Κωνσταντίνος Τσολάκης, Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Γαλατινής: Δεν μπορεί ένα μεμονωμένο περιστατικό να αντιπροσωπεύει και να αμαυρώνει την εικόνα και τις αξίες του χωριού μας
Με κλειστές ΜΕΘ, ακριβές δημόσιες σχέσεις με απευθείας ανάθεση από τον Αντιπεριφερειάρχη υγείας !
φυσικο αεριο
Εκφώνηση Πανηγυρικού λόγου στο πλαίσιο εορτασμού της Εθνικής Επετείου της «25ης Μαρτίου» στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας
Γέφυρα Ζωής: Καλοκαιρινή 19η Αιμοδοσία του 2025
Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών για την 18η Πανελλήνια Γιορτή Μανιταριού
Το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ επιστρέφει και παίζει δυνατά σε πέντε νέες πόλεις  
Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
«Εθνεγερσία»: Το ορατόριο που υμνεί την επανάσταση του 1821 από τη Musicart- Νέο Ωδείο Κοζάνης
Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει για τον Αφθώδη πυρετό
Μιχάλης Παπαδόπουλος: Κερδίσαμε τη μάχη για τη γούνα και την εκτροφή γουνοφόρων ζώων!!
Δήμος Κοζάνης: «Νοικοκυρεύεται» επιτέλους η περιοχή του ΟΣΕ μετά από χρόνια – Σε πλήρη εξέλιξη εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού και ευπρεπισμού ενόψει της αντιπυρικής περιόδου

Δημοσκόπηση Interview: Στο 24,7% η ΝΔ, ανακάμπτει το ΠΑΣΟΚ, «ξεφουσκώνει» η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ανατροπές στον πολιτικό χάρτη φέρνει η νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Interview που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας Political, η οποία δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας.

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται 12,6 μονάδες από το ΠΑΣΟΚ, με τη γαλάζια παράταξη στο 24,7% και το ΠΑΣΟΚ στο 12,1%.

Το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου έπεσε στην 4η θέση με ποσοστό 7,3%, ενώ ποσοστό 8,2% συγκεντρώνει η Ελληνική Λύση, 7,0% το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 4,1%, το Κίνημα Δημοκρατίας στο 3,7%, στο 3,6% το ΜεΡΑ25, η Νίκη στο 3,3%, η Φωνή Λογικής στο 3,0%.

Συντριπτική είναι η υπεροχή του Κυριάκου Μητσοτάκη και στο ερώτημα για το «Ποιον πολιτικό αρχηγό εμπιστεύεστε περισσότερο για τη διακυβέρνηση της χώρας;», όπου ο σημερινός πρωθυπουργός συγκεντρώνει ποσοστό 29,8%, αφήνοντας πολύ πίσω τον Νίκο Ανδρουλάκη στο 9,8%.

Όσον αφορά τη δυνητική εκλογική επιρροή των κομμάτων τους δύο τελευταίους μήνες, η ΝΔ εμφανίζει τον περασμένο μήνα εκλογικό ταβάνι το 35%, ενώ αυτόν τον μήνα σκαρφάλωσε 4 μονάδες αγγίζοντας το 39%.

Αντίθετα το ΠΑΣΟΚ από το 18,5% για τον μήνα Απρίλιο έπιασε ταβάνι 21,1% για τον Μάιο. Η Πλεύση Ελευθερίας που βρίσκεται στην τελευταία θέση από εκλογικό ταβάνι το 14,9% για τον Απρίλιο πέφτει στο 14,5% για τον Μάιο.

Η ακρίβεια παραμένει «Γολγοθάς» για την κοινωνία

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, οι πολίτες αναδεικνύουν την ακρίβεια ως το σημαντικότερο πρόβλημα της χώρας, με το 27,9% να την κατατάσσει πρώτη.

Επιπλέον, το 19,5% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι τα οικονομικά της οικογένειάς τους αποτελούν το βασικό κριτήριο για την ψήφο τους.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *