• Latest
Πτολεμαΐδα: Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Το κράνος δεν είναι επιλογή … είναι ανάγκη»

Πτολεμαΐδα: Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Το κράνος δεν είναι επιλογή … είναι ανάγκη»

8 Αυγούστου 2025
Δήμος Γρεβενών: Ξεκινά το έργο της ασφαλτόστρωσης της Οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου

Δήμος Βοΐου: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στον κεντρικό δρόμο Σιάτιστας

9 Ιουνίου 2026
ΔΕΗ: Δημιούργησε 23 πάρκα τσέπης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη 

ΔΕΗ: Δημιούργησε 23 πάρκα τσέπης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη 

9 Ιουνίου 2026
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: «Τα χιλιάδες λάθη του monitoring τα πληρώνουν οι αγρότες»

9 Ιουνίου 2026
Μέχρι την Παρασκευή οι ανανεώσεις εγγραφής στο ΜΕΝΟ

ΥΠΕΘΟΟ-ΥΠΑΑΤ-ΑΑΔΕ: Ανοίγει αύριο η εφαρμογή για υποβολή αίτησης μηδικής (de minimis)

9 Ιουνίου 2026
Δήμος Βοΐου: Φεστιβάλ Ενόργανης Γυμναστικής από το ΚΔΑΠ Σιάτιστας

Δήμος Βοΐου: Φεστιβάλ Ενόργανης Γυμναστικής από το ΚΔΑΠ Σιάτιστας

9 Ιουνίου 2026
ΔΕΥΑΚ

ΔΕΥΑΚ: Διακοπή υδροδότησης σε τμήμα της Κοζάνης, την Τετάρτη 10/6 για την αντικατάσταση εξοπλισμού

9 Ιουνίου 2026
9η  Πανελλήνια Συνάντηση Χορευτικών Τμημάτων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Ελλάδας.

9η  Πανελλήνια Συνάντηση Χορευτικών Τμημάτων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Ελλάδας.

9 Ιουνίου 2026
Μοναχός πήδηξε από το εν κινήσει ασθενοφόρο!

Νταλίκα συγκρούστηκε με ΙΧ μετά τα διόδια Μαλγάρων – Μία γυναίκα νεκρή

9 Ιουνίου 2026
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Προχωρά η υλοποίηση του έργου SMARTFORM / Interreg Europe με έμφαση στην κλιματική ουδετερότητα

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Προχωρά η υλοποίηση του έργου SMARTFORM / Interreg Europe με έμφαση στην κλιματική ουδετερότητα

9 Ιουνίου 2026
Μοναχός πήδηξε από το εν κινήσει ασθενοφόρο!

Σοκ στην Καστοριά από τον θάνατο 16χρονου σε τροχαίο δυστύχημα – Πώς σημειώθηκε η τραγωδία

9 Ιουνίου 2026
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Βουτιά θανάτου από ουρανοξύστη για μητέρα, πατέρα και το 9χρονο παιδί τους

9 Ιουνίου 2026
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Δημοσκόπηση Ιnterview: Τι δείχνει η εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος – Προβάδισμα για ΝΔ, ποιο κόμμα είναι δεύτερο

9 Ιουνίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τρίτη, 9 Ιουνίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πτολεμαΐδα: Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Το κράνος δεν είναι επιλογή … είναι ανάγκη»

sierafm by sierafm
8 Αυγούστου 2025
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Πτολεμαΐδα: Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Το κράνος δεν είναι επιλογή … είναι ανάγκη»
0
SHARES
44
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Η δράση αυτή εντάσσεται στην πανελλαδική εκστρατεία ευαισθητοποίησης, για τη διασφάλιση της καθολικής χρήσης προστατευτικού κράνους

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα «Το κράνος δεν είναι επιλογή … είναι ανάγκη », που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Τμήματος Τροχαίας Εορδαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, χθες Πέμπτη 7 Αυγούστου 2025 στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας.

Η δράση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της πανελλαδικής εκστρατείας «Μηδενική ανοχή στη μη χρήση κράνους», για τη διασφάλιση της καθολικής χρήσης προστατευτικού κράνους και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των αναβατών δικύκλων και πολιτών για τη σημασία της χρήσης προστατευτικού κράνους, καθώς η ορθή χρήση του, μειώνει δραστικά τον κίνδυνο σοβαρών τραυματισμών σε ατυχήματα, προστατεύοντας τους αναβάτες.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ηλίας Τσιότσιας, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι «…μέσα από αυτές τις δράσεις επιδιώκουμε την καλλιέργεια οδικής συνείδησης, κυρίως στους νέους αναβάτες, ώστε να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας κουλτούρας ασφάλειας για όλους τους πολίτες, καθώς το κράνος δεν είναι απλώς υποχρέωση, είναι μέσο προστασίας και σεβασμού προς τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας….»

Επίσης, χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο Βουλευτής της Π.Ε Κοζάνης, κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Κοζάνης, κ. Κωνσταντίνος Βύζας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Κλιματικής Αλλαγής και εποπτείας Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Εορδαίας, κ. Γεώργιος Καραΐσκος, η πρώην Βουλευτής της Π.Ε. Κοζάνης, κα. Παρασκευή Βρυζίδου, η εκπρόσωπος του Βουλευτή της Π.Ε. Κοζάνης κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου, κα. Ζαφειρούλα Σεβαστού, ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, κ. Μιχάλης Μήγγος και εκπρόσωπος του συλλόγου Μ.Ο.Π. ( Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Πτολεμαΐδας), κ. Παύλος Μουρατίδης.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης, Οικονομικών και Νομικών Προσώπων, κ. Λύσσανδρος Μεταξάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών, κ. Νικόλαος Λυσσαρίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας, κ. Νικόλαος Φουρκιώτης, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Καθαριότητας, Πρασίνου και Ανακύκλωσης, κ. Χρήστος Κεσκερίδης, η εκπρόσωπος του Βουλευτή της Π.Ε. Κοζάνης κ.Παρασκευά Κουκουλόπουλου, κα. Ελένη Τσιρνάρη, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Εορδαίας, εκπρόσωποι της Διασωστικής Ομάδας Πτολεμαΐδας, εκπρόσωποι του Σωματείου ΤΑΧΙ Πτολεμαΐδας, εκπρόσωποι της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Πτολεμαΐδας, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, εκπρόσωποι του δημοσιογραφικού χώρου, της κοινωνικοπολιτικής ζωής της τοπικής κοινωνίας, καθώς και πολίτες της περιοχής.

 

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Εορδαίας, Αστυνόμος Α΄κ. Σπυρίδων Τάσιος, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι «…η χρήση του κράνους μειώνει δραστικά τους κινδύνους τροχαίων ατυχημάτων, καθώς δεν είναι αξεσουάρ είναι ασπίδα προστασίας απέναντι στον κίνδυνο. Στόχος όλων μας είναι δημιουργήσουμε ένα ασφαλές οδικό περιβάλλον για όλους. Η τήρηση των κανόνων και ο αλληλοσεβασμός στην κυκλοφορία δεν είναι απλώς υποχρεώσεις είναι πράξεις σεβασμού προς την ίδια τη ζωή…».

 

Επιπλέον, διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια, με συμβουλές οδικής ασφάλειας, με απώτερο σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών, για την ασφαλή οδήγηση και την αποφυγή ατυχημάτων, ειδικά για τους αναβάτες των δικύκλων, ενώ ακολούθως κληρώθηκαν -13- κράνη σε παριστάμενους δικυκλιστές, στο πλαίσιο μιας συμβολικής αλλά ουσιαστικής πρωτοβουλίας ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης, διαδίδοντας το μήνυμα «Το κράνος δεν είναι επιλογή … είναι ανάγκη».

 

Tags: ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Previous Post

Πρωτοφανές περιστατικό στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης-Εφημερεύων ειδικός γιατρός φέρεται να αρνείται να εξετάσει γυναίκα-ασθενή αν και αυτό κρίθηκε αναγκαίο άμεσα από την παθολόγο-Εξετάζει και μήνυση ο σύζυγός της

Next Post

Π. Κουκουλόπουλος: «Πληθωρισμός με την υπογραφή του καθεστώτος Μητσοτάκη»

Next Post
Π. Κουκουλόπουλος: «Πληθωρισμός με την υπογραφή του καθεστώτος Μητσοτάκη»

Π. Κουκουλόπουλος: «Πληθωρισμός με την υπογραφή του καθεστώτος Μητσοτάκη»

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Δήμος Βοΐου: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στον κεντρικό δρόμο Σιάτιστας
  • ΔΕΗ: Δημιούργησε 23 πάρκα τσέπης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη 
  • Καλλιόπη Βέττα: «Τα χιλιάδες λάθη του monitoring τα πληρώνουν οι αγρότες»
  • ΥΠΕΘΟΟ-ΥΠΑΑΤ-ΑΑΔΕ: Ανοίγει αύριο η εφαρμογή για υποβολή αίτησης μηδικής (de minimis)
  • Δήμος Βοΐου: Φεστιβάλ Ενόργανης Γυμναστικής από το ΚΔΑΠ Σιάτιστας

Πρόσφατα σχόλια

  1. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  2. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
  3. Η Εμπειρία Διακοπών που Συνεχίζεται στο Σπίτι - SieraFM στο Παρουσίαση των Βιβλίων του Δημήτρη Χριστόπουλο, “Ταξίδι στο Κράτος” και “Χρόνια Δοκιμασίας”
  4. Νεότερες πληροφορίες για την 59χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο οικοδομής στην Πτολεμαΐδα - SieraFM στο Σοκ στην Πτολεμαΐδα: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε ακάλυπτο οικοδομής
  5. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr