• Latest
ταξιδι διακοπες

Έγραψε αρνητικό σχόλιο για την εξυπηρέτηση ξενοδοχείου στο Πήλιο και καλείται να πληρώσει 14.000€

18 Ιουνίου 2023
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Φλώρινα: Δύο συλλήψεις για κλοπή σιδήρων από κατάστημα αξίας 4.500 ευρώ

6 Ιουνίου 2025
εξετασεις, σχολειο

Επεισόδιο σε εξεταστικό κέντρο για τις Πανελλήνιες – Συνελήφθη διευθύντρια

6 Ιουνίου 2025
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Καταγγελία: Ρολόι με λάθος ώρα «μηδένισε» μαθητή στις Πανελλήνιες

6 Ιουνίου 2025
βαπτιση

Viral βίντεο με νονά που άρπαξαν τα μαλλιά της φωτιά από λαμπάδες – Κράτησε την ψυχραιμία της με το μωρό στην αγκαλιά

6 Ιουνίου 2025
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Κοζάνης, 38χρονος  για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Γυμνή 40χρονη γυναίκα στο κέντρο της Κοζάνης – Άμεση επέμβαση της Αστυνομίας

6 Ιουνίου 2025
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πανελλαδικές: Μαθητής εξεταζόταν την ώρα που σκοτωνόταν ο πατέρας του

6 Ιουνίου 2025
Συλλυπητήρια από το σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ” για τον Πενταλοφίτη μάστορα Κώστα Ταρνανά

Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου για την απώλεια του Γιώργου Πουλιόπουλου

6 Ιουνίου 2025
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: Ο τιμωρητικός χαρακτήρας του νέου Κ.Ο.Κ. δεν θα οδηγήσει στην βελτίωση της οδικής ασφάλειας

6 Ιουνίου 2025
Πρόγραμμα “Μαριέττα Γιαννάκου”:  Εντός του Ιουνίου ξεκινούν εργασίες  ανακαίνισης και αναβάθμισης του 1ου Ημερήσιου Γυμνασίου Γρεβενών

Πρόγραμμα “Μαριέττα Γιαννάκου”:  Εντός του Ιουνίου ξεκινούν εργασίες  ανακαίνισης και αναβάθμισης του 1ου Ημερήσιου Γυμνασίου Γρεβενών

6 Ιουνίου 2025
Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δ. Μακεδονίας και το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση του έργου “RRI-LEADERS: Leadership for Territorial Development through Responsible Science and Innovation”

Ψήφισμα της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας για την γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού

6 Ιουνίου 2025
Επιμελητήριο  Κοζάνης: Ολοκλήρωση  δράσης  επιμόρφωσης  στον  τομέα  πωλήσεων & εξυπηρέτησης

Επιμελητήριο  Κοζάνης: Ολοκλήρωση  δράσης  επιμόρφωσης  στον  τομέα  πωλήσεων & εξυπηρέτησης

6 Ιουνίου 2025
Λάζαρος Γκερεχτές: Προχωρά η κατασκευή κόμβων στη Μπάρα Σιάτιστας.  Φωτογραφίες

Λάζαρος Γκερεχτές: Προχωρά η κατασκευή κόμβων στη Μπάρα Σιάτιστας. Φωτογραφίες

6 Ιουνίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 6 Ιουνίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Έγραψε αρνητικό σχόλιο για την εξυπηρέτηση ξενοδοχείου στο Πήλιο και καλείται να πληρώσει 14.000€

sierafm by sierafm
18 Ιουνίου 2023
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ταξιδι διακοπες
0
SHARES
458
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ένα ζευγάρι από μεγάλη πόλη της Ελλάδας, μαζί με τους φίλους τους θέλησαν να περάσουν προ μηνών, 4 ημέρες στο Πήλιο, για να ξεκουραστούν και να δουν τις ομορφιές της περιοχής. Προσπάθησαν να κάνουν κράτηση σε ξενοδοχείο, ωστόσο μπήκαν σε μια ιδιαίτερη περιπέτεια, με αποτέλεσμα να βρεθούν στο μάτι του κυκλώνα, καθώς για μία αρνητική κριτική που έγραψαν, εξαιτίας της εξυπηρέτησης και της συνεννόησης με το κατάλυμα, όπως αναφέρουν, βρέθηκαν να τους έχουν μηνύσει και να τους ζητούν και 14.000 ευρώ!

Όλα ξεκίνησαν στο τέλος Δεκεμβρίου 2022 όταν το ζευγάρι μαζί με δύο φίλους τους αποφάσισαν να επισκεφθούν τον Φεβρουάριο το Πήλιο. Είδαν πολλά καταλύματα, όμως η γνώμη των φίλων έκλινε προς ένα. Η σύζυγος του ζευγαριού ήταν εκείνη που πήρε τηλέφωνο στο ξενοδοχείο, προκειμένου να ενημερωθεί για τις τιμές των καταλυμάτων αλλά και για το εάν υπήρχαν κενές ημερομηνίες.
Στην τηλεφωνική επικοινωνία με το ξενοδοχείο η κυρία ανέφερε πως θα επιθυμούσε δύο δίκλινα δωμάτιο, εκ των οποίων το ένα θα πληρώνοντας με πρόγραμμα τουρισμού. Όπως ανέφερε ο σύζυγός της στο magnesianews.gr ενημερώθηκε πως υπήρχαν διαθέσιμες οι ημερομηνίες που επιθυμούσε και το κόστος θα ήταν 130 ευρώ με μία έξτρα παροχή και 120 ευρώ χωρίς αυτή.

Για να γίνει η κράτηση έπρεπε οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν email για την επιβεβαίωση αλλά και για να ενημερωθούν που θα πρέπει να καταβάλουν τα χρήματα. Την ίδια ημέρα στάλθηκε το email από το ενδιαφερόμενο ζευγάρι, όμως δεν έλαβε καμία απάντηση. Τρεις ημέρες μετά τηλεφώνησε πάλι η κυρία στο ξενοδοχείο και υπάλληλος την ενημέρωσε ότι το κόστος ήταν 110 ευρώ το δίκλινο.

Η κυρία ενημέρωσε πως είχε επικοινωνήσει ξανά τηλεφωνικά, είχε στείλει και email και αφενός την ενημέρωσαν για διαφορετική τιμή, αφετέρου δεν της είχαν απαντήσει στο email, ζητώντας να μάθει τι επιτέλους ισχύει για τις τιμές. Η υπάλληλος ενημέρωσε ότι το email έχει παραληφθεί και θα ενημέρωνε τον υπεύθυνο για να επικοινωνήσει και να συνεννοηθούν. Μάταια όμως, μετά από δύο ημέρες η ενδιαφερόμενη για την κράτηση κυρία πήρε ξανά τηλέφωνο και μίλησε με τον υπεύθυνο και την ενημέρωσε ότι το δίκλινο θα κοστίσει 120 ευρώ και μάλιστα, όπως επισημαίνουν οι καταγγέλλοντες στο magnesianews.gr, σε έντονο ύφος. Τότε η κυρία ρώτησε για ποιον λόγο τρεις διαφορετικοί άνθρωποι της δίνουν τρεις διαφορετικές τιμές, δεν της απαντούν στο email που εκείνοι ζήτησαν και περνούν οι ημέρες και εκτίθεται και η ίδια με σειρά της στους φίλους της και η απάντηση που πήρε ήταν …«αν σας αρέσει»!

Το βράδυ εκείνης της ημέρας η κυρία έγραψε μία κριτική στο διαδίκτυο, με το επώνυμό της για την εξυπηρέτηση που είχε από το ξενοδοχείο και στο magnesianews.gr ξεκαθάρισε πως αυτό έγινε όχι για το κόστος του δωματίου, αλλά για το γεγονός της μη ουσιαστικά εξυπηρέτησης, της μη απάντησης στα email και των συνεχών διαφορετικών τιμών.

Αμέσως, μόλις έγινε το σχόλιο, το ξενοδοχείο απάντησε με τον υπεύθυνο να στέλνει και sms και email στην κυρία να κατεβάσει το αρνητικό σχόλιο καθώς θα κατέθετε αγωγή. Εκείνη δεν το έπραξε και μετά από λίγο καιρό κι αφού οι άνθρωποι με την παρέα τους έκλεισαν αμέσως σε άλλο ξενοδοχείο του Πηλίου και ευχαριστήθηκαν το ταξίδι τους, έλαβαν αγωγή, με το ξενοδοχείο να ζητά 14.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση, εφόσον η κυρία δεν έμεινε στο ξενοδοχείο και δεν γνώρισε από κοντά τις παροχές του!

Φυσικά το ζευγάρι απευθύνθηκε και στον ΕΟΤ και τώρα, όπως σημείωσε στο magnesianews.gr θα πρέπει τον Ιούλιο να στείλει απάντηση στην αγωγή, να καταβάλει 300 ευρώ για το παράβολο, να προσλάβει δικηγόρο και όταν οριστεί δικάσιμος να έρθει στον Βόλο, καταβάλλοντας φυσικά και τα έξοδα!
Από την πλευρά του το ξενοδοχείο, στην αγωγή του υπογραμμίζει ότι η απάντηση στο email δεν έγινε λόγω φόρτου εργασίας, ενώ για τη δεύτερη τηλεφωνική επικοινωνία ισχυρίζεται ότι υπάλληλος ενημέρωσε ότι θα επικοινωνήσει ο υπεύθυνος για να ενημερώσει το ζευγάρι. Η τρίτη τηλεφωνική επαφή έγινε από τον υπεύθυνο, ο οποίος τηλεφώνησε στην κυρία που είχε αφήσει τα στοιχεία της και την ενημέρωσε για την τιμή, με την ίδια, όπως σημειώνεται στην

αγωγή, να σημειώνει ότι η τιμή δεν ήταν η ίδια που της δόθηκε κατά την πρώτη της επαφή με το κατάλυμα, με το κατάλυμα να σημειώνει ότι ο ισχυρισμός της κυρίας ήταν ψευδής. Παράλληλα, από μεριάς του ξενοδοχείου, σε ότι αφορά την κακή κριτική που έγινε, επέλεξε αρχικά να διευθετήσει το ζήτημα και ζήτησε από την κυρία να «κατεβάσει» το σχόλιό της, πράγμα που δεν έπραξε για τον λόγο αυτό προχώρησε στην αγωγή, καθώς το αρνητικό σχόλιο είναι ζημιογόνο για την επιχείρηση.

Δήμητρα Παλαιοδημοπούλου

Πηγή: magnesianews.gr

Tags: ΔΙΑΚΟΠΕΣμηνυση
Previous Post

Αμανατίδης – Πρώιου: Περιοδεία στο Τσοτύλι

Next Post

Πανελλαδικές 2023: Οι παράγοντες που επηρεάζουν τις βάσεις εισαγωγής και οι εκτιμήσεις των βαθμολογητών

Next Post
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πανελλαδικές 2023: Οι παράγοντες που επηρεάζουν τις βάσεις εισαγωγής και οι εκτιμήσεις των βαθμολογητών

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • Φλώρινα: Δύο συλλήψεις για κλοπή σιδήρων από κατάστημα αξίας 4.500 ευρώ
  • Επεισόδιο σε εξεταστικό κέντρο για τις Πανελλήνιες – Συνελήφθη διευθύντρια
  • Καταγγελία: Ρολόι με λάθος ώρα «μηδένισε» μαθητή στις Πανελλήνιες
  • Viral βίντεο με νονά που άρπαξαν τα μαλλιά της φωτιά από λαμπάδες – Κράτησε την ψυχραιμία της με το μωρό στην αγκαλιά
  • Γυμνή 40χρονη γυναίκα στο κέντρο της Κοζάνης – Άμεση επέμβαση της Αστυνομίας

Πρόσφατα σχόλια

  1. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  2. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  3. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
  4. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ στο Ο Δήμος Κοζάνης απαγορεύει ποδήλατα, πατίνια & μπάλες στην κεντρική πλατεία
  5. Νικοςασπραδακης ετών 80 στο Μπαράζ Ανόδου: Ο Εορδαϊκός ξανά στη Γ’ Εθνική
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr