Σε συνέχεια των δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CSR) που έχει υιοθετήσει το Κέντρο μας «Κ.Δ.-Η.Φ. ΑμεΑ Σύμπλευση Κοζάνης», το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήσαμε μια εθελοντική δράση για την καθαριότητα στην περιοχή «Ξενία» στην πόλη της Κοζάνης.
Η δράση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Δομή Ψυχολογικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΔΟΨΥΣΥ ΜΥΦΕΟ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην τοπική μας κοινότητα.
Ως Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με Αναπηρία, θεωρούμε ότι η συνεισφορά μας στην κοινότητα είναι ουσιαστικής σημασίας στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Μέσα από τέτοιες δράσεις, αποδεικνύουμε την αφοσίωσή μας στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και της οικολογικής ευαισθητοποίησης.
Η προσφορά μας δεν περιορίζεται μόνο στην παροχή φροντίδας και υποστήριξης στα μέλη μας, αλλά επεκτείνεται και στην ενεργή συμμετοχή μας σε κοινωνικές πρωτοβουλίες που προάγουν το κοινό καλό.
Ευχαριστούμε θερμά την Άννα Τσινούλη και τη Θεολογία Τόζιου για την άψογη συνεργασία καθώς επίσης και τους φοιτητές που συμμετείχαν εθελοντικά.
Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να δημιουργήσουμε ένα πιο καθαρό και φιλόξενο περιβάλλον για όλους!
Η ομάδα του Κ.Δ.-Η.Φ ΑμεΑ «Σύμπλευση» Κοζάνης