• Latest

Δημοπρασία Μαρτίου Saga Furs: Πουλήθηκε αριθμός-ρεκόρ μινκ γουνοδερμάτων σε αυξημένα επίπεδα τιμών

17 Μαρτίου 2023
κτηνοτροφια προβατα

Πιθανό κρούσμα ευλογιάς στην Π.Ε. Κοζάνης – Σε συναγερμό οι αρχές

2 Οκτωβρίου 2025
Σοφία Ζαχαράκη

Έκτακτη χρηματοδότηση 315.000 ευρώ για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

2 Οκτωβρίου 2025
Το 9ο Συμπόσιο Λογοτεχνίας στην Κοζάνη στις  13-19 Οκτωβρίου με τιμώμενο πρόσωπο τον συγγραφέα και Πρόεδρο της Εθνικής Βιβλιοθήκης Ελλάδος, Σταύρο Ζουμπουλάκη

Το 9ο Συμπόσιο Λογοτεχνίας στην Κοζάνη στις  13-19 Οκτωβρίου με τιμώμενο πρόσωπο τον συγγραφέα και Πρόεδρο της Εθνικής Βιβλιοθήκης Ελλάδος, Σταύρο Ζουμπουλάκη

2 Οκτωβρίου 2025
 34η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

48η  συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

2 Οκτωβρίου 2025
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)

Δήμος Κοζάνης: Παράταση ηλεκτρονικών αιτήσεων έως την Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2025 για υποψήφιους λαμπαδηδρόμους των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

2 Οκτωβρίου 2025
Πτολεμαΐδα: Θανατηφόρο τροχαίο – Νεκρός ο 19χρονος συνεπιβάτης δικύκλου

Ένας νεκρός και δύο βαριά τραυματίες στη Δυτική Μακεδονία το Σεπτέμβριο

2 Οκτωβρίου 2025
Ευλογιά προβάτων: Στο μικροσκόπιο η προέλευση των κρουσμάτων – Τα μέτρα που ελήφθησαν

Πασχάλης Χαρούμενος: Δημιουργία σταθμών απολύμανσης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

2 Οκτωβρίου 2025
Το Ιστορικό Σουηδικό Σχολείο Υφαντουργίας στη Βλάστη επαναλειτουργεί από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Εορδαία: Στη Βλάστη η Λίνα Μενδώνη

2 Οκτωβρίου 2025
Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Δήμος Κοζάνης: Ψηφιακή Θυρίδα Οικονομικής Υπηρεσίας – Ταυτοποιηθείτε για άμεση πρόσβαση στα έγγραφά σας

2 Οκτωβρίου 2025
σκυλος αδεσποτα

Τα αδέσποτα που φιλοξενούνται στο κυνοκομείο χρειάζονται ζεστασιά για το χειμώνα

2 Οκτωβρίου 2025

Ακύρωση συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου.

2 Οκτωβρίου 2025
Δήμος Γρεβενών: Την Μ. Πέμπτη η διεξαγωγή της Λαϊκής Αγοράς.

Δήμος Γρεβενών: Κανονικά η Διεξαγωγή της Λαϊκής Αγοράς την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου.

2 Οκτωβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δημοπρασία Μαρτίου Saga Furs: Πουλήθηκε αριθμός-ρεκόρ μινκ γουνοδερμάτων σε αυξημένα επίπεδα τιμών

sierafm by sierafm
17 Μαρτίου 2023
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
0
SHARES
5
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δημοπρασία Μαρτίου 2023, εκθέσεις και δημοσιεύσεις χρηματιστηρίου

 Ημέρα 9η, Έκδοση Χρηματιστηρίου / 15 Μαρτίου 2023 στις 18.20 EET

Η αξία των γουνοδερμάτων της διαμεσολάβησης της Saga Furs στη δημοπρασία του Μαρτίου, ανήλθε στα 147 εκατομμύρια ευρώ.

Η δημοπρασία γουνοδερμάτων της Saga Furs ολοκληρώθηκε σήμερα με την πώληση δερμάτων αλεπούς. Περισσότεροι από 230 αγοραστές συμμετείχαν στη δημοπρασία και οι περισσότερες από τις πωλήσεις πραγματοποιήθηκαν από την κύρια αγορά της εταιρείας, την Κίνα. Έγιναν επίσης αγορές από τη Νότια Κορέα, την Τουρκία, την Ελλάδα και, για ορισμένους τύπους γουνοδερμάτων, από την ευρωπαϊκή βιομηχανία μόδας.

Από τα 5 εκατομμύρια μινκ που προσφέρθηκαν στη δημοπρασία, πουλήθηκε το 85% και από τα 450.000 γουνοδέρματα αλεπούς και Finnraccoon πουλήθηκε το 95%. Η αξία των πωλήσεων της Saga Furs ανήλθε στα 147 εκατομμύρια ευρώ (3–4/2022: 31 εκατομμύρια ευρώ και 3/2021: 104 εκατομμύρια ευρώ). Η αξία των πωλήσεων αυξήθηκε λόγω της αύξησης του αριθμού των γουνοδερμάτων που πουλήθηκαν, καθώς και της αύξησης των τιμών. Από τα 250.000 γουνοδέρματα blue fox που προσφέρθηκαν, πουλήθηκε το 100%. Η μέση αύξηση της τιμής από τη δημοπρασία του Σεπτεμβρίου ήταν σχεδόν +10%, τόσο για τα μινκ όσο και για τις αλεπούδες.

«Ο αριθμός των γουνοδερμάτων που προσφέρθηκαν σε αυτή τη δημοπρασία ήταν ο μεγαλύτερος που έχει προσφερθεί σε δημοπρασία Μαρτίου. Μετά την άρση των περιορισμών της πανδημίας, οι Κινέζοι συμμετείχαν ενεργά στη δημοπρασία και αγόρασαν σημαντικά μεγαλύτερο αριθμό δερμάτων από ό,τι συνήθως αγοράζουν τον Μάρτιο. Αυτό δείχνει ότι η αγορά ανακάμπτει και πως η ζήτηση για πιστοποιημένα γουνοδέρματα εξακολουθεί να υπάρχει μετά τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας. Τα αποτελέσματα ενισχύουν την αυτοπεποίθηση σε ολόκληρο τον κλάδο της γούνας και δίνουν ελπίδα ότι οι τιμές θα επιστρέψουν σε κερδοφόρα επίπεδα», λέει ο κ.Markus Gotthardt, Διευθύνων Σύμβουλος της Saga Furs.

Η πρώτη δημοπρασία του οικονομικού έτους είναι μια πολλά υποσχόμενη αρχή για το υπόλοιπο της σεζόν. Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους ξανά τον Ιούνιο.

Η εταιρεία θα διοργανώσει την επόμενη δημοπρασία τον Ιούνιο του 2023.

Το Blue Fox Top Lot αγοράστηκε από τον Warren Hodges για λογαριασμό της Haining Fengniao International Company για την Qianshunzi Fur, fashion brand στην Κίνα.

Ημέρα 8η / 14 Μαρτίου 2023

Η δημοπρασία της Saga Furs συνεχίστηκε σήμερα με την προσφορά 165,000 γουνοδερμάτων fox.

  • Η συλλογή των Blue Shadow fox πουλήθηκε σε ποσοστό σχεδόν 90% σε σταθερές τιμές.
  • Η συλλογή των Blue Frost fox πουλήθηκε σε ποσοστό σχεδόν 100% κάτω από έντονο ανταγωνισμό σε καθαρά αυξημένες τιμές.
  • Η συλλογή των Golden Island fox πουλήθηκε κατά 75% σε σταθερές τιμές.
  • Η συλλογή των Silver fox πωλήθηκε κατά 95% σε αυξημένες τιμές.
  • Η Κίνα και η Τουρκία ήταν οι κύριες αγοράστριες χώρες κατά την διάρκεια της ημέρας, με υποστήριξη από την Νότιο Κορέα.

Η δημοπρασία του Μαρτίου ολοκληρώνεται αύριο με την προσφορά 250.000 δερμάτων blue fox.

 Ημέρα 7η, Έκδοση Χρηματιστηρίου / 13 Μαρτίου 2023 στις 16.15 EET

Στη δημοπρασία Saga Furs πουλήθηκε ένας αριθμός ρεκόρ μινκ γουνοδερμάτων σε αυξημένα επίπεδα τιμών.

Η δημοπρασία των μινκ της Saga Furs ολοκληρώθηκε σήμερα Δευτέρα 13 Μαρτίου με πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα. Στη δημοπρασία συμμετείχαν 220 αγοραστές και οι περισσότερες από τις πωλήσεις πραγματοποιήθηκαν από την κύρια αγορά της εταιρείας, την Κίνα. Έγιναν επίσης αγορές από τη Νότιο Κορέα, την Τουρκία, την Ελλάδα και, για ορισμένους τύπους γουνοδερμάτων, από την ευρωπαϊκή βιομηχανία μόδας.

Από τα 5 εκατομμύρια βιζόν που προσφέρθηκαν στη δημοπρασία, πουλήθηκε το 85%. Στους περισσότερους τύπους γουνοδερμάτων, το επίπεδο τιμών ήταν υψηλότερο από ό,τι στη δημοπρασία του Σεπτεμβρίου, με μέση αύξηση 10%.

«Οι Κινέζοι πελάτες μας μπόρεσαν επιτέλους να συμμετάσχουν στη δημοπρασία μας στη Βάνταα και ο ανταγωνισμός για τα γουνοδέρματα ήταν τόσο καλός όσο και πριν από την πανδημία. Η δημοπρασία των μινκ ξεπέρασε τις προσδοκίες μας σε όγκους πωλήσεων, αλλά το επίπεδο των τιμών δεν επαρκεί ακόμη για τους εκτροφείς, μετά από τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που προκλήθηκαν από την πανδημία. Η ζήτηση για όλους τους τύπους γουνοδερμάτων ήταν καλή, γεγονός που υποδηλώνει ότι η αγορά των μινκ ανακάμπτει και πως υπάρχει ζήτηση για πιστοποιημένα γουνοδέρματα που παράγονται στις δυτικές χώρες», λέει ο κ.Markus Gotthardt, Διευθύνων Σύμβουλος της Saga Furs.

«Εκτός από την πιστοποίηση, τα δυτικά fashion labels απαιτούν διαφάνεια και ιχνηλασιμότητα σε όλη την αξιακή αλυσίδα της γούνας. Στα πλαίσια της δημοπρασίας, ανακοινώσαμε τη λύση Saga Trac, η οποία είναι η πρώτη, εμπορικά έτοιμη και επεκτάσιμη λύση ιχνηλασιμότητας για τη βιομηχανία της μόδας».

Η δημοπρασία συνεχίζεται μέχρι την Τετάρτη 15 Μαρτίου με την πώληση γουνοδερμάτων Finnraccoon και Fox. Μετά την ολοκλήρωση της δημοπρασίας, η εταιρεία θα εκδώσει χρηματιστηριακή ανακοίνωση για το σύνολο της δημοπρασίας.

Ημέρα 7η / 13 Μαρτίου 2023

Κατά την τελευταία ημέρα της δημοπρασίας των μινκ, προσφέραμε 147.000 θηλυκά γουνοδέρματα Mahogany, 105.000 γουνοδέρματα Silver Cross καθώς και μικρότερες ποσότητες διαφόρων άλλων τύπων Cross. Επιπλέον, προσφέραμε 32.000 γουνοδέρματα Finnraccoon.

– Η συλλογή Mahogany πωλήθηκε κατά 80% σε αυξημένες τιμές.

– Οι συλλογές των τύπων Black, Brown και Silver Cross πωλήθηκαν 100% σε σαφώς αυξημένες τιμές.

– Τα γουνοδέρματα Finnraccoon πωλήθηκαν σχεδόν στο 100% σε σαφώς αυξημένες τιμές.

– Οι περισσότεροι ενεργοί αγοραστές σήμερα προέρχονταν από την Κίνα, με καλή υποστήριξη από τη Νότια Κορέα, την Τουρκία και την Ελλάδα

Το Finnraccoon Top Lot αγοράστηκε από τον κ.Τρύφων Δίτσιο για λογαριασμό της DTS. Τα Finnraccoons θα κατεργαστούν στην DTS και στη συνέχεια θα δωρηθούν στην Τουρκική Ομοσπονδία Γούνας, η οποία θα οργανώσει μια μικρή δημοπρασία φιλανθρωπικού σκοπού υπέρ των θυμάτων του πρόσφατου σεισμού.

«Εκ μέρους της Τουρκικής Ομοσπονδίας Γούνας και όλου του κόσμου στην Τουρκία, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που νιώθετε τον πόνο μας και μας βοηθάτε στις προσπάθειες ανάκαμψης της πληγείσας περιοχής». – Κ. Yusuf Doganay, Αντιπρόεδρος της Τουρκικής Ομοσπονδίας Γούνας.

Αύριο θα προσφέρουμε Blue Shadow, Blue Frost, Silver και Golden Island Fox. Την Τετάρτη θα ολοκληρώσουμε τη δημοπρασία με την πώληση των Blue Fox.


6
η ημέρα / 12 Μαρτίου 2023

Σήμερα προσφέρθηκαν ένα εκατομμύριο θηλυκά Brown μινκ καθώς και αρσενικά Mahogany.

  • Η συλλογή των Classic Mahogany πωλήθηκε σε ποσοστό σχεδόν 100% σε σαφώς αυξημένες τιμές και τα Velvets πωλήθηκαν σε ποσοστό 80% σε σταθερές τιμές.
  • Η συλλογή των Classic Brown πωλήθηκε σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80% και τα Brown Velvets πωλήθηκαν σε ποσοστό 90% , και τα δύο σε αυξημένες τιμές.
  • Οι κύριοι αγοραστές ήταν από την Κίνα, με ισχυρή υποστήριξη από την Νότιο Κορέα.

Η δημοπρασία μινκ ολοκληρώνεται αύριο με την προσφορά θηλυκών Mahogany, καθώς και διαφόρων τύπων Cross. Το απόγευμα θα προσφερθούν γουνοδέρματα Finnraccoon. Η δημοπρασία συνεχίζεται μέχρι την Τετάρτη 15 Μαρτίου με αλεπούδες.

5η ημέρα / 11 Μαρτίου 2023

Η πέμπτη μέρα της δημοπρασίας μινκ της Saga Furs συνεχίστηκε με την προσφορά ενός εκατομμυρίου Brown αρσενικών.

• Η συλλογή των Classic Brown πωλήθηκε κατά 95% σε σαφώς αυξημένες τιμές και κάτω από ισχυρό ανταγωνισμό.

• Η συλλογή Velvet Brown πωλήθηκε κατά 85% σε σταθερές τιμές.

• Η Κίνα ήταν η κυρίαρχη αγορά κατά τη διάρκεια της ημέρας, με καλή υποστήριξη από τη Νότια Κορέα και την Τουρκία.

Η δημοπρασία μινκ συνεχίζεται για δύο ακόμη μέρες. Αύριο η προσφορά αποτελείται από ένα εκατομμύριο θηλυκά Brown, καθώς και αρσενικά Mahogany.

4η ημέρα / 10 Μαρτίου 2023

Σήμερα, η προσφορά της δημοπρασίας Μαρτίου της Saga Furs, αποτελούνταν στην πλειοψηφία της από Black μινκ, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής Royal Black καθώς και μικρότερες ποσότητες άλλων τύπων μινκ.

  • Η Βορειοαμερικάνικη συλλογή των Black μινκ πουλήθηκε σε ποσοστό σχεδόν 90% και σε σταθερές τιμές.
  • Η Ευρωπαϊκή συλλογή των Black μινκ πέτυχε αυξημένες τιμές. Τα Classics πωλήθηκαν σε πoσοσοτό 100% και τα Velvets σε ποσοστό 60%.
  • Η συλλογή των θηλυκών Palomino πέτυχε αυξημένες τιμές. Τα Velvets πωλήθηκαν 100% και τα Classics πωλήθηκαν 75%.
  • Κύριοι αγοραστές ήταν η Κίνα με υποστήριξη από την Κορέα και την Τουρκία.

Αύριο Σάββατο θα δημοπρατήσουμε ένα εκατομμύριο αρσενικά Brown mink.

Saga Furs

3η ημέρα / 9 Μαρτίου 2023

Η τρίτη ημέρα της δημοπρασίας ήταν επιτυχημένη με καλό ανταγωνισμό σε όλους τους τύπους μινκ που προσφέρθηκαν κατά την διάρκεια της ημέρας.

  • Η συλλογή των 500,000 θηλυκών Silverblue πουλήθηκε σε ποσοστό σχεδόν 100%, σε σαφώς αυξημένες τιμές.
  • Η Βορειοαμερικάνικη συλλογή των Sapphires, Violets και Blue Iris πωλήθηκε σε ποσοστό 100% σε σαφώς αυξημένες τιμές.
  • Τα αρσενικά Classic Palomino πωλήθηκαν σε ποσοστό 65% ενώ τα Velvets πωλήθηκαν σε ποσοστό 100%, και τα δύο σε καθαρά αυξημένες τιμές.
  • Κυρίαρχη αγορά ήταν η Κίνα με έντονη υποστήριξη από την Νότιο Κορέα και την Τουρκία.
  • Το Top Lot των θηλυκών Velvet Silverblue αγόρασε ο DS Kim, ιδιοκτήτης της Ds FURS από την Κορέα.

Η δημοπρασία συνεχίζεται αύριο με θηλυκά Palomino, Black mink και ROYAL BLACK mink από την Βορειοαμερικάνικη συλλογή.

2η ημέρα / 8 Μαρτίου 2023

Κατά την δεύτερη ημέρα της δημοπρασίας προσφέρθηκαν 500,000 αρσενικά Silverblue μινκ.

  • Η συλλογή των Silverblue πωλήθηκε σε ποσοστό 95% σε αυξημένες τιμές.
  • Η Κίνα ήταν η κυρίαρχη αγορά κατά την διάρκεια της ημέρας, με καλή υποστήριξη από την Βόρεια Κορέα και την Τουρκία.

Η δημοπρασία των μινκ συνεχίζεται αύριο με την προσφορά θηλυκών Silverblue, αρσενικών Palomino males και Βορειοαμερικάνικων Sapphire, Violet και Blue Iris mink.

1η ημέρα / 7 Μαρτίου 2023

Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που σας βλέπουμε όλους εδώ! Με αυτά τα λόγια, ο Διευθυντής Πωλήσεων κ.Mikko Hovén άνοιξε τη δια ζώσης δημοπρασία μας για τον Μάρτιο. Κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας των 9 ημερών, η Saga Furs θα προσφέρει 5 εκατομμύρια μινκ και 410.000 αλεπούδες σε περισσότερους από 200 εγγεγραμμένους αγοραστές από όλες τις κύριες αγορές.

  • Σήμερα πωλήθηκαν 450,000 White και 233,000 Pearl mink γουνοδέρματα.
  • Η intersorted συλλογή των classic White μινκ πωλήθηκε εξ ολοκλήρου σε τιμές αυξημένες κατά 10% από τα επίπεδα Σεπτεμβρίου.
  • Η Intersorted συλλογή των velvet White πωλήθηκε σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80% σε αυξημένες τιμές.
  • Η Βορειοαμερικάνικη συλλογή των 42,000 White μινκ, πωλήθηκε σε ποσοστό 25%.
  • Η συλλογή των Pearl πωλήθηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου σε σαφώς αυξημένες τιμές σε σχέση με τα επίπεδα Σεπτεμβρίου.
  • Σήμερα, οι κύριοι αγοραστές ήταν από την Κίνα, Βόρειο Κορέα και Τουρκία.
  • Η δημοπρασία συνεχίζεται αύριο με την πώληση αρσενικών Silverblue mink.

Το top lot των θηλυκών White velvet αγοράστηκε από τον Shin Kosmisch για λογαριασμό της Shi Ti Fur, Κίνα.

Tags: SAGA FURS
Previous Post

Συνέδριο στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος PISTE στο Δήμο Βοΐου

Next Post

Ο  υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, Γιάννης Κοκκαλιάρης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης

Next Post

Ο  υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, Γιάννης Κοκκαλιάρης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Πιθανό κρούσμα ευλογιάς στην Π.Ε. Κοζάνης – Σε συναγερμό οι αρχές
  • Έκτακτη χρηματοδότηση 315.000 ευρώ για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
  • Το 9ο Συμπόσιο Λογοτεχνίας στην Κοζάνη στις  13-19 Οκτωβρίου με τιμώμενο πρόσωπο τον συγγραφέα και Πρόεδρο της Εθνικής Βιβλιοθήκης Ελλάδος, Σταύρο Ζουμπουλάκη
  • 48η  συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
  • Δήμος Κοζάνης: Παράταση ηλεκτρονικών αιτήσεων έως την Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2025 για υποψήφιους λαμπαδηδρόμους των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Πρόσφατα σχόλια

  1. ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ στο Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Δημήτρη (Τάκη) Τσιώνα στη Χρυσαυγή Βοΐου
  2. C.A.SAMPSONIDIS στο Δυο αγρότες από Γρεβενά και Βόιο φέρονται εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
  3. Κωστας στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  4. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  5. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr