• Latest
παιδι,βια, βιασμος

Βιασμός 4χρονου από τον πατέρα του: Σοκάρουν οι περιγραφές – «Ο μπαμπάς με πόνεσε με τη ”βίδα”»

2 Φεβρουαρίου 2023
86χρονος έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο “ανέβηκε” στο πεζοδρόμιο-Τραυματισμένη γυναίκα στο κεφάλι

86χρονος έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο “ανέβηκε” στο πεζοδρόμιο-Τραυματισμένη γυναίκα στο κεφάλι

7 Σεπτεμβρίου 2025
Πεντάλοφος: Μύηση στην παραδοσιακή τέχνη αρμολόγησης και δόμησης της πέτρας

Πεντάλοφος: Μύηση στην παραδοσιακή τέχνη αρμολόγησης και δόμησης της πέτρας

7 Σεπτεμβρίου 2025
Καστοριά: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό οδηγού στη Χλόη

Καστοριά: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό οδηγού στη Χλόη

7 Σεπτεμβρίου 2025
«Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση: Νέα εποχή, με αποτελέσματα». Το μήνυμα της εκδήλωσης του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2027 στην 89η ΔΕΘ

«Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση: Νέα εποχή, με αποτελέσματα». Το μήνυμα της εκδήλωσης του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2027 στην 89η ΔΕΘ

7 Σεπτεμβρίου 2025
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος για τις συνεργασίες διακυβέρνησης

Δήλωση Π. Κουκουλόπουλου αμέσως μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

7 Σεπτεμβρίου 2025
ΡΟΝΑΣ

Πολιτικοί και κόμματα που ωφέλησαν τη Δυτική Μακεδονία… Του Ιωάννη Ρόνα, Φοροσυμβούλου, Αρθρογράφου

7 Σεπτεμβρίου 2025
φεγγαρι

Έρχεται το «Ματωμένο Φεγγάρι» – Πότε θα είναι ορατή η ολική έκλειψη Σελήνης

7 Σεπτεμβρίου 2025
ΣΚΡΑΤΣ: Βρέθηκε τυχερή «Εφτάτυχη Γάτα» που κέρδισε 100.000 ευρώ με μόλις 2 ευρώ

Τυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ κέρδισε 500.000 ευρώ στο παιχνίδι «1 στα 3 κερδίζει!»

7 Σεπτεμβρίου 2025
καιρός

Καιρός: Σε καλοκαιρινή «διάθεση» ως τα μέσα της εβδομάδας – Πότε πέφτει ξανά η θερμοκρασία

7 Σεπτεμβρίου 2025
Αμαλιάδα: Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ με τα νεκρά βρέφη – Κατεπείγουσα εντολή της ΕΛ.ΑΣ. να εντοπιστεί η Ειρήνη Μουρτζούκου

Υπόθεση Μουρτζούκου: Ασφυξία η αιτία θανάτου του Παναγιωτάκη – Τι αναφέρει το ιατροδικαστικό πόρισμα, γιατί δεν βρέθηκαν σημάδια

7 Σεπτεμβρίου 2025
ζευγαρι Βιασμός

Δύο γυναίκες έκαναν «σκλάβα του σεξ» εικοσάχρονη στη Λάρισα – Μέσα σε λίγες ημέρες την ανάγκασαν να συνευρεθεί με περίπου 40 άνδρες

7 Σεπτεμβρίου 2025
ΣΤΑΦΥΛΙΑ

Έκλεψαν 3 τόνους σταφύλια και τα συσκεύασαν μέσα στο… αμπέλι

7 Σεπτεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Βιασμός 4χρονου από τον πατέρα του: Σοκάρουν οι περιγραφές – «Ο μπαμπάς με πόνεσε με τη ”βίδα”»

sierafm by sierafm
2 Φεβρουαρίου 2023
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
παιδι,βια, βιασμος
0
SHARES
3
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σοκ προκαλούν οι περιγραφές του 4χρονου παιδιού που έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο του τον πατέρα στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο 38χρονος, ο οποίος είναι γιος ιερέα, κακοκοποιούσε το παιδί κατ’ εξακολούθηση με τη γιαγιά, δηλαδή την πρεσβυτέρα, παρούσα, να συμμετέχει και εκείνη στην αδιανόητη πράξη.

«Σοκ, να φτάσει στο σημείο να κακοποιήσει; Να μπουν στη φυλακή», λέει η μητέρα του 4χρονου.

Κάθε δυο λέξεις, η μητέρα του παιδιού ξεσπάει σε κλάματα. Είχε ζήσει, όπως λέει στην κάμερα του MEGA, την κακοποίηση στα χέρια του πρώην συζύγου της, δεν περίμενε ποτέ ωστόσο να φτάσει στο σημείο να βιάσει το ίδιο τους το παιδί.

Η αποκάλυψη της φρίκης

«Ο 4χρονος είπε ότι δεν ήθελε να πάει σχολείο, γιατί πήγαινε να τον πάρει ο πατέρας του και ύστερα πήγαιναν στο δικό του το σπίτι. Εξήγησε ότι δεν ήθελε να πηγαίνει εκεί, γιατί όπως είπε, ο μπαμπάς και η γιαγιά του τον χτυπούσαν και έδειξε τα σημεία.

»Στο πρόσωπο, το κεφάλι, τα μπούτια και στα γεννητικά όργανα. Τα ‘παιχνίδια’, όπως είπε, που έπαιζαν με τον μπαμπά και τη γιαγιά, τα οποία τον φόβιζαν και δεν του άρεσαν», αναφέρει ο ψυχολόγος που εξέτασε το αγοράκι»

«Μου τον έφερε, άρχισε να κλαίει, αισθανόταν βρόμικος, άλλο παιδί», αναφέρει η μητέρα του 4χρονου

Η κατάθεση του παιδιού

Η μητέρα του αγοριού, αντικρίζοντας το παιδί της σε αυτήν την κατάσταση απευθύνθηκε αμέσως στις Αρχές.

Χρειάστηκαν αρκετές συνεδρίες με ψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό ώστε το παιδί να ξεκλειδώσει και να περιγράψει στους ειδικούς τα όσα φέρεται να βίωσε στα χέρια του πατέρα και της γιαγιάς του. Σκηνές που δεν τις χωράει ο νους.

Ψυχολόγος: Θέλεις να πας στο σπίτι του μπαμπά;

Παιδί: Όχι, με μαλώνει. «Παιδί κακό», με έλεγε.

Ψυχολόγος: Ξέρεις τι είναι αυτό; (σ.σ. του δείχνουν φωτογραφία ανδρικού μορίου)

Παιδί: Αυτό είναι «βίδα». Αυτή είναι μικρή «βίδα» και αυτή είναι μεγάλη «βίδα». Ο μπαμπάς με πόνεσε με τη «βίδα». Στο σχολείο δε θέλω να ξαναπάω, γιατί θα με πάρει ο μπαμπάς. Δεν θέλω να ξαναπαίξω τέτοια παιχνίδια.

Ψυχολόγος: Σε μαλώνει ο μπαμπάς;

Παιδί: Μου έδωσε σφαλιάρα. Ο μπαμπάς έδινε σφαλιάρες στη γιαγιά όταν παίζαμε «κλέφτες και αστυνόμοι».

Η φρίκη στην περιγραφή του παιδιού, δεν έχει τέλος. Στην κοινωνική λειτουργό που τον εξέτασε, περιέγραψε σοκαριστικές σκηνές, με τον πατέρα να φέρεται να τον ανεβάζει όρθιο και γυμνό πάνω στη λεκάνη της τουαλέτας.

«Το παιδί με οδήγησε στην τουαλέτα. Μου ζήτησε βοήθεια να ανέβει, τοποθετώντας τα πόδια του στη λεκάνη και είπε ότι έτσι τον ανέβαζε και ο μπαμπάς του. Άλλη στιγμή, το παιδί έκατσε με τα γόνατά του σε μια μικρή παιδική καρέκλα με ρόδες, ακουμπώντας την κοιλιά του στην πλάτη της.

»Ύστερα ακούμπησε το χέρι του στα γεννητικά του όργανα τρίβοντάς τα έντονα και επαναλαμβανόμενα. ‘Έτσι με έκανε ο μπαμπάς’, είπε. Ρωτήθηκε αν φορούσε ρούχα και απάντησε αρνητικά. Σε άλλη περίπτωση, ζήτησε να παίξει με ένα ψαλίδι, έκοψε σε λωρίδες ένα χαρτί και περιέγραψε ότι ‘ο μπαμπάς με ψαλίδι έκοψε το παντελόνι μου’».

Ο εισαγγελέας, στον οποίο απευθύνθηκε η μητέρα του, ζήτησε το παιδί να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

«Είχε κλειστεί στον εαυτό του, στον ιατροδικαστή δεν ήθελε να τον αγγίξει, το τραυμάτισαν το παιδί μου, πώς μπόρεσαν;».

Το πόρισμα της ψυχολόγου είναι διαφωτιστικό. Το παιδί περιέγραψε τον βιασμό του, χωρίς να συνειδητοποιεί αν αυτά που υπέστη ήταν σωστά ή λάθος, αλλά σίγουρα ως πράξεις που του προκάλεσαν σωματικό πόνο.

«Οι κινήσεις και τα λεγόμενά του είναι ενδεικτικά προβληματικής σεξουαλικής συμπεριφοράς. Είναι ένα παιδί που δείχνει να μην μπορεί να καθοδηγηθεί ως προς τα λεγόμενά του, παρ’ ότι βρίσκεται σε μια ηλικία που εύκολα θα επηρεαζόταν.

»Δε θα μπορούσε όμως, να υποστηρίξει τα όσα λέει, συναισθηματικά, όπως και έκανε, κάθε φορά που περιέγραφε τα ‘παιχνίδια’ με τον πατέρα του. Θύμωνε που δεν καταλαβαίναμε τι μας έδειχνε, σα να αισθανόταν ότι τον αμφισβητούμε. Ένα νήπιο δεν γνωρίζει το όριο των αγγιγμάτων, με τις σεξουαλικές ενέργειες σε βάρος του να περιγράφονται ως πράξεις που του προκάλεσαν πόνο».

Φως στο περιστατικό όμως ρίχνει και η έκθεση πραγματογνωμοσύνης για τον ανήλικο:

«Ο 4χρονος περιέγραψε τα ‘παιχνίδια’ που έπαιζαν με τη γιαγιά και τον μπαμπά, που δεν του αρέσουν και τον φόβιζαν. Έδειξε με χρήση σελοτέιπ που βρήκε στο γραφείο, πώς του έδεναν τα χέρια και τα πόδια επειδή ήταν ‘κακό παιδί’ και ότι του έβαζαν κολλητική ταινία στο στόμα για να μην φωνάζει.

»Ο ανήλικος ζήτησε επίσης μια πλαστική σακούλα από αυτές που είχαμε στο γραφείο για τους κάδους απορριμμάτων, την άνοιξε, την φούσκωσε με το στόμα, την πέρασε στο κεφάλι του και μετά την έκλεισε γύρω από τον λαιμό του.

»Ο 4χρονος ανέφερε την φράση ‘κόκκινο κραγιόν’ κι έδειξε ότι ήταν πάνω σε συγκεκριμένο σημείο του σώματός του. Περιέγραψε ότι η γιαγιά το έβαλε εκεί με τα χείλη της».

Σε βάρος του πατέρα και της πρεσβυτέρας έχει ασκηθεί δίωξη και αναμένεται σύντομα να συλληφθούν.

«Περιμένω δικαιοσύνη»

Μιλώντας στο MEGA, η μητέρα του παιδιού έκανε λόγο για αδιανόητο περιστατικό.

«Δεν τα χωράει ανθρώπινος νους αυτά που τραβάει το παιδί μου. Περιμένω δικαιοσύνη για τα βιώματα που πέρασε αυτό το παιδί, δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν τα συναισθήματά μου».

Αναφερομένη στον άντρα της και τον χαρακτήρα του, καθώς έχει καταγγείλει και την κακοποίησή της από αυτόν, είπε:

«Ο άνθρωπος αυτός δεν έδειχνε τον πραγματικό του εαυτό. Έδειχνε ότι ήταν καλός άνθρωπος γιατί καταγόταν από καλή οικογένεια. Ο πατέρας του ήταν ιερέας, η μάνα του παπαδιά. Όταν έμεινα έγκυος άρχισαν τα σοβαρά προβλήματα…», είπε αναστατωμένη και κλαίγοντας η μητέρα του 4χρονου αγοριού.

«Οι πράξεις βιντεοσκοπούνταν»

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της μητέρας του αγοριού, Γιάννης Μαρακάκης, σημείωσε πως από την εξέταση του παιδιού προέκυψε πως τα όσα βίωσε, βιντεοσκοπούνταν.

«Την υπόθεση την ανέλαβε το γραφείο μου μετά από τρεις εβδομάδες έρευνας για να διαπιστώσουμε αν αυτά που έλεγε το παιδάκι και η μητέρα του, αγγίζουν την αλήθεια γιατί δεν μπορούσαμε να τα συλλάβουμε. Ήμουν δύσπιστος, είχα επιφυλάξεις για τι μπορεί πραγματικά να συμβαίνει», τόνισε, συμπληρώνοντας:

«Έχουμε επικοινωνήσει με τον ανακριτή, έχουν δρομολογηθεί όσα πρέπει, ελέγχονται οι ηλεκτρονικές συσκευές. Το κατηγορητήριο αφορά και πορνογραφία εκτός των άλλων. Μετά την καταγγελία της μάνας, η πολιτεία εξέτασε το παιδί με την παρουσία παιδοψυχολόγου, κοινωνικού λειτουργού και ανακριτικών υπαλλήλων.

«Όσα είπε το παιδί, τα είπε μπροστά από κάμερα. Εκεί, διαπίστωσαν ότι ο ανήλικος είναι σφιγμένος όταν είναι μπροστά από την κάμερα και ρωτούσε αν είναι απαραίτητη η κάμερα. Τότε κατάλαβαν ότι τα ‘παιχνίδια’ με τον πατέρα του προβάλλονταν στην τηλεόραση. Το υλικό αυτό βιντεοσκοπείτο και μετά γινόταν προβολή».

Σύμφωνα με τον κ. Μαρακάκη, «οι εκθέσεις είναι κατηγορηματικές ότι όσα κατέθεσε αποτελούν αυθεντικά δικά του βιώματα».

Για την υπόθεση, εκτός από τον πατέρα και τη μητέρα του, ελέγχονται και άλλα άτομα.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Tags: ΒΙΑΣΜΟΣ
Previous Post

Σύσκεψη στο μπλόκο στον κόμβο του Φιλώτα, σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου,στις 17:00

Next Post

Η Ενότητα καλεί τους φίλους της στην κοπή πίτας

Next Post
ENOTHTA-2023

Η Ενότητα καλεί τους φίλους της στην κοπή πίτας

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • 86χρονος έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο “ανέβηκε” στο πεζοδρόμιο-Τραυματισμένη γυναίκα στο κεφάλι
  • Πεντάλοφος: Μύηση στην παραδοσιακή τέχνη αρμολόγησης και δόμησης της πέτρας
  • Καστοριά: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό οδηγού στη Χλόη
  • «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση: Νέα εποχή, με αποτελέσματα». Το μήνυμα της εκδήλωσης του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2027 στην 89η ΔΕΘ
  • Δήλωση Π. Κουκουλόπουλου αμέσως μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Πρόσφατα σχόλια

  1. C.A.SAMPSONIDIS στο Δυο αγρότες από Γρεβενά και Βόιο φέρονται εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
  2. Κωστας στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  3. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  4. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  5. R-G στο Βόιο: Πόσο στοίχησε το Fiesta Voio και ποια είναι η ζημιά. Αναλυτικά στοιχεία
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr