Δηκτικές οι τοποθετήσεις του Προεδρείου του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τα ενεργειακά ζητήματα
Η νέα εποχή της Π.Ε  Κοζάνης περνά και μέσα από το αεροδρόμιό της.  Εμείς τι κάνουμε για αυτό; ( του Χάρη Κάτανα )
ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
Όλες οι αλλαγές σε επίδομα παιδιού, επίδομα ενοικίου, ελάχιστο εγγυημένο και ανεργίας
σχολειο
Έρχονται νέα μέτρα για τα ηλεκτρικά πατίνια – Υποχρεωτική ασφάλιση και πλήρης απαγόρευση σε ανηλίκους
ταξιδι διακοπες
Δρομολόγιο τρόμου για οδηγό λεωφορείου – Του πέταξαν τσιμεντόλιθο στο κεφάλι: «Έχω μια μικρή ρωγμή στο κρανίο»
Μοναχός πήδηξε από το εν κινήσει ασθενοφόρο!
Τσοτύλι: Εθελοντική δράση για το περιβάλλον
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»
Οικολογική Κίνηση Κοζάνης:  Συνέχεια και τέλος για τα κομμένα δέντρα στο λόφο της Αγίας Παρασκευής

Ιδιοκτήτης ταβέρνας πετούσε τα λύματα από την τουαλέτα και την κουζίνα σε ρέμα

Πρόκειται για 45χρονο που συνελήφθη για περιβαλλοντική ρύπανση και οδηγείται με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα πρωτοδικών.

Ιδιοκτήτης ταβέρνας συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη με την κατηγορία ότι τα λύματα από την τουαλέτα και την κουζίνα του καταστήματος κατέληγαν ανεξέλεγκτα σε ρέμα. Πρόκειται για 45χρονο που συνελήφθη για περιβαλλοντική ρύπανση και οδηγείται με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα πρωτοδικών.

Είχε προηγηθεί επιτόπια αυτοψία στην επιχείρηση, η οποία βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, από μικτό κλιμάκιο αστυνομικών και υπαλλήλων της αρμόδιας υπηρεσίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της της ΕΛ.ΑΣ., διαπιστώθηκε η ανεξέλεγκτη διάθεση αστικών ακάθαρτων λυμάτων σε ρέμα από την εσωτερική τουαλέτα του καταστήματος, μέσω αγωγού, στο πρανές του οποίου εντοπίστηκαν ακαθαρσίες καθώς και η απόρριψη λυμάτων από την κουζίνα του καταστήματος, με αποτέλεσμα την πρόκληση έντονης δυσοσμίας.

«Αποτέλεσμα όλων των ανωτέρω είναι η ρύπανση του ρέματος, η διατάραξη της οικολογικής ισορροπίας της περιοχής με αρνητικές επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής, καθώς και πρόκληση κινδύνου για τη δημόσια υγεία, λόγω της διασποράς των ακάθαρτων αστικών λυμάτων, με κίνδυνο μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών» όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Πηγή: real.gr

 

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *