Σοβαρό τροχαίο ατύχημα πριν τη Λευκόβρυση – ΙΧ βγήκε από το δρόμο και χτύπησε σε παλιό τοιχίο στο ύψος της Παναγιάς Κοζάνης – Στο νοσοκομείο ο οδηγός – Βίντεο και φωτογραφίες
Ξέχασε τη γυναίκα του στις τουαλέτες της Ιονίας Οδού και το κατάλαβε έπειτα από σχεδόν μία ώρα
Η όμορφη φωτογράφηση του Μάρκου και της Κατερίνας με τα άλογα,  από τον Νίκο Κατσιά
Τρομερό τροχαίο μετά τη ΔΕΥΑΚ – Όχημα έσπασε τα κάγκελα και σταμάτησε διαλυμένο – Δυο άτομα στο Μαμάτσειο – Βίντεο και φωτογραφίες
Τρόμος στο κέντρο των Γρεβενών τα ξημερώματα της Μ. Πέμπτης – Άντρας με τσεκούρι στο δρόμο
Χριστός Ανέστη. Η Ανάσταση στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας. Βίντεο και φωτογραφίες
Χόρτα καθαρισμός
αγιο φως
βεγγαλικά
Στην Ελληνορθόδοξη Ενορία του Μιλάνου τελέστηκε με συγκίνηση η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου
Το Μικρόκαστρο φιλοξένησε για ακόμα μία χρονιά τον καθιερωμένο αγώνα παλαιμάχων. Φωτογραφίες
Νεάπολη: Κάλεσμα για εθελοντικό καθαρισμό από το Σύλλογο Εθελοντών Νέων Νεάπολης

Άστατος ο καιρός σήμερα και αύριο – Τι θα συμβεί το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Ιδιαιτέρως άστατος αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα, Τετάρτη 26/2 με τοπικές βροχοπτώσεις σε πολλούς νομούς της χώρας. Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου από βορρά προς νότο, στους 16 βαθμούς στα Επτάνησα, στους 15 βαθμούς στα ανατολικά και τους 14 βαθμούς στο βορειοανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι παντού νοτιάδες μέχρι τα 5 μποφόρ τοπικά.

Στην Αττική, όπως τονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος ο καιρός θα είναι με νεφώσεις που κατά διαστήματα θα πυκνώνουν και θα δίνουν τοπικές βροχοπτώσεις. Η θερμοκρασία στους 8 – 15 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα φθάσουν τα 4 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Στη Θεσσαλονίκη η πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές είναι μικρή. Η θερμοκρασία στους 7 – 14 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι μέχρι και τα 5 μποφόρ στον Θερμαϊκό κόλπο.

Αύριο, Πέμπτη ο καιρός θα παραμείνει άστατος στην δυτική Ελλάδα και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Μάλιστα με το πέρασμα των ωρών οι βροχοπτώσεις θα επεκταθούν και στους υπόλοιπους νομούς της Ελλάδας.

Την Παρασκευή τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενίσουν.

«Μας τα χαλάει ο καιρός προς την Καθαρά Δευτέρα, όπου θα αρχίσει να πέφτει και η θερμοκρασία. Έχουμε ένα νέο κύμα κακοκαιρίας που θα δώσει βροχές», τονίζει από την πλευρά του ο μετεωρολόγος του Open Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Ο καιρός αύριο, Πέμπτη 27/2

Nεφώσεις με τοπικές βροχές, αρχικά στα δυτικά, την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές.

Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στα δυτικά, κυρίως θαλάσσια παραθαλάσσια τμήματα, από τις απογευματινές ώρες και στα ανατολικά, κυρίως στις Κυκλάδες, στο ανατολικό Αιγαίο και τη δυτική Κρήτη. Τα φαινόμενα στα νησιά του Ιονίου πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά.

Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά. Θα φτάσει στα βόρεια τους 12 με 14 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 15 με 17 και τοπικά στα Δωδεκάνησα τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση για την Παρασκευή 28/2

Στα βόρεια και το Αιγαίο νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα που μέχρι το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα πιθανόν να είναι ισχυρά, βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στη υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ, γρήγορα στα βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Η πρόγνωση για το Σάββατο 1/3

Στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.

Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στο Αιγαίο 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοανατολικά.

Ο καιρός την Κυριακή 2/3

Στο Αιγαίο λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Στη υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 3 με 4 και τοπικά στο Ιόνιο 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στο Αιγαίο 5 μποφόρ και βαθμιαία ανατολικοί νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πηγή: Newsbeast.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *