• Latest
Στο σημείο «μηδέν» οι έρευνες για τον εντοπισμό του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου, καθηγητή ψυχολογίας στη Καστοριά

Τα σενάρια για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου: Πέθανε λίγες μέρες μετά την εξαφάνισή του

19 Φεβρουαρίου 2025
Πενθεί ο Ποντιακός Ελληνισμός για το θάνατο του Στάθη Παρχαρίδη. Με ποντιακή λύρα ο αποχαιρετισμός. Βίντεο

Πενθεί ο Ποντιακός Ελληνισμός για το θάνατο του Στάθη Παρχαρίδη. Με ποντιακή λύρα ο αποχαιρετισμός. Βίντεο

20 Αυγούστου 2026
Μαλούτας: Ποιος εμπιστεύεται πλέον τη Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2026

20 Αυγούστου 2026
 34η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Συνεδριάζει η Περιφερειακή Επιτροπή Δυτικής Μακεδονίας την Δευτέρα 24/08/2026

20 Αυγούστου 2026
Δήμος Κοζάνης: Το party που όλοι αγαπήσαμε επιστρέφει! – Daddy Cool

Δήμος Κοζάνης: Το party που όλοι αγαπήσαμε επιστρέφει! – Daddy Cool την Παρασκευή 21 Αυγούστου

20 Αυγούστου 2026
Σεεν, ΣΕΕΕΝ σωματείο εργαζομένων στην ενεργεια

Πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας στο διοικητήριο του ΛΚΔΜ από το ΣΕΕΕΝ

20 Αυγούστου 2026
Συλλυπητήρια από το σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ” για τον Πενταλοφίτη μάστορα Κώστα Ταρνανά

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη για την απώλεια του Στάθη Παρχαρίδη

20 Αυγούστου 2026
Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και Ελληνικής Αστυνομίας

Δυτική Μακεδονία: Έγκριση 127 επιπλέον αιτήσεων χρηματοδότησης επιχειρηματικών σχεδίων

20 Αυγούστου 2026
αστυνομια, συλληψη

Γρεβενά: Συνελήφθη 47χρονος για σωματική βλάβη, απείθεια και βία

20 Αυγούστου 2026
Στη φυλακή 82χρονος που κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου του

Κοζάνη: Συνέλαβαν δραπέτη από τις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας

20 Αυγούστου 2026
Εθνική στρατηγική, υποδομές και ο ρόλος των πολιτών στο επίκεντρο του 3ου podcast για την κυκλική οικονομία

Εθνική στρατηγική, υποδομές και ο ρόλος των πολιτών στο επίκεντρο του 3ου podcast για την κυκλική οικονομία

20 Αυγούστου 2026

Πρόσκληση συνάντησης με επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης για παρουσίαση του Festival «Gastronomy & Wine Kozani»

20 Αυγούστου 2026
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)

Δήμος Κοζάνης: Το έργο μας, μιλά από μόνο του! – Ο απολογισμός των κυριότερων δράσεων του πρώτου 15νθημέρου του Αυγούστου 2026

20 Αυγούστου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 20 Αυγούστου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Τα σενάρια για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου: Πέθανε λίγες μέρες μετά την εξαφάνισή του

sierafm by sierafm
19 Φεβρουαρίου 2025
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
Στο σημείο «μηδέν» οι έρευνες για τον εντοπισμό του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου, καθηγητή ψυχολογίας στη Καστοριά
0
SHARES
93
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου, που βρέθηκε νεκρός περίπου 50 ημέρες μετά την εξαφάνισή του στη Λάρισα.

Η κηδεία του 39χρονου θα γίνει σήμερα (19/02) στις 12 το μεσημέρι, στον ιερό ναό του Αγίου Αχιλλείου.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, κάποιες απαντήσεις αναμένεται να δοθούν από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε χθες (18/02) το μεσημέρι χωρίς απαντήσεις για τον μηχανισμό που οδήγησε στον θάνατο τον 39χρονο. Ωστόσο, ελήφθησαν δείγματα για τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις προκειμένου από εκείνες να διερευνηθούν τα αίτια του θανάτου και να καταλήξουν οι ειδικοί σε ασφαλές συμπέρασμα.

Σημειώνεται ότι και η οικογένεια του 39χρονου άνδρα έχει ορίσει δική της ιατροδικαστή.

Με βάση τα έως τώρα ευρήματα, πάντως, φαίνεται ότι ο θάνατος του Βασίλη Καλογήρου, γιου της εισαγγελέως εφετών Λάρισας, επήλθε λίγες ημέρες μετά την δήλωση της εξαφάνισής του.

Ετσι, μετά και την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του, που σημειωτέον, είναι σε προχωρημένη σήψη πράγμα που δυσχεραίνει το έργο των ιατροδικαστών, παραμένουν ανοιχτές και οι τρεις εκδοχές ως αιτίας θανάτου: Δηλαδή παραμένει ανοιχτή η εκδοχή του δυστυχήματος, της αυτοκτονίας, αλλά και αυτή της εγκληματικής ενέργειας αλλά μόνον με ασφυκτικό θάνατο ή στραγγαλισμό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έγινε ενδελεχής έρευνα παρά το γεγονός ότι η σορός βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στη συγκεκριμένη τοποθεσία, κάτι που προφανώς δυσκόλεψε το έργο των ιατροδικαστών.

Πώς βρέθηκε η σορός στον Τύρναβο

Πενήντα μέρες μετά την εξαφάνιση του ο 39χρονος Βασίλης Καλογήρου βρέθηκε νεκρός σε έναν λόφο της Περαχώρας στην περιοχή του Τυρνάβου.

Όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι, όταν κτηνοτρόφος που έχει την στάνη του στην περιοχή, εντόπισε την σορό του 39χρονου σε προχωρημένη σήψη. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές. Ο άνθρωπος που αναζητούνταν βρέθηκε σε έναν λόφο, πάνω από το ποιμνιοστάσιο, σε ένα βραχώδες σημείο με σχετικά δύσκολη πρόσβαση.

Το σημείο αποκλείστηκε από την αστυνομία και εκεί έφτασαν δύο ιατροδικαστές προκειμένου να ερευνηθεί εξονυχιστικά η περιοχή που βρέθηκε ο 39χρονος, συλλέγοντας όσα στοιχεία περισσότερα μπορούσαν.

Στο σημείο βρέθηκαν οι γονείς του 39χρονου οι οποίοι αναγνώρισαν τα ρούχα, τα παπούτσια αλλά και τα γυαλιά του, που εντοπίστηκαν κλειστά στον χώρο.

Βασίλης Καλογήρου: Το χρονικό της εξαφάνισης

Δύο ημέρες πριν την Πρωτοχρονιά, ο 39χρονος Βασίλης Καλογήρου φεύγει το απόγευμα από το πατρικό του σπίτι στη Λάρισα για τον περίπατό του, μέχρι τις όχθες του Πηνειού, όπως έκανε συχνά. Ήταν, όμως, η πρώτη φορά που δεν πήρε μαζί του το κινητό του.

Οι ώρες περνούν και ο Βασίλης δεν επιστρέφει στο σπίτι του. Οι συγγενείς του ανήσυχοι ειδοποιούν τις Αρχές και αμέσως ξεκινά μια αγωνιώδης αναζήτηση για την τύχη του 39χρονου ψυχολόγου.

Επί 20 ολόκληρες ημέρες, ΕΜΑΚ, drones, σωστικά συνεργεία, ακόμη και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι οργώνουν κάθε μέρα την ευρύτερη περιοχή του Πηνειού αναζητώντας και το παραμικρό ίχνος του.

Τον αναζητούν ακόμη και σε μοναστήρια, ενώ τα σενάρια για την τύχη του δίνουν και παίρνουν. Οι συγγενείς και οι φίλοι του από την πρώτη στιγμή απέκλειαν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Μάλιστα, όπως έλεγαν, τον τελευταίο καιρό πριν εξαφανιστεί ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς είχε κάνει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα σε σχολείο της Καστοριάς όπου είχε εγκατασταθεί μόνιμα.

«Ήταν πάρα πολύ χαρούμενος και υποθέτω πως ακόμα είναι. Περίμενε πως και πως για το νέο μέρος στο οποίο θα πήγαινε. Είναι ένας άνθρωπος που έχει πολλή αισιοδοξία για τη ζωή, είναι πάρα πολύ ισορροπημένος», είχε πει φίλη του.

Ο 39χρονος φέρεται να είχε εξαιρετικές σχέσεις και με τους γονείς του αλλά και το ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον. Το καλοκαίρι του 2024 αλλά και τις εορτές των Χριστουγέννων, βρισκόταν μαζί τους στο εξοχικό τους σπίτι, στο χωριό του πατέρα του, το Περιβόλι Γρεβενών.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, στις 30 Δεκεμβρίου 2024, φορούσε γυαλιά μυωπίας και ένα μπλε σκούρο μπουφάν. Αυτά τα οποία βρέθηκαν στη σορό που εντοπίστηκε σε δύσβατο σημείο στον Τύρναβο και σύμφωνα με πληροφορίες αναγνώρισε η μητέρα του.

Πηγή: Reader.gr

Tags: ΘΑΝΑΤΟΣΝΕΚΡΟΣ
Previous Post

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνταξιουχικών Οργανώσεων: Για την απόφαση του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου

Next Post

Καλλιόπη Βέττα: Τα μέχρι τώρα πεπραγμένα της κυβέρνησης στον πολιτισμό της χώρας δεν εμπνέουν ούτε εμπιστοσύνη ούτε αισιοδοξία για το μέλλον

Next Post
Βέττα Καλλιόπη

Καλλιόπη Βέττα: Τα μέχρι τώρα πεπραγμένα της κυβέρνησης στον πολιτισμό της χώρας δεν εμπνέουν ούτε εμπιστοσύνη ούτε αισιοδοξία για το μέλλον

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Πενθεί ο Ποντιακός Ελληνισμός για το θάνατο του Στάθη Παρχαρίδη. Με ποντιακή λύρα ο αποχαιρετισμός. Βίντεο
  • Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2026
  • Συνεδριάζει η Περιφερειακή Επιτροπή Δυτικής Μακεδονίας την Δευτέρα 24/08/2026
  • Δήμος Κοζάνης: Το party που όλοι αγαπήσαμε επιστρέφει! – Daddy Cool την Παρασκευή 21 Αυγούστου
  • Πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας στο διοικητήριο του ΛΚΔΜ από το ΣΕΕΕΝ

Πρόσφατα σχόλια

  1. Xris στο Δήμος Βοΐου: Τέσσερις νέες παιδικές χαρές σε Γαλατινή, Σιάτιστα, Εράτυρα και Τσοτύλι. Φωτογραφίες
  2. sierafm στο Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο
  3. Σιμος Μιμής στο Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο
  4. Το Μυστικό μιας Ποιοτικής Καθημερινότητας - SieraFM στο Αγχος και καθημερινότητα -Οι 12 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον τρόπο ζωής σας για να το μειώσετε
  5. Οι Καλύτερες Επενδύσεις Ξεκινούν από τις Σωστές Αποφάσεις - SieraFM στο Επένδυση στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κοζάνη?
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr