καθούμενα και μπροστά στους συναδέρφους μου στη συντακτική ομάδα της Αρβύλας.

Για το πόσο ντράπηκα φυσικά, ούτε λόγος. Όταν παραιτήθηκα από την Αρβύλα με πλησίασε για να μου τάξει άλλη δουλειά και όταν δέχτηκα να συναντηθούμε να το συζητήσουμε μου είπε έξω από τα δόντια ότι θα χρειαστεί πρώτα “να περάσω από το σπίτι του για να μου δείξει τη συλλογή με τα CD του”.

Και όταν έφυγα αηδιασμένη από εκείνη τη συνάντηση φυσικά δεν πτοήθηκε, καθώς μου έστελνε μηνύματα, στα οποία ποτέ δεν ανταποκρινόμουν, για ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ. SMS και viber, πρωί ή βράδυ, χωρίς ποτέ να ανταποκρίνομαι, δεν είχε καμία σημασία για τον “Σκύλο”.

Το τελευταίο μήνυμα μου το έστειλε πριν 4 περίπου χρόνια (8 χρόνια από την τελευταία φορά που τον είδα!!), για να με ενημερώσει, έτσι στο άσχετο, για τις επιδόσεις του στο στοματικό έρωτα. Ναι, καλά διαβάσατε.

Δεν ξέρω λοιπόν να σας πω αν ήξεραν για τις παράνομες πράξεις του, μπορώ όμως σίγουρα να σας πω ότι ήξεραν για τις “νόμιμες” και τις φανερές. Αυτές που στην καθημερινότητα γίνονται ανεκτές, εν μέσω αστείων, με βλέμματα που κάνουν πως δε βλέπουν και με σκέψεις τύπου “Έλα μωρέ, έτσι είναι ο Στάθης”. Με ανοχή, λοξές ματιές και σιωπηλή συγκάλυψη, έτσι συνέπλεαν με το γυμνοσάλιαγκα οι υπόλοιποι.

Αναγνωρίζω τις καλές τους προθέσεις εν γένει, αλλά το σύννεφο από το οποίο δείχνουν να έπεσαν, όχι.

Στην τελική γιατί όχι, έτσι κι αλλιώς με αυτόν τον τρόπο δε συμπλέει και η πλειονότητα των Ελλήνων που έχει στο περιβάλλον της έναν φίλο, έναν γνωστό, έναν ξάδερφο, έναν θείο ή ένα συνεργάτη που είναι ένας γλοιώδης πέφτουλας που παρενοχλεί γυναίκες;»

Πηγή: dikaiologitika.gr

Tags: ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑΣτάθης Παναγιωτόπουλος
Previous Post

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης για την επένδυση στο Δρέπανο

Next Post

Αυξάνεται η επιδότηση στους λογαριασμούς ρεύματος

Next Post
ΔΕΗ

Αυξάνεται η επιδότηση στους λογαριασμούς ρεύματος

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Πώς η ΑΑΔΕ έπιασε γνωστό τράπερ για φοροδιαφυγή – Το ρολόι των 116.000 ευρώ που τον πρόδωσε
  • Διασώθηκε οικογένεια Αυστριακών στον κόλπο του Αγίου Όρους – Ανατράπηκε το σκάφος τους
  • Ήττα για τον Μακεδονικό Σιάτιστας στην 1η Φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος
  • Πτολεμαΐδα: Στο νοσοκομείο 59χρονος που υπέστη καρδιακό επεισόδιο στην διάρκεια αγώνα δρόμου
  • Δήμος Κοζάνης: Ανοιχτή Πρόσκληση στους Δημότες και Φορείς για την Παρουσίαση των Εναλλακτικών Σεναρίων του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου

Πρόσφατα σχόλια

  1. C.A.SAMPSONIDIS στο Δυο αγρότες από Γρεβενά και Βόιο φέρονται εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
  2. Κωστας στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  3. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  4. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  5. R-G στο Βόιο: Πόσο στοίχησε το Fiesta Voio και ποια είναι η ζημιά. Αναλυτικά στοιχεία
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr