• Latest
δημαρχειο κοζανης

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης, την Τετάρτη 7/2

5 Φεβρουαρίου 2024
Τα Σούρουβα στη Σιάτιστα. Άναψαν οι κλαδαριές για την υποδοχή του νέου έτους.  Βίντεο και φωτογραφίες

Τα Σούρουβα στη Σιάτιστα. Άναψαν οι κλαδαριές για την υποδοχή του νέου έτους. Βίντεο και φωτογραφίες

31 Δεκεμβρίου 2025
Αρτηριακή Αγγειοπλαστική και Ενδοπρόθεση. Επιμελείται ο Γιώργος Ζιμπιλίδης, ΑγγειοΕπεμβατικός Ακτινολόγος

Στο Ιατρείο Υπερήχων Γ. Ζιμπιλίδη, ο Ιατρός Ελευθεριάδης Νικόλαος Ειδικός Γαστρεντερολόγος την Τρίτη 20 Ιανουαρίου

30 Δεκεμβρίου 2025
Τα Σούρουβα στο Μικρόκαστρο. Βίντεο και φωτογραφίες

Τα Σούρουβα στο Μικρόκαστρο. Βίντεο και φωτογραφίες

30 Δεκεμβρίου 2025
Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δ. Μακεδονίας και το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση του έργου “RRI-LEADERS: Leadership for Territorial Development through Responsible Science and Innovation”

ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας: Συλλυπητήριο Μήνυμα για τον Κοσμά Πουγαρίδη

30 Δεκεμβρίου 2025
Αδράνεια καταλογίζει στην Περιφερειακή Αρχή ο Γιώργος Κασαπίδης

Κασαπίδης: Καθυστέρηση ή αδιαφορία για την υλοποίηση από την Περιφερειακή αρχή Αμανατίδη, σημαντικών για την αγροτική ανάπτυξη έργων αρδευτικών δικτύων, στο Δήμο Βοΐου

30 Δεκεμβρίου 2025
Πένθος

Καλλιόπη Βέττα: Θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του συντρόφου μας Γιώργου Διαμαντόπουλου

30 Δεκεμβρίου 2025
Συλλυπητήρια από το σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ” για τον Πενταλοφίτη μάστορα Κώστα Ταρνανά

Το Επιμελητηριο Κοζάνης εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του συναδέλφου και Εκδότη Κοσμά Πουγαρίδη

30 Δεκεμβρίου 2025
Γιορτές Πεζόδρομου στην Καστοριά: Street Saxophone Music

Γιορτές Πεζόδρομου στην Καστοριά: Street Saxophone Music

30 Δεκεμβρίου 2025
Πάτρα: Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για το 2,5 μηνών βρέφος –   Οι άλλες τρείς υποθέσεις που έχουν μπει στο κάδρο

Ιατροί Ειδικότητας στο Κ.Υ. Τσοτυλίου

30 Δεκεμβρίου 2025
Δήμος Βοΐου: Κανονικά η λαϊκή αγορά στο Τσοτύλι 

Δήμος Κοζάνης: Στις 5 Ιανουαρίου 2026 οι λαϊκές σε Ηπειρώτικα, Σκ΄ρκα και Κρόκο λόγω Θεοφανείων

30 Δεκεμβρίου 2025
Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης: Αγιασμός Σχολής Βυζαντινής Μουσικής

Κοπή βασιλόπιτας Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου

30 Δεκεμβρίου 2025
Χρήστος Ζευκλής: Η συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του FLASH TV . Βίντεο

Χρήστος Ζευκλής: Η συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του FLASH TV . Βίντεο

30 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης, την Τετάρτη 7/2

sierafm by sierafm
5 Φεβρουαρίου 2024
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
δημαρχειο κοζανης
0
SHARES
19
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης, διά ζώσης την Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 13:00, στο Γραφείο Δημάρχου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» (ΦΕΚ 87/τ.Α), όπως ισχύει, για συζήτηση και λήψη απόφασης πάνω στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

 

1. Έγκριση ή μη σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Κοζάνης και της Ι.Μ. Σερβίων & Κοζάνης για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Αντικατάσταση υδρορροής στο Κωδωνοστάσιο του αγίου Νικολάου Κοζάνης, προϋπολογισμού 8.500,00 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 3/2024- Ορισμός δύο (2) εκπροσώπων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.
2. Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου με τίτλο «Δράσεις βελτίωσης προσβασιμότητας ΑμΕΑ Δήμου Κοζάνης» προϋπολογισμού 83.000,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 226/2019.
3. Έγκριση ή μη του από 20.12.2023 Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ), για την εκτέλεση της μελέτης με τίτλο «Μελέτη Κατασκευής Κέντρου Δημιουργικής Επαναχρησιμοποίησης Υλικών», προϋπολογισμού 110.323,88 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 11/2023.
4. Έγκριση ή μη πρώτης (1ης) παράτασης παράδοσης των υλικών εκτέλεσης της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια Εξοπλισμού Τιάλειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κοζάνης», προϋπολογισμού 249.556,70 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελετών 143/2020 & 117/2022, για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών , ήτοι έως 28.03.2024.
5. Έγκριση ή μη της πρώτης (1ης) παράτασης (με αναθεώρηση) της συνολικής προθεσμίας εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Κατασκευή γηπέδου 5 Χ 5 στην Κοινότητα Ακρινής», προϋπολογισμού 112.500,00 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 221/2022, για χρονικό διάστημα τεσσάρων (4) μηνών, ήτοι έως 30.06.2024.
6. Έγκριση ή μη πέμπτης (5ης) παράτασης (με αναθεώρηση) της συνολικής προθεσμίας αποπεράτωσης του έργου με τίτλο «Υποδομές 2020 – 2021 ΔΕ Αιανής» προϋπολογισμού 120.000,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 226/2020, για χρονικό διάστημα τρεισήμισι (3,5 ) μηνών, έως 31.03.2024.
7. Έγκριση ή μη ορισμού Επιτροπών Παραλαβής (προσωρινής & οριστικής) επτά (7) έργων του Δήμου Κοζάνης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 61 του ν. 4257/2014 και των άρθρων 170 & 172 του ν. 4412/2016.
8. Έγκριση ή μη του από 13.12.2023 Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ), για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια Αστικού Εξοπλισμού Κοινόχρηστων Χώρων», προϋπολογισμού 144.670,80 ευρώ μαζί με Φ.Π.Α. 24%. Και αριθμό μελέτης 121/2023.
9. Έγκριση ή μη του από 18.01.2024 Πρακτικού ΙΙ της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ), και κατακύρωση, για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο, «Προμήθεια εξοπλισμού Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών για τις ανάγκες του Δήμου Κοζάνης», προϋπολογισμού 37.198,76 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 140/2023.
10. Έγκριση ή μη του από 25.01.2024 Πρακτικού ΙΙ της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ), και κατακύρωση, για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο, «Προμήθεια υλικοτεχνικού εξοπλισμού για τα Κ.Ε.Π Δήμου Κοζάνης στο πλαίσιο του έργου Εκσυγχρονισμός των Κ.Ε.Π», προϋπολογισμού 50.840,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 157/2023.
11. Έγκριση ή μη του από 18.01.2024 Πρακτικού ΙΙΙ της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ), και κατακύρωση, για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια Ανταλλακτικών Μεταφορικών Μέσων Δήμου Κοζάνης», προϋπολογισμού 431.401,20 ευρώ μαζί με Φ.Π.Α. 24% και με αριθμό μελέτης 108/2023.
12. Έγκριση ή μη του από 01.12.2023 Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ), για την εκτέλεση της παροχής υπηρεσίας με τίτλο με τίτλο «Συμβουλευτική, κατάρτιση και πιστοποίηση ανέργων στους τομείς προτεραιότητας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην περιοχή παρέμβασης ΕΣΒΑΑ Δήμου Κοζάνης», προϋπολογισμού 123.360,00 ευρώ μαζί με Φ.Π.Α. 24% και αριθμό μελέτης 101/2023.
13. Έγκριση ή μη διορισμού πληρεξουσίου δικηγόρου για την άσκηση αίτησης ακύρωσης και αναστολής ενώπιον του ΣτΕ, κατά των με αριθμό α) 108159/15.12.2023 & β) 108153/15.12.2023 αποφάσεων του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, κατά τις διατάξεις του άρθρου 38 του ν. 4819/2021, από κοινού με την Κ.Ε.Δ.Ε.
14. Γνωμοδότηση για έγκριση ή μη αιτήματος της Δ/νσης Περιβάλλοντος του Δήμου για κοπή επτά (7) δένδρων σε διάφορες περιοχές του Δήμου Κοζάνης ήτοι:

Ø  Ενός (1) δένδρου στη Δημοτική Κοινότητα Πρωτοχωρίου

Ø  Δύο (2) δένδρων στη Δημοτική Κοινότητα Κοζάνης.

Ø  Τριών (3) δένδρων στη Δημοτική Κοινότητα Αιανής.

Ø   Ενός (1) δένδρου στη Δημοτική  Κοινότητα Χρωμίου.

 

15. Έγκριση ή μη σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Κοζάνης και της ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε. με τίτλο «Υλοποίηση Πιλοτικού Προγράμματος Κυκλικής Διαχείρισης Αστικών Υγρών Αποβλήτων στις Π.Ε. Κοζάνης και Φλώρινας – Ορισμός ενός (1) εκπροσώπου στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.
16. Έγκριση ή μη κατ΄εξαίρεσης οδήγησης από έξι (6) υπαλλήλους της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού  κ. Κοκκαλιάρη Γιάννη, Δήμαρχο Κοζάνης,  τριών (3) επιβατικών οχημάτων με αριθμό κυκλοφορίας ΚΤΥ 1638 (NISSAN JUKE), KHI 4144 (HUNDAI MATRIX) και ΚΗI 5235 (RENO GANGOO), για δύο (2) έτη.
17. Έγκριση ή μη κατ΄εξαίρεσης οδήγησης από έξι (6) υπαλλήλους της λυθείσας Κοινωφελούς Επιχείρησης, έξι (6) επιβατικών οχημάτων με αριθμό κυκλοφορίας ΜΝΒ 2051, (PEUGEOT), ΜΝΒ 2282 (PEUGEOT), ΜΝΒ 1516 (PEUGEOT), ΚΖΡ 1703 (VW), και ΜΝΒ 4669 (PEUGEOT), για δύο (2) έτη.
18. Αποδοχή ή μη της με αριθμ. πρωτ. 793/10.01.2024 αίτησης της κ. Περιστέρας  Μπαρτζιώκα – Βαρδάκα  του Ιωάννη, για καθορισμό τιμής μονάδος προσκυρούμενων δημοτικών εκτάσεων Ε=88,30 τ.μ. στην ιδιοκτησία με Κ.Α. 020706 στο Ο.Τ. 616 σύμφωνα με την αριθμ. 3/1989 Πράξη Εφαρμογής της περιοχής «ΣΚ΄ΡΚΑ – ΑΓ. ΝΙΚΑΝΟΡΑ».

 

19. Αιτήσεις – Έγγραφα- Ανακοινώσεις.

 

Tags: ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΉ
Previous Post

Σκυλιά γνωστού ράπερ κατασπάραξαν γιαγιά μπροστά στον εγγονό της

Next Post

Έρευνα στον «Άλλο Άνθρωπο»: Ανοίγουν και λογαριασμοί εθελοντών

Next Post
Ο Άλλος Άνθρωπος

Έρευνα στον «Άλλο Άνθρωπο»: Ανοίγουν και λογαριασμοί εθελοντών

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Τα Σούρουβα στη Σιάτιστα. Άναψαν οι κλαδαριές για την υποδοχή του νέου έτους. Βίντεο και φωτογραφίες
  • Στο Ιατρείο Υπερήχων Γ. Ζιμπιλίδη, ο Ιατρός Ελευθεριάδης Νικόλαος Ειδικός Γαστρεντερολόγος την Τρίτη 20 Ιανουαρίου
  • Τα Σούρουβα στο Μικρόκαστρο. Βίντεο και φωτογραφίες
  • ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας: Συλλυπητήριο Μήνυμα για τον Κοσμά Πουγαρίδη
  • Κασαπίδης: Καθυστέρηση ή αδιαφορία για την υλοποίηση από την Περιφερειακή αρχή Αμανατίδη, σημαντικών για την αγροτική ανάπτυξη έργων αρδευτικών δικτύων, στο Δήμο Βοΐου

Πρόσφατα σχόλια

  1. Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο - TsotiliNews στο Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο
  2. Λόζιος κι ανακατωσια στο Σιάτιστα: Έκλεψαν λόζιο, ( φουρφούρια) για τις κλαδαριές αλλά τους έγραψε η κάμερα. Βίντεο
  3. Γιατί η online ψυχαγωγία έχει γίνει μια μικρή απόδραση για τους εργαζόμενους - SieraFM στο Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Ψυχαγωγίας στην Ελλάδα: Πέρα από τα Παραδοσιακά Όρια
  4. Αντώνης Φωτόπουλος στο Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής. Βίντεο
  5. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Νέα καζίνο για Έλληνες παίκτες

 

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr