Σε συνάντηση που πραγματοποίησε με εκπροσώπους του κλάδου της γούνας, ο βουλευτής της ΠΕ Κοζάνης τους ενημέρωσε για τη δέσμευση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στην πρόσφατη συνάντηση με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Μαξίμου, να συνεχιστούν τα προγράμματα στήριξης προς τους επαγγελματίες που πλήττονται από τις διεθνείς συνθήκες.
Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας, ο κ. Κωνσταντινίδης δήλωσε:
«Είχαμε μια γόνιμη συζήτηση με τους εκπροσώπους του κλάδου, κατά την οποία επικαιροποιήσαμε τα δεδομένα και συμφωνήσαμε ότι μετά από ένα μεγάλο διάστημα κατά το οποίο οι γουνοποιητικές επιχειρήσεις υποχρεώθηκαν σε αδράνεια, θα απαιτηθεί ένα διαφορετικό πλέγμα στηρίξεων, προκειμένου να μπορέσουν να ξαναμπούν σε παραγωγική δραστηριότητα.
Χρόνος δεν υπάρχει, γι’ αυτό συμφωνήσαμε να αναλάβουμε συντονισμένες πρωτοβουλίες προς την κυβέρνηση, για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των αναγκαίων δράσεων.
Θα παραμείνουμε σε στενή συνεργασία, όπως κάναμε το προηγούμενο διάστημα, για τις καταλληλότερες λύσεις.»