• Latest

Σύσκεψη των φορέων της γούνας με κλιμάκιο της Ν.Δ

4 Απριλίου 2022
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Κοζάνης, 38χρονος  για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Πέντε συλλήψεις σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας για ναρκωτικά

12 Ιουλίου 2026
Αρτηριακή Αγγειοπλαστική και Ενδοπρόθεση. Γράφει ο  Γ. Ζιμπιλίδης

Τσοτύλι: Στο Ιατρείο Υπερήχων Γ. Ζιμπιλίδη ο ειδικός Γαστρεντερολόγος Νίκος Ελευθεριάδης την Παρασκευή 31/7/26

12 Ιουλίου 2026
Όλγα Μαρκογιαννάκη: «Η Δυτική Μακεδονία αξίζει μια μετάβαση με ρεαλισμό, ανάπτυξη και προοπτική για τους πολίτες, όχι κενές εξαγγελίες»

Όλγα Μαρκογιαννάκη: «Η Δυτική Μακεδονία αξίζει μια μετάβαση με ρεαλισμό, ανάπτυξη και προοπτική για τους πολίτες, όχι κενές εξαγγελίες»

12 Ιουλίου 2026
Το Ιατρείο Υπερήχων Γ. Ζιμπιλίδη επισκέφτηκε η Ιατρός Κουκουριτάκη- Μηλιώτη Ζαμπία

Το Ιατρείο Υπερήχων Γ. Ζιμπιλίδη επισκέφτηκε η Ιατρός Κουκουριτάκη- Μηλιώτη Ζαμπία

12 Ιουλίου 2026
Οχιά φιδι

Σιάτιστα: Κατέληξε στο νοσοκομείο από τσίμπημα φιδιού

12 Ιουλίου 2026
Ο Ηλίας Λίτσιος στον Μακεδονικό Σιάτιστας

Ο Ηλίας Λίτσιος στον Μακεδονικό Σιάτιστας

12 Ιουλίου 2026
Παγκόσμια μέρα αλόγου: Στα μονοπάτια του Βοΐου. Βίντεο

Παγκόσμια μέρα αλόγου: Στα μονοπάτια του Βοΐου. Βίντεο

12 Ιουλίου 2026
Δικαστήριο δικη

Εφτά χρόνια κάθειρξη σε χειρουργό για τον θάνατο 14χρονης από γαστρικό δακτύλιο

12 Ιουλίου 2026
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Πέθανε ο 20χρονος που πυροβολήθηκε από αστυνομικούς μετά από καταδίωξη

12 Ιουλίου 2026
ΦΑΓΗΤΟ

Η καλύτερη τροφή για τη μείωση της χοληστερόλης, σύμφωνα με καρδιολόγους και διατροφολόγους

12 Ιουλίου 2026
τζετ σκι, jet ski

Νεκρός 36χρονος σε βόλτα με jet ski

12 Ιουλίου 2026
Δύο συλλήψεις για τον εμπρησμό της Marfin το 2010 με τους τρεις νεκρούς -Αναζητείται μια γυναίκα που ζει στο εξωτερικό

Επιστρέφει στην Ελλάδα υποστηρίζοντας πως είναι αθώα η καταζητούμενη για τον εμπρησμό της Marfin

12 Ιουλίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 12 Ιουλίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Σύσκεψη των φορέων της γούνας με κλιμάκιο της Ν.Δ

sierafm by sierafm
4 Απριλίου 2022
in ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
0
SHARES
3
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Το Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας επισκέφτηκαν την Παρασκευή 01 Απριλίου 2022 ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας  Παύλος Μαρινάκης και ο γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας  Στέλιος Κονταδάκης, συνοδευόμενοι από τον Βουλευτή της Ν.Δ. Καστοριάς Ζήση Τζηκαλάγια, τον Γενικό Συντονιστή Οργανωτικού της Ν.Δ. στη Δυτική Μακεδονία Στέργιο Αδάμ, τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Καστοριάς της Ν.Δ. Βασίλη Βελλίδη,  την γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Νάτσιου και μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Καστοριάς.

Το κλιμάκιο  υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας και Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» Απόστολος Τσούκας και ακολούθησε ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή των Πρωτοβάθμιων Οργάνων της Ε.Ο.Γ.

 

Ο κ. Τσούκας ενημέρωσε το κλιμάκιο της Ν.Δ. για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο της ελληνικής γουνοποιίας και αναφέρθηκε εκτενώς στις επιπτώσεις της Ρωσο-ουκρανικής σύρραξης, η οποία έχει πλήξει ανεπανόρθωτα τον κλάδο. Παράλληλα ο κ. Τσούκας, δεν παρέλειψε να αναφερθεί  στην έμπρακτη  στήριξη της κυβέρνησης καθ’ όλη τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης και την πρόσφατη απόφαση για τη συνέχιση του προγράμματος «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο του τρέχοντος έτους «Έχουμε καταφέρει, με τη βοήθεια πάντα του κεντρικού κράτους, να ανταπεξέλθουμε και να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της οικονομικής και υγειονομικής κρίσης. Ήταν και είναι δύσκολη η κατάσταση, αλλά κατορθώσαμε να σταθούμε όρθιοι.  Οι συνέπειες όμως που έχει επιφέρει ο Ρωσο-ουκρανικός πόλεμος, είναι σχεδόν αδύνατο να ξεπεραστούν, εάν δεν υπάρξει άμεση στήριξη. Έχουμε φτάσει στο σημείο να μην έχουμε αντικείμενο εργασίας. Αξίζει να αναφερθεί ότι 2.000 επιχειρήσεις εξακολουθούν να είναι ενεργές παρότι έχουν αποκλειστεί οι εξαγωγές προς τη Ρωσία, οι οποίες αγγίζουν το 95% επί του συνόλου των εξαγωγών. Είναι επιτακτική η ανάγκη στήριξης του κλάδου. Τα αιτήματα που αφορούν τόσο τις επιχειρήσεις, όσο και τους εργαζομένους έχουν ήδη σταλεί προς τον Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη», είπε μεταξύ των άλλων ο κ. Τσούκας κατά την τοποθέτησή του.

 

 

 

 

Ο κ. Μαρινάκης χαρακτήρισε τη σύσκεψη με τους φορείς του κλάδου της γούνας «ως τη πιο σημαντική σύσκεψη, καθώς έχει στηρίξει την οικονομία της χώρας, αποτελεί τη ζωντανή ιστορία και το παρόν του Νομού». Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. ανέφερε επίσης, ότι τα αιτήματα τον φορέων είναι πλήρως τεκμηριωμένα και ότι αποτελεί καθήκον του η καταγραφή των εν λόγω αιτημάτων και η επίσπευση της λύσης τους. «Πιστεύω ότι θα ανταποκριθεί ο Πρωθυπουργός. Πρόκειται για προσωπική μου εκτίμηση και όχι για υπόσχεση. Θα είμαστε αρωγοί να μείνετε όρθιοι, γιατί κρατήσατε όρθια την οικονομία του Νομού», ήταν τα λόγια του κ. Μαρινάκη όσον αφορά τα αιτήματα που κατατέθηκαν προς τον κ. Μητσοτάκη, για τη στήριξη του κλάδου.

Από τη μεριά του ο κ. Κονταδάκης επεσήμανε την αγαστή συνεργασία μεταξύ της Ν.Δ. και των φορέων της γούνας «Θεωρώ ότι θα δοθεί λύση. Άμεσα, θα έχετε απάντηση στο πλαίσιο του δυνατού. Ως κόμμα είμαστε κοντά σας, σε κάθε σας βήμα».

 

 

Tags: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΥΝΑΣ
Previous Post

Ομιλία Π. Βρυζίδου στο ν/σ του Υπουργείου Υγείας στην Ολομέλεια της Βουλής

Next Post

Δήμος Κοζάνης: Rapid tests την Τετάρτη 6 Απριλίου, 10:00-13:00, στην κεντρική πλατεία

Next Post
rapid tests

Δήμος Κοζάνης: Rapid tests την Τετάρτη 6 Απριλίου, 10:00-13:00, στην κεντρική πλατεία

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Πέντε συλλήψεις σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας για ναρκωτικά
  • Τσοτύλι: Στο Ιατρείο Υπερήχων Γ. Ζιμπιλίδη ο ειδικός Γαστρεντερολόγος Νίκος Ελευθεριάδης την Παρασκευή 31/7/26
  • Όλγα Μαρκογιαννάκη: «Η Δυτική Μακεδονία αξίζει μια μετάβαση με ρεαλισμό, ανάπτυξη και προοπτική για τους πολίτες, όχι κενές εξαγγελίες»
  • Το Ιατρείο Υπερήχων Γ. Ζιμπιλίδη επισκέφτηκε η Ιατρός Κουκουριτάκη- Μηλιώτη Ζαμπία
  • Σιάτιστα: Κατέληξε στο νοσοκομείο από τσίμπημα φιδιού

Πρόσφατα σχόλια

  1. Το Μυστικό μιας Ποιοτικής Καθημερινότητας - SieraFM στο Αγχος και καθημερινότητα -Οι 12 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον τρόπο ζωής σας για να το μειώσετε
  2. Οι Καλύτερες Επενδύσεις Ξεκινούν από τις Σωστές Αποφάσεις - SieraFM στο Επένδυση στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κοζάνη?
  3. Τι Αυξάνει Πραγματικά την Αξία ενός Σπιτιού; - SieraFM στο Μια παράσταση «Θεάτρου Forum» για το έμφυλο χάσμα στη φροντίδα!
  4. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  5. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr