χορευτικος ομιλος γυναικών
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής
Ημερίδα παρουσίασης των ερευνητικών αποτελεσμάτων του έργου: «Ανάδειξη των ιδιαιτέρων διατροφικών χαρακτηριστικών τοπικών γεωργικών προϊόντων  Η περίπτωση των ροδάκινων Βελβεντού»
Στην Αθήνα ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σιάτιστας. Δηλώσεις συμμετοχής
κτηνοτροφια προβατα
Καστοριά: Συνελήφθη 33χρονος για κατοχή κοκαΐνης
Πέμπτη 8-8, διακοπή υδροδότησης στο κάτω τμήμα της Τ.Κ.  Πετρανών, 10.00 με 13.00, λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης
Η 23η Γιορτή Κρασιού στο Αγίασμα Δ.Δ. του Δήμου Βοΐου
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)
εργατικο κεντρο

Ιταλία: Αντιεμβολιαστής έδεσε με αιμοστατικό λάστιχο το χέρι του «για να μην μπει στο σώμα του το εμβόλιο»

Aίσθηση προκάλεσε η είδηση για αντιεμβολιαστή που ζει στην ευρύτερη περιοχή της Μπολόνια.

Ο άνδρας υποστηρίζει ότι εμβολιάσθηκε «για να μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει». Ωστόσο, μετά τον εμβολιασμό του, έσφιξε πολύ δυνατά το μπράτσο του με αιμοστατικό λάστιχο «για να μην μπορέσει να μπει, το εμβόλιο, στον οργανισμό του.

Έπειτα από δυο ημέρες, μετέβη στα έκτακτα περιστατικά, με απόφραξη αρτηρίας του χεριού. Την είδηση έκανε γνωστή γιατρός του νοσοκομείου της περιοχής Λούγκο, προσθέτοντας ότι «ο ασθενής υποβλήθηκε σε επέμβαση και μπορεί, δυστυχώς, να μην αποκατασταθεί πλήρως, η δυνατότητα χρήσης του πάνω άκρου του».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *