• Latest

Συνάντηση εργασίας φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης, των επιχειρήσεων και της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. για την νέα Βιομηχανική Περιοχή στην Κοζάνη

26 Ιουλίου 2017
Σοκαριστική περιγραφή της συζύγου του 35χρονου, που δέχθηκε την άγρια επίθεσης των δυο μεγάλων δεσποζόμενων σκύλων-“Πήγε να πάρει νερό από το ψυγείο της καντίνας και του επιτέθηκε από πίσω και μετά έγινε πόλεμος!!

Σοκαριστική περιγραφή της συζύγου του 35χρονου, που δέχθηκε την άγρια επίθεσης των δυο μεγάλων δεσποζόμενων σκύλων-“Πήγε να πάρει νερό από το ψυγείο της καντίνας και του επιτέθηκε από πίσω και μετά έγινε πόλεμος!!

28 Ιουνίου 2026
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Επίκαιρη Ερώτηση Π. Κουκουλόπουλου: Να ενισχυθεί κατά προτεραιότητα το Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας σε ανθρώπινο δυναμικό, βάσει της διυπουργικής Ρήτρας Δίκαιης Μετάβασης

28 Ιουνίου 2026
Δημοκράτες- Προοδευτικό κέντρο: Επίσκεψη στο Δημαρχείο Σερβίων

Δημοκράτες- Προοδευτικό κέντρο: Επίσκεψη στο Δημαρχείο Σερβίων

28 Ιουνίου 2026
Επίσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ

Επίσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ

28 Ιουνίου 2026
Σωκράτης Μάλαμας – Ιουλία Καραπατάκη στη Νεάπολη Κοζάνης: Ξεκίνησε η προπώληση!

Σήμερα Κυριακή: Σωκράτης Μάλαμας – Ιουλία Καραπατάκη στη Νεάπολη Κοζάνης – Όλες οι πληροφορίες!

28 Ιουνίου 2026
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Δευτέρα 29-06-2026 από ώρα 08:00 έως 20:00

28 Ιουνίου 2026
Σκύλος δάγκωσε ταχυδρόμο – Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια του ζώου

Κοζάνη: Aναστάτωση στην οδό Παπανδρέου κοντά σε καφέ-καντίνα από δυο πελώρια δεσποζόμενα σκυλιά – Επιτέθηκαν και δάγκωσαν άσχημα 35χρονο άντρα

27 Ιουνίου 2026
Όλγα Μαρκογιαννάκη

Ανάρτηση για την απάντηση της ΔΕΗ της Όλγας Μαρκογιαννάκη, Αναπλ. Εκπροσώπου Τύπου ΠΑΣΟΚ

27 Ιουνίου 2026
αστυνομια, συλληψη

Φλώρινα: Σύλληψη 45χρονου αλλοδαπού για ναρκωτικά

27 Ιουνίου 2026
Γιώργος Αμανατίδης: «Κατά συρροή ψέματα ή έχει άγνοια» ο κ. Κασαπίδης;

Οι απαντήσεις του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη σε όσα ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του στα Γρεβενά ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Βίντεο

27 Ιουνίου 2026
Ξεκίνησε το FORESTIVAL 2026 στο χώρο του Fiesta Voio.  Φωτογραφίες

Ξεκίνησε το FORESTIVAL 2026 στο χώρο του Fiesta Voio. Φωτογραφίες

27 Ιουνίου 2026
ΣΥΝΤΑΞΗ

Οδηγός για σύνταξη έως και 7 χρόνια νωρίτερα

27 Ιουνίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 28 Ιουνίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνάντηση εργασίας φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης, των επιχειρήσεων και της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. για την νέα Βιομηχανική Περιοχή στην Κοζάνη

sierafm by sierafm
26 Ιουλίου 2017
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
0
SHARES
6
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

 

Συνάντηση εργασίας με αντικείμενο την ανάπτυξη της νέας Βιομηχανικής Περιοχής της Κοζάνης έγινε την Τρίτη 25/7 στα γραφεία της Αναπτυξιακής Κοζάνης (ΑΝ.ΚΟ). Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους της τοπικής αυτοδιοίκησης και σημαντικών φορέων της επιχειρηματικότητας της περιοχής ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λευτέρης Ιωαννίδης, ο Γενικός Διευθυντής της ΑΝ.ΚΟ. κ. Γεώργιος Αμανατίδης, ο  Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Καρυπίδης και ο πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης κ. Κώστας Κυριακίδης, και εκ μέρους της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. οι κ.κ. Νίκος Χριστοδουλάκης, Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Σύμβουλος Ανάπτυξης της εταιρείας, Παναγής Κύρτσης, project manager του έργου, Μάνος Τσουρδαλάκης, Υπεύθυνος λειτουργίας Βιομηχανικών Περιοχών βορείου τομέα, κ.α.

Οι κλάδοι δραστηριοποίησης των υπαρχουσών εταιρειών της περιοχής, τα κίνητρα εγκατάστασης στη νέα ΒΙ.ΠΕ., οι υποδομές που θα δημιουργηθούν, καθώς και η δυνατότητα συνεργειών με άλλες Βιομηχανικές Περιοχές του δικτύου της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. στη Βόρεια Ελλάδα ήταν τα κυριότερα θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση. Όλοι οι φορείς συμφώνησαν ότι η περιοχή πρέπει να προσελκύσει νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες για να προετοιμαστεί αποτελεσματικά για την νέα ενεργειακή εποχή. Η καινούρια ΒΙ.ΠΕ., με τις ανεπτυγμένες υποδομές δικτύων και ύδρευσης/αποχέτευσης και με την εγγύτητά της στο οδικό (Εγνατία) και σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας, έχει όλες τις προδιαγραφές να προσελκύσει νέες και δυναμικές επιχειρήσεις.

Η Βιομηχανική Περιοχή της Κοζάνης έχει συνολική έκταση 680 στρεμμάτων και χωροθετείται στις κτηματικές περιφέρειες Μαυροδενδρίου και Κοίλων. Βρίσκεται, σε πολύ κοντινή απόσταση από την έκταση όπου σχεδιάζεται να μεταφερθεί ο Εμπορευματικός Σιδηροδρομικός Σταθμός, έχει άμεση πρόσβαση στην Εγνατία Οδό και θα ενταχθεί στον ν. 3982/2011. Η ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. σχεδιάζει να δημιουργήσει ειδικά χρηματοοικονομικά προϊόντα σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς για την υποστήριξη των προς εγκατάσταση επιχειρήσεων.

– 291 λέξεις –

 

 

Για την ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. Α.Ε.

Η ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. Α.Ε. ιδρύθηκε το 2003, όταν απορροφήθηκε η ΕΤΒΑbank από την Τράπεζα Πειραιώς και αποσχίστηκε ο κλάδος των βιομηχανικών περιοχών. Ανήκει κατά 65% στην Τράπεζα Πειραιώς και κατά 35% στο Ελληνικό Δημόσιο. Σήμερα, η εταιρεία διαχειρίζεται 27 βιομηχανικές περιοχές σε όλη την Ελλάδα, εντός των οποίων λειτουργούν 1.500 επιχειρήσεις που απασχολούν περίπου 30.000 εργαζόμενους. Αυτές δραστηριοποιούνται σε περισσότερους από 50 κλάδους οικονομικής δραστηριότητας κι έχουν συνολικό κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 9 δισ. ευρώ, που αντιστοιχεί δηλαδή στο 5% περίπου του ΑΕΠ της χώρας.

Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην προστασία του περιβάλλοντος σε κάθε πτυχή της δραστηριότητάς της και ήδη εφαρμόζει Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης στα κεντρικά της γραφεία και στις ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής και Λαμίας, με στόχο την σταδιακή επέκτασή του σε όλες.

Η ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. εισέρχεται δυναμικά σε τομείς αιχμής για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας, όπως τα logistics, η διαχείριση βιομηχανικών αποβλήτων, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και η μεταποίηση αγροτικών προϊόντων, επιδιώκοντας να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στη μετάβαση της ελληνικής βιομηχανίας και επιχειρηματικότητας στο αύριο.

Εξωστρεφής, «πράσινη», καινοτόμος και με υψηλού επιπέδου εξειδικευμένο στελεχιακό δυναμικό, η ΕΤΒΑ παραμένει προσηλωμένη στη δημιουργία υπεραξίας για όλους τους stakeholders της.

Previous Post

Η Περιφέρεια απαντά στον Δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

Next Post

Δείτε τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού στη Δ.Ε. Σιάτιστας!

Next Post
παναγια δεκαπενταυγουστος

Δείτε τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού στη Δ.Ε. Σιάτιστας!

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Σοκαριστική περιγραφή της συζύγου του 35χρονου, που δέχθηκε την άγρια επίθεσης των δυο μεγάλων δεσποζόμενων σκύλων-“Πήγε να πάρει νερό από το ψυγείο της καντίνας και του επιτέθηκε από πίσω και μετά έγινε πόλεμος!!
  • Επίκαιρη Ερώτηση Π. Κουκουλόπουλου: Να ενισχυθεί κατά προτεραιότητα το Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας σε ανθρώπινο δυναμικό, βάσει της διυπουργικής Ρήτρας Δίκαιης Μετάβασης
  • Δημοκράτες- Προοδευτικό κέντρο: Επίσκεψη στο Δημαρχείο Σερβίων
  • Επίσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ
  • Σήμερα Κυριακή: Σωκράτης Μάλαμας – Ιουλία Καραπατάκη στη Νεάπολη Κοζάνης – Όλες οι πληροφορίες!

Πρόσφατα σχόλια

  1. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  2. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
  3. Η Εμπειρία Διακοπών που Συνεχίζεται στο Σπίτι - SieraFM στο Παρουσίαση των Βιβλίων του Δημήτρη Χριστόπουλο, “Ταξίδι στο Κράτος” και “Χρόνια Δοκιμασίας”
  4. Νεότερες πληροφορίες για την 59χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο οικοδομής στην Πτολεμαΐδα - SieraFM στο Σοκ στην Πτολεμαΐδα: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε ακάλυπτο οικοδομής
  5. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr