Βόιο: Ροντέο έγινε η συνεδρίαση.  Διακοπή και αποχώρηση της αντιπολίτευσης.  Βίντεο
Π. Κουκουλόπουλος: «Τρεις δεσμεύσεις για τη Δυτική Μακεδονία στις 100 πρώτες μέρες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ»
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024
Παραγουάη – Γαλλία: Με το πνεύμα του… Ρόκι
Ευλογιά προβάτων: Στο μικροσκόπιο η προέλευση των κρουσμάτων – Τα μέτρα που ελήφθησαν
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, διασωληνωμένος
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του
γιατρος
ΑΙΜΟΔΟΣΊΑ
Ανήλικος «χτυπήθηκε» από ρεύμα – Προσπάθησε να κλέψει μετασχηματιστή
απατη
βια Βιασμός παιδι

Toν αγκάλιασε και του άρπαξε το κινητό από την τσέπη

Κλοπή με τη μέθοδο της παραπλάνησης σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με θύμα έναν μεσήλικα.

Σύμφωνα με το thestival.gr, το περιστατικό έγινε στη συμβολή των οδών Αλ. Σβώλου και Δ. Γούναρη, με τον δράστη τα πέφτει πάνω στον άντρα και να τον αγκαλιάζει, ισχυριζόμενος ότι έγινε τυχαία.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο μεσήλικας συνειδητοποίησε ότι η τσέπη που είχε το κινητό του ήταν άδεια. Αμέσως ζήτησε την βοήθεια περαστικών, οι οποίοι κι ακινητοποίησαν τον δράστη.

Ο 24χρονος, με καταγωγή από την Αλγερία, χτύπησε έναν οδηγό ταξί στην προσπάθειά του να ξεφύγει, ενώ στη συνέχεια αντιστάθηκε και στους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σημείο, οι οποίοι τελικά προχώρησαν στη σύλληψή του.

Οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, βία κατά υπαλλήλων, απείθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Πηγή: Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *