Επίσκεψη του Περιφερειάρχη κ. Αμανατίδη και των Αντιπεριφερειάρχων κ. Σαββόπουλου και κ. Χαρούμενου στη ΓΕΟΚ
113 χρόνια από την Απελευθέρωση των Σερβίων, πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις
Ο Χορός της Γκαχελώνας που χορεύεται την Πρωτοχρονιά στο Μικρόκαστρο Βοΐου στον Εθνικό Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδας
Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, διακοπή υδροδότησης και αρρυθμίες σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κοζάνης
ΔΕΗ – project PARALIES: Συνεργασία για τον καθαρισμό και την προστασία των ελληνικών παραλιών για 4η χρονιά 
E-Waste Day 2025: Ανοιχτές εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Αποβλήτων σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα
Πραγματοποιήθηκε το 55ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου στην Καστοριά
ΕΠΣ Κοζάνης: Μοιράζονται την κορυφή Σιάτιστα και Εορδαϊκός
ΕΠΣ Κοζάνης: Με τεσσάρα πέρασε ο Μακεδονικός Σιάτιστας από την Άρδασσα
Δικαστήριο δικη

Πειθαρχικός έλεγχος στους δικαστές που άφησαν ελεύθερο τον δολοφόνο της 11χρονης στην Ηλεία

Εντολή για Πειθαρχικό έλεγχο στους τρεις δικαστές που δίκασαν τον δολοφόνο της 11χρονης και παρά την καταδίκη του για βιασμό ανηλίκου σε κάθειρξη 9 ετών,  του δόθηκε αναστολή και κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Το δικαστήριο, όπως προκύπτει από την απόφαση, την οποία ζήτησε άμεσα η πρόεδρος του Αρείου Πάγου κα. Ιωάννα Κλάπα, χωρίς ιδιαίτερη αιτιολογία που έδωσε αναστολή στην έκτιση της ποινής του μέχρι να δικαστεί από το εφετείο επιβάλλοντας περιοριστικούς όρους.

Οι περιοριστικοί όροι που του είχαν επιβληθεί από το δικαστήριο της Ζακύνθου ήταν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρέωση εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, ζούσε στον νομό Ηλείας και απαγόρευση να πλησιάζει το θύμα, ενα 14χρονο κορίτσι.

Ο 37χρονος είναι Ρομά και οι περιοριστικοί όροι δύσκολα είχαν εφαρμοστεί.

Το εφετείο του είχε προσδιοριστεί για το 2022, όμως η δίκη δεν έγινε λόγω του ότι δεν είχε δικηγόρο. Έτσι του όρισε το δικαστήριο και προσδιορίστηκε δικάσιμος για τον περασμένο Φεβρουάριο. Όμως και πάλι η δίκη δεν έγινε καθώς συνέπεσε με την αποχή των δικηγόρων και τελικά επρόκειτο να γίνει το 2025.

Πηγή: Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *