• Latest

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην αντινομάρχης Κώστας Χαραλαμπίδης

12 Σεπτεμβρίου 2022
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Έναρξη των Θερινών Εκπτώσεων 2026 – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι επιχειρήσεις και οι καταναλωτές

12 Ιουλίου 2026
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Κοζάνης, 38χρονος  για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Πέντε συλλήψεις σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας για ναρκωτικά

12 Ιουλίου 2026
Αρτηριακή Αγγειοπλαστική και Ενδοπρόθεση. Γράφει ο  Γ. Ζιμπιλίδης

Τσοτύλι: Στο Ιατρείο Υπερήχων Γ. Ζιμπιλίδη ο ειδικός Γαστρεντερολόγος Νίκος Ελευθεριάδης την Παρασκευή 31/7/26

12 Ιουλίου 2026
Όλγα Μαρκογιαννάκη: «Η Δυτική Μακεδονία αξίζει μια μετάβαση με ρεαλισμό, ανάπτυξη και προοπτική για τους πολίτες, όχι κενές εξαγγελίες»

Όλγα Μαρκογιαννάκη: «Η Δυτική Μακεδονία αξίζει μια μετάβαση με ρεαλισμό, ανάπτυξη και προοπτική για τους πολίτες, όχι κενές εξαγγελίες»

12 Ιουλίου 2026
Το Ιατρείο Υπερήχων Γ. Ζιμπιλίδη επισκέφτηκε η Ιατρός Κουκουριτάκη- Μηλιώτη Ζαμπία

Το Ιατρείο Υπερήχων Γ. Ζιμπιλίδη επισκέφτηκε η Ιατρός Κουκουριτάκη- Μηλιώτη Ζαμπία

12 Ιουλίου 2026
Οχιά φιδι

Σιάτιστα: Κατέληξε στο νοσοκομείο από τσίμπημα φιδιού

12 Ιουλίου 2026
Ο Ηλίας Λίτσιος στον Μακεδονικό Σιάτιστας

Ο Ηλίας Λίτσιος στον Μακεδονικό Σιάτιστας

12 Ιουλίου 2026
Παγκόσμια μέρα αλόγου: Στα μονοπάτια του Βοΐου. Βίντεο

Παγκόσμια μέρα αλόγου: Στα μονοπάτια του Βοΐου. Βίντεο

12 Ιουλίου 2026
Δικαστήριο δικη

Εφτά χρόνια κάθειρξη σε χειρουργό για τον θάνατο 14χρονης από γαστρικό δακτύλιο

12 Ιουλίου 2026
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Πέθανε ο 20χρονος που πυροβολήθηκε από αστυνομικούς μετά από καταδίωξη

12 Ιουλίου 2026
ΦΑΓΗΤΟ

Η καλύτερη τροφή για τη μείωση της χοληστερόλης, σύμφωνα με καρδιολόγους και διατροφολόγους

12 Ιουλίου 2026
τζετ σκι, jet ski

Νεκρός 36χρονος σε βόλτα με jet ski

12 Ιουλίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 12 Ιουλίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην αντινομάρχης Κώστας Χαραλαμπίδης

sierafm by sierafm
12 Σεπτεμβρίου 2022
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
0
SHARES
5
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Έφυγε από την ζωή ξημερώματα, Κυριακής, σε ηλικία 66 ετών από ανακοπή καρδιάς, ο Κώστας Χαραλαμπίδης, τεχνολόγος μηχανικός, ο οποίος υπηρέτησε τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, διετέλεσε Αντινομάρχης Κοζάνης, και νομαρχιακός σύμβουλος για πολλά έτη, επί Νομαρχίας Πασχάλη Μητλιάγκα και Ιορδάνη Ανδρεάδη.

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης διατηρούσε κατάστημα επί της οδού Δημοκρατίας, στην πόλη της Κοζάνης, ενώ εκτός την ενασχόλησή του με τα κοινά, ασχολήθηκε με τον πολιτισμό της ιδιαίτερης πατρίδας του το Βόιο και την γενέτειρά του το Διχείμαρο.

Ήταν συγγραφέας 3 βιβλίων, μέλος της Διοίκησης του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Κοζάνης καθώς και άλλων πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής. Πολιτικά δραστηριοποιήθηκε με το ΠΑΣΟΚ και διετέλεσε μέλος της Ν.Ε. Κοζάνης.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Κοζάνης. Ο Κώστας Χαραλαμπίδης γεννήθηκε το 1956 στο Διχείμαρρο Βοΐου Κοζάνης και κατοικούσε στο Δρέπανο Κοζάνης. Ήταν παντρεμένος με την Χρυσαυγή Χαραλαμπίδου και έχουν δύο παιδιά την Σοφία και τον Σάββα. Αποφοίτησε από το Ιστορικό Γυμνάσιο Τσοτυλίου. Ήταν πτυχιούχος της Ανωτέρας Σχολής Τεχνολόγων Μηχανικών Σιβιτανιδείου Ιδρύματος, με ειδικότητα Τεχνολόγου Πολιτικού Μηχανικού και Πτυχιούχος της Ανωτέρας Σχολής Τεχνολόγων Μηχανικών Κοζάνης, με ειδικότητα Μηχανολόγου Μηχανικού.

Εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας και από το 1983 ως τεχνικός υπάλληλος στην Νομαρχία Κοζάνης, και στην συνέχεια στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης. Τα έτη 2014 έως 2018 ήταν Προϊστάμενος του τμήματος Εργαστηρίων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κοζάνης. Επί σειρά ετών από την Διεύθυνση Προγραμματισμού της Νομαρχίας Κοζάνης ασχολήθηκε με τα ζητήματα προγραμματισμού έργων και ανάπτυξης. Εκλέχθηκε δύο φορές Νομαρχιακός Σύμβουλος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης.

Την τετραετία 1995 – 1998 υπηρέτησε από την θέση του Αντινομάρχη με ευθύνη τον Προγραμματισμό των Δημοσίων Επενδύσεων, την εκτέλεση των Δημοσίων έργων, την ευθύνη, τον Προγραμματισμό των Δημοσίων Επενδύσεων, την εκτέλεση των Δημοσίων έργων, την ευθύνη για το Περιβάλλον και την Πολεοδομία. Διετέλεσε μέλος της Διοίκησης της Αναπτυξιακής Κοζάνης (ΑΝ.ΚΟ. Α.Ε.) και Πρόεδρος της ΗΕLLADA (Ένωση Αναπτυξιακών Εταιρειών Ελλάδος). Διετέλεσε Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Έργων του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Ήταν συγγραφέας τριών βιβλίων: 1. Κεντρικές Θερμάνσεις, Εκδόσεις «ΗΒΟΣ» 1992 – Ένα βιβλίο για Φοιτητές αλλά και για κατασκευαστές Δημοσίων & ιδιωτικών Έργων. 2. Χρηματοδοτικά Μέσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Αναπτυξιακός Νόμος, 1996. Μια έκδοση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και του ΕΒΕ Κοζάνης και 3. Το Πέτρινο Γεφύρι «Τσακνοχωρίου» – Ανθοχωρίου, 2016.

Previous Post

ΕΠΣ Κοζάνης: Πρεμιέρα με τριάρα εκτός για τον Μακεδονικό Σιάτιστας

Next Post

Eurobasket 2022: Στους «8» με τεράστιο Γιάννη Αντετοκούνμπο η Εθνική ομάδα!

Next Post

Eurobasket 2022: Στους «8» με τεράστιο Γιάννη Αντετοκούνμπο η Εθνική ομάδα!

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Έναρξη των Θερινών Εκπτώσεων 2026 – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι επιχειρήσεις και οι καταναλωτές
  • Πέντε συλλήψεις σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας για ναρκωτικά
  • Τσοτύλι: Στο Ιατρείο Υπερήχων Γ. Ζιμπιλίδη ο ειδικός Γαστρεντερολόγος Νίκος Ελευθεριάδης την Παρασκευή 31/7/26
  • Όλγα Μαρκογιαννάκη: «Η Δυτική Μακεδονία αξίζει μια μετάβαση με ρεαλισμό, ανάπτυξη και προοπτική για τους πολίτες, όχι κενές εξαγγελίες»
  • Το Ιατρείο Υπερήχων Γ. Ζιμπιλίδη επισκέφτηκε η Ιατρός Κουκουριτάκη- Μηλιώτη Ζαμπία

Πρόσφατα σχόλια

  1. Το Μυστικό μιας Ποιοτικής Καθημερινότητας - SieraFM στο Αγχος και καθημερινότητα -Οι 12 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον τρόπο ζωής σας για να το μειώσετε
  2. Οι Καλύτερες Επενδύσεις Ξεκινούν από τις Σωστές Αποφάσεις - SieraFM στο Επένδυση στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κοζάνη?
  3. Τι Αυξάνει Πραγματικά την Αξία ενός Σπιτιού; - SieraFM στο Μια παράσταση «Θεάτρου Forum» για το έμφυλο χάσμα στη φροντίδα!
  4. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  5. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr