• Latest
δημαρχειο κοζανης

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

24 Φεβρουαρίου 2023
Πτολεμαΐδα: Νεκρή 90χρονη μετά από φωτιά σε διαμέρισμα

Πτολεμαΐδα: Νεκρή 90χρονη μετά από φωτιά σε διαμέρισμα

31 Μαΐου 2026
Πελεκάνος: Καθαρίστηκε το πέτρινο γεφύρι

Πελεκάνος: Καθαρίστηκε το πέτρινο γεφύρι

31 Μαΐου 2026
Νεάπολη: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο χορωδιακό αντάμωμα. Βίντεο και φωτογραφίες

Νεάπολη: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο χορωδιακό αντάμωμα. Βίντεο και φωτογραφίες

31 Μαΐου 2026
πετρελαιο θερμανσης

Επίδομα θέρμανσης: Η νέα “ευκαιρία” για τους δικαιούχους

31 Μαΐου 2026
απατη

Νέα απάτη με παραπλανητικό email από την ΕΛΑΣ – Τι να προσέξουν οι πολίτες

31 Μαΐου 2026
ΕΜΒΟΛΙΟ

Πειραματικό εμβόλιο κατά του καρκίνου εξαφάνισε τον όγκο ασθενών – Τα ελπιδοφόρα αποτελέσματα της δοκιμής

31 Μαΐου 2026
Πόλος έλξης Μετέωρα, Καλαμάτα, Ιωάννινα και Σιάτιστα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Βίντεο

Πόλος έλξης Μετέωρα, Καλαμάτα, Ιωάννινα και Σιάτιστα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Βίντεο

30 Μαΐου 2026
Καλλιόπη Βέττα: Οι μικρές κοινότητες και τα χωριά της Π.Ε. Κοζάνης, αλλά και όλης της χώρας, εκπέμπουν S.O.S.

Καλλιόπη Βέττα: Οι μικρές κοινότητες και τα χωριά της Π.Ε. Κοζάνης, αλλά και όλης της χώρας, εκπέμπουν S.O.S.

30 Μαΐου 2026
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Φλώρινα: Συνελήφθησαν 24χρονη  και ανήλικη  για κλοπή προϊόντων από κατάστημα

30 Μαΐου 2026
Η ενημέρωση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου σχετικά με τη χθεσινή σύσκεψη που αφορούσε αποκλειστικά τους μετακινούμενους κτηνοτρόφους

Η ενημέρωση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου σχετικά με τη χθεσινή σύσκεψη που αφορούσε αποκλειστικά τους μετακινούμενους κτηνοτρόφους

30 Μαΐου 2026
Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης: Αγιασμός Σχολής Βυζαντινής Μουσικής

Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Σιατίστης

30 Μαΐου 2026
Δήμος Βοΐου: Εγκαίνια Ιππικού Κέντρου Σιάτιστας- Σάββατο 6 Ιουνίου 2026

Δήμος Βοΐου: Εγκαίνια Ιππικού Κέντρου Σιάτιστας- Σάββατο 6 Ιουνίου 2026

30 Μαΐου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 31 Μαΐου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

sierafm by sierafm
24 Φεβρουαρίου 2023
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
δημαρχειο κοζανης
0
SHARES
4
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 12:30, στο Γραφείο Δημάρχου, για συζήτηση και λήψη απόφασης πάνω στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

  1. Έγκριση ή μη του από 15.02.2023 Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ), για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια εξοπλισμού Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης», προϋπολογισμού 58.199,40 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 199/2022.
  2. Έγκριση ή μη των από 27.01.2023 & 15.02.2023 Πρακτικών Ι & ΙΙ της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ), για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια και επισκευή ελαστικών οχημάτων και μηχανημάτων έργου Δήμου Κοζάνης», προϋπολογισμού 317.250,80 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 195/2022.
  3. Έγκριση ή μη του από 27.01.2023 & 21.02.2023 Πρακτικών Ι & ΙΙ της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ), για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τα έτη 2023-2024», προϋπολογισμού 379.049,03 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 193/2022.
  4. Έγκριση ή μη του από 17.02.2023 Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ) για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Συντήρηση Δημοτικού Οδικού Δικτύου 2022 & 2023», προϋπολογισμού 800.000,00 με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 207/2022.
  5. Έγκριση ή μη του από 13.02.2023 Πρακτικού ΙΙ της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ) για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια Μουσειολογικού Εξοπλισμού Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Λίμνης Πολυφύτου στην Αιανή», προϋπολογισμού 117.800,00 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 148/2022.
  6. Έγκριση ή μη του από 17.02.2023 Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ) για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Συντήρηση τμημάτων Ε.Ο. επί των οδών Λαρίσης & Κ. Καραμανλή στην πόλη της Κοζάνης», προϋπολογισμού 930.000,00 με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 206/2022.
  7. Έγκριση ή μη του από 21.02.2023 Πρακτικού ΙΙ της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ) εκτέλεσης της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια (ΜΙΝΙΒUS) χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα», προϋπολογισμού 269.948,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 57/2022.
  8. Έγκριση ή μη του από 15.11.2022 Πρακτικού ΙΙΙ της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ) Ελέγχου Κατάθεσης των Δικαιολογητικών του προσωρινού μειοδότη και κατακύρωση των εργασιών με τίτλο «Εργασιών Συντήρησης για το Δημόσιο δάσος ΚΟΥΡΙ», προϋπολογισμού 36.999,35 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 119/2022.
  9. Έγκριση ή μη τροποποίησης και διευκρίνησης της με αριθμό 727/2022 (ΑΔΑ: Ω30ΥΩΛΠ-2Φ9) απόφασης Οικονομικής Επιτροπής «περί ανακαθορισμού ή μη των τελών καθαριότητας και φωτισμού (άρθρο 4 του ν. 1080/1980), για το έτος 2023».
  10. Εξειδίκευση πίστωσης ποσού 2.000,00 ευρώ με ΦΠΑ 24%, για την προμήθεια αναμνηστικών πλακετών και αναμνηστικών συμμετοχής (εκτυπωμένα σε πάπυρο) του προγράμματος δράσεων για την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή και την εγκατάσταση προσφύγων από την Μ. Ασία στην Ελλάδα.
  11. Έγκριση ή μη γενόμενης μετακίνησης του Δημάρχου κ. Μαλούτα Λάζαρου, στην Αθήνα στις 21.02.2023.
  12. Έγκριση ή μη του από 27.01.2023 & 17.02.2023 Πρακτικών Ι & ΙΙ της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ), για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια ειδών Κρεοπωλείου, Νωπού γάλακτος αγελαδινού παστεριωμένου πλήρες, για τις ανάγκες των Π.Σ της πόλης Κοζάνης, του Π.Σ Καισαρειάς, του Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Κοζάνης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης», προϋπολογισμού 36.651,45 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 13% και αριθμό μελέτης 240/2022.
  13. Εξειδίκευση πίστωσης ποσού 900,00 ευρώ με ΦΠΑ 24%, για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος από το Κέντρο Εκπαίδευσης & Αποκατάστασης Τυφλών.
  14. Αιτήσεις – Έγγραφα- Ανακοινώσεις.

Α κ ρ ι β έ ς Α ν τ ί γ ρ α φ ο
Κοζάνη, 24 Φεβρουαρίου 2023

              Γρηγοριάδης  Ιωάννης    Ο Πρόεδρος

Οικονομικής Επιτροπής

Μαλούτας Ν. Λάζαρος
Δήμαρχος Κοζάνης

Tags: ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Previous Post

Κοζάνη: Επανέρχεται το θέμα των κοινόχρηστων χώρων στη συνεδρίαση της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου 2023

Next Post

Ευχαριστήριο από το Φανό «Αριστοτέλης»

Next Post

Ευχαριστήριο από το Φανό «Αριστοτέλης»

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Πτολεμαΐδα: Νεκρή 90χρονη μετά από φωτιά σε διαμέρισμα
  • Πελεκάνος: Καθαρίστηκε το πέτρινο γεφύρι
  • Νεάπολη: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο χορωδιακό αντάμωμα. Βίντεο και φωτογραφίες
  • Επίδομα θέρμανσης: Η νέα “ευκαιρία” για τους δικαιούχους
  • Νέα απάτη με παραπλανητικό email από την ΕΛΑΣ – Τι να προσέξουν οι πολίτες

Πρόσφατα σχόλια

  1. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  2. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
  3. Η Εμπειρία Διακοπών που Συνεχίζεται στο Σπίτι - SieraFM στο Παρουσίαση των Βιβλίων του Δημήτρη Χριστόπουλο, “Ταξίδι στο Κράτος” και “Χρόνια Δοκιμασίας”
  4. Νεότερες πληροφορίες για την 59χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο οικοδομής στην Πτολεμαΐδα - SieraFM στο Σοκ στην Πτολεμαΐδα: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε ακάλυπτο οικοδομής
  5. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr