Δύο νίκες και μία ήττα ο απολογισμός των αγώνων των τμημάτων του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Η Σιάτιστα το Σαββατοκύριακο 22-23/02/2025!!!
🏀Το εφηβικό τμήμα του Συλλόγου κέρδισε το εφηβικό τμήμα του ΓΣ Ελίμειας με σκορ 59-42 για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Οι αθλητές του προπονητή Νίκου Καλαμπουκα μπήκαν μουδιασμενοι στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι με την επιμονή και την καλή άμυνα τους. Το σκορ έφτασε στους 20 πόντους διαφορά στο τέταρτο δεκάλεπτο υπέρ του Συλλόγου μας.
Ο προπονητής δήλωσε:
” Η ομάδα μας μπήκε στον αγώνα λίγο νευρική. Ίσως γιατί τα παιδιά επηρεάστηκαν από την ξαφνική τιμωρία των δύο συμπαικτών τους. Κατορθώσαμε όμως και συνήλθαμε ψυχολογικά και αγωνιστικά και φτάσαμε στη νίκη! Συγχαρητήρια και πάλι σε όλα τα παιδιά!”
Τα δεκάλεπτα του αγώνα:
Α 8-11 Β 23-26 Γ 38-32 Δ 59-42
Οι πόντοι των παιχτών:
Καρακουλακης Φ. 12(2), Διαμαντόπουλος Ν. 12(3), Διαμαντόπουλος Ι. 2, Καρλοπουλος Δ. 2, Τζωνος Αν. 7(1), Μπακάλης Ι. 3(1), Καρακάσης Β. 2, Μπλιαγκος Π. 17(3), Γκουτζιαμανης Ζ. 2, Γκουτζιαμανης Δ.
Η βαθμολογία του ομίλου Εφήβων Β:
ΑΣ Καστοριάς 24 (12 αγώνες)
ΑΠΣ Αρίων Πτολεμαΐδας 22 (12 αγώνες)
Ηρακλής ΑΣ Κοζάνης Β 17 (12 αγώνες)
ΓΣ Ελίμειας 17 (12 αγώνες)
ΑΓΣ Η Σιάτιστα 17 (12 αγώνες)
ΑΣ Βελβεντό 16 (12 αγώνες)
ΦΣΦ Αριστοτέλης 13 (12 αγώνες)
🏀Το παιδικό τμήμα του Συλλόγου έχασε από την ομάδα της Φλώρινας στην έδρα της με σκορ 84-69, αλλά οι παίχτες του Δημήτρη Γεωργακα έκαναν πάρα πολλή καλή εμφάνιση και το παιχνίδι ήταν ντέρμπι. Τα παιδιά έχουν δεθεί πολύ σαν ομάδα και δουλεύουν πολύ σκληρά. Μπράβο για την προσπάθειά τους και συνεχίζουμε δυναμικά για τον υπόλοιπο Β γύρο του πρωταθλήματος.
Η βαθμολογία του ομίλου Παίδων Α:
ΑΠΣ Αρίων Πτολεμαΐδας Α 20 (10 αγώνες)
ΑΣ Καστοριάς Α 21 (11 αγώνες)
ΑΚ Φλώρινας 19 (11 αγώνες)
ΑΓΣ Η Σιάτιστα 17 (11 αγώνες)
ΦΟ Πρωτέας Α 16 (10 αγώνες)
Αίαντας Αμυνταίου 15 (11 αγώνες)
Διόσκουροι ΑΣ Β 14 (11 αγώνες)
Ηρακλής ΑΣ Β 11 (11 αγώνες)
ΟΦ Τσοτυλίου 10 (10 αγώνες)
🏀Εύκολη νίκη του ανδρικού τμήματος του Συλλόγου απέναντι στην Ελίμεια με σκορ 31-64 στο ΔΑΚ Αιανής.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα:
Α 4-19 Β 10-35 Γ 18-51 Δ 31-64
Οι πόντοι των παιχτών:
Γεωργακας Δ. 21(2), Δεληγιάννης Γ. 9, Μπλιαγκος Π. 3, Κάτανος Σ. 9(1), Κατσιανης Χρ. 10, Θεοδωρίδης Π., Τσίμτσιος Β. 4, Γκουτζιαμανης Ζ. 6, Λαγγας Ι., Κατσιανης Γ. 2, Ταφαρλης Δ., Χριστουλιας Ι.
Ο προπονητής Ζήσης Τζιλινης δήλωσε:
” Συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την νίκη!!! Στόχος μας ήταν να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Η διαφορά προέκυψε από το ξεκίνημα του αγώνα, όπου παίξαμε πολύ δυνατή άμυνα έχοντας ως αποτέλεσμα να δεχτούμε μόλις 10 πόντους στο πρώτο ημίχρονο.
Στην συνέχεια, ήμασταν πάρα πολύ προσεκτικοί δοκιμάζοντας παράλληλα και διάφορα σχήματα εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και έτσι φτάσαμε σε μια νίκη με μεγάλη διαφορά και είναι πολύ σημαντικό αυτό.
Γενικά, το χτίσιμο της ομάδας μου είναι μια διαδικασία που διαρκώς εξελίσσεται. Βελτιώσαμε κατά πολύ τα σημεία που είχαμε ανάγκες, βελτιώνουμε διαρκώς την κατάσταση που βρισκόμαστε, παίζουμε καλύτερη άμυνα και αυτό φαίνεται στα παιχνίδια μας.
Πολύ βασικό είναι επίσης, ότι τα παιδιά έμαθαν τους ρόλους τους. Η σταθερότητα δεν είναι πάντοτε δεδομένη στον αθλητισμό πόσο μάλλον σε ομάδα που συνδυάζει το πολύ νεανικό της σχήμα με την ποιότητα και το ταμπεραμέντο των έμπειρων αθλητών της.
Εύχομαι να μην έχουμε απώλειες στη συνέχεια και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε απερίσπαστοι και όλοι μαζί ενωμένοι για να πετύχουμε τους στόχους μας. “
Η βαθμολογία του ομίλου Ανδρών Β:
ΑΓΣ Βελβεντού 17 (9 αγώνες)
Ηρακλής ΑΣ Κοζ. 16 (9 αγώνες)
ΑΣ Βατόλακκου 15 (9 αγώνες)
ΑΓΣ Η Σιάτιστα 12 (9 αγώνες)
ΓΣ Ελίμειας 10 (9 αγώνες)
ΑΣ Αναγέννηση Σερβίων 9 (9 αγώνες)